Aa var ondan babam götürürdü dükyana emekli olmadan önce ama mavi değil beyaz olsun iki katlı gene tamammaddi durumunu bilmiyom gülizarım ama önce senden şöyle bişey almanı istiyom
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa var ondan babam götürürdü dükyana emekli olmadan önce ama mavi değil beyaz olsun iki katlı gene tamammaddi durumunu bilmiyom gülizarım ama önce senden şöyle bişey almanı istiyom
![]()
Ben girmiyomuyum burayaMoni(95,3/95,0/0,3/%0,31)
zhre_ (92,8/91,5/1,3/% 1,40)
evinizinmimari(72,7/73,0/-0,3/% -0,41)
Sara_28(86,0/85,0/1/% 1,16)
Aylin42konya(66.3/66,0/0,3/% 0,45)
Antepia27 (104,0/102,1/1,9/% 1,83 )
Yasom7272(66,8/66,5/0,3/% 0,45) hedef bu hafta 66
Pamukprncess(62,3/62,0/0,3/% 0,48)
ozlemkartal(97,1/96,9/0,2/% 0,21)
Obezzto( 84,0/83,7/0,3/% 0,36)
60kiloyum(81,8/79,8/2/% 2,44)
10. Takım Ortalaması : % 0,751
10. Takım, takım içi üyeler
Gitsinkilolar01(80,1/79,7)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(96,0/)593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
nellie01(75,8/73,7)585. etapta bildirimsiz 71,2 kg ile izne ayrılan üye.
boga_hatunu(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: h:
ask933(75,0/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 75 h:
hannereyyan(74,0/71,0)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:74 h:60
tintinn(62,0/57,3)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:62 h:53
heyanet(79,0/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:79 h:65
zey zey(/75,0)Mezun üye.(yu_zey eski k.adı)h:65
Kerdem(68,0/67,9)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:68 h:57
fantastikaaa(99,0/)Yeni üye, bt: 07.11.2018 bk:99 h:69 97
efser(95,1/95,1)Mezun üye.
Kilosunu mezuniyette koruyamayan hatun kişiler :)
aeben(69,9/69,2)
gezegenfeza(73,5/72,7) 71.7
divinity(70,4/69,8)
şimdi herkes bu haftaki hedef kilosunu yazssın bakalım kim hedefine ulaşabilecek arkadaşlar.
Teşekkür ederim gülüm salata yapabilirim evet ama ton balığı alamam hergüne
babamin esi denir iste bende onu diyorumda insanlar anlamiyor :)
canim diyetisyenin sana senin bedenine ve degerlerine gore verecek olacagi liste gibi olmaz hic birsey ama zamanla burda biseyler öğrenebilirsin sana yarayan sana iyi gelen sana iyi hissettiren besinleri farkedeceksin ara ogun yapmak mi yapmamakmi sana yarayacak bunu göreceksin ara ogunde yiyeceklerini belirleyebileceksin zamanla ama liste isi elbette sende belirleyip deneme yanilma ile yapabilirsin ama diyetisyen gibi degil elbette
ben gec kaldim alintilamada zaten diger arkadaslarda solemis kasik hesabiyla yemek.guzel ama azaltmani bendr onermem ac kalmak kilo verdirir elbette ama aclik her zaman bi risktir her an bi kacamaga davetiye cikarip sana sunulana hayir diyememe sebebidir. bide aeben dedigi gibi hadi boyle boyle kilo verdim e sonra ??
hani bi kac kilon kalsa okeyde daha yolun var sanirim. benimde fikrim bu tatlim
ay ilk defa okuyorum boyle biseyi tesekkurler canim paylasim icin
canim benim icin nasil yapalim. benim 3 aylik bebis var ve cok huysuz bazi gunler cok.zor oluyor elimden geldigince kanguruya atip disari cikip yürüyorumyarim saat peki baska ne onerirsin
canim dolabin olmasi cok guzel kendine salata yapsan yag tuz limon aksam koysan tabi salata daha doyurucu olsun bi gun tonbalikli bi gun peynirli tavuklu falan yap. yanina ayran 1 dilim cavdarli yada tambugday misss
oglende pilavi yemeyiver yada 2 gunde bi kasik hesabi ye oldu bitti
ilk bunlari duyunca bende oyleydim zamanla bu seyleri ogrenmis oluyorsun canim
Yok biz illede mavi istiyoruzAa var ondan babam götürürdü dükyana emekli olmadan önce ama mavi değil beyaz olsun iki katlı gene tamam
Ilk fırsatta arkadaşlar düzeltirBen girmiyomuyum buraya
saol canımSen 2.olmuşsun gülüm tebrik ederim seni
teşekkkür ederim aylinimDun msj okuyamadim yogunluktan.Tebrik ederim canim cookk guzel kilo vermisin.Cok iyi gidiyorsun
saolasın Zeynepcimtum takimi 1.cilik icin tebrik ederim harikasiniz
moni monicim benim baslangic kilom 75.7 listelerde 75 yaziyor bilgin olsun canim
babamin esi denir iste bende onu diyorumda insanlar anlamiyor :)
canim diyetisyenin sana senin bedenine ve degerlerine gore verecek olacagi liste gibi olmaz hic birsey ama zamanla burda biseyler öğrenebilirsin sana yarayan sana iyi gelen sana iyi hissettiren besinleri farkedeceksin ara ogun yapmak mi yapmamakmi sana yarayacak bunu göreceksin ara ogunde yiyeceklerini belirleyebileceksin zamanla ama liste isi elbette sende belirleyip deneme yanilma ile yapabilirsin ama diyetisyen gibi degil elbette
ben gec kaldim alintilamada zaten diger arkadaslarda solemis kasik hesabiyla yemek.guzel ama azaltmani bendr onermem ac kalmak kilo verdirir elbette ama aclik her zaman bi risktir her an bi kacamaga davetiye cikarip sana sunulana hayir diyememe sebebidir. bide aeben dedigi gibi hadi boyle boyle kilo verdim e sonra ??
hani bi kac kilon kalsa okeyde daha yolun var sanirim. benimde fikrim bu tatlim
ay ilk defa okuyorum boyle biseyi tesekkurler canim paylasim icin
seninki spor sayılır zey zeycim çoçuğu arabaya koyup gezdirmek ciddi bir efor ama sallan salana yürümüyorsun demi
canim benim icin nasil yapalim. benim 3 aylik bebis var ve cok huysuz bazi gunler cok.zor oluyor elimden geldigince kanguruya atip disari cikip yürüyorumyarim saat peki baska ne onerirsin
canim dolabin olmasi cok guzel kendine salata yapsan yag tuz limon aksam koysan tabi salata daha doyurucu olsun bi gun tonbalikli bi gun peynirli tavuklu falan yap. yanina ayran 1 dilim cavdarli yada tambugday misss
oglende pilavi yemeyiver yada 2 gunde bi kasik hesabi ye oldu bitti
ilk bunlari duyunca bende oyleydim zamanla bu seyleri ogrenmis oluyorsun canim
sen yazdıklarımı okudunmu gülizarAa var ondan babam götürürdü dükyana emekli olmadan önce ama mavi değil beyaz olsun iki katlı gene tamam
Teşekkür ederim gülüm salata yapabilirim evet ama ton balığı alamam hergüne
alıntılamayı bir türlü öğrenemediğimden özür canım evt senin durum farklı bebekle zor ama bir müdette böyle yapabilirsin senin içinde spor zaten
hergun degil zaten haftanin 1 gunu tonbaligi 1 gunu peynirli bir gunu tavuklu falan
yasom7272
alintin oyle bi yerde çıkışmiski zor gordum canim
bebek arabasiyla degil kanguruyla geziyorum olabildigimce tempolu ama tabi oyle eskisi gibi tempo yok tabiki.
evde aslinda kucagima alip sik sik dans ediyoruz bazen ole huysuz oluyorki 6000 7000 adim atmış oluyorum evde kucakta uyuduğunu düşünürsen bayaaa efor sarfetmis oluyorum aslinda ama beni yoruyor spor gibi olmuyor gibi geliyor
alıntılamayı bir türlü öğrenemediğimden özür canım evt senin durum farklı bebekle zor ama bir müdette böyle yapabilirsin senin içinde spor zaten
Yok biz illede mavi istiyoruzsen çok yaşa emi
Evet 1 tane kabım olacak evde salata yapıp peynirli balıklı tavuklu salata yapıp işe götürülen anladım dimi öylesen yazdıklarımı okudunmu gülizar
Sen bebeklemi yürüyorsun ay ne tatlı ya maşallah resimdeki senmisin çok güzel
hergun degil zaten haftanin 1 gunu tonbaligi 1 gunu peynirli bir gunu tavuklu falan
yasom7272
alintin oyle bi yerde çıkışmiski zor gordum canim
bebek arabasiyla degil kanguruyla geziyorum olabildigimce tempolu ama tabi oyle eskisi gibi tempo yok tabiki.
evde aslinda kucagima alip sik sik dans ediyoruz bazen ole huysuz oluyorki 6000 7000 adim atmış oluyorum evde kucakta uyuduğunu düşünürsen bayaaa efor sarfetmis oluyorum aslinda ama beni yoruyor spor gibi olmuyor gibi geliyor
Him bu akşam yemeği için canim yani 6da yemiş olacan evde yemeyecen akşam çok acıkırsan süt yoğurt meyve sadeceEvet 1 tane kabım olacak evde salata yapıp peynirli balıklı tavuklu salata yapıp işe götürülen anladım dimi öyle
6 da yiyemem gülüm ya çünkü 5 buçukta avukatlar bürodan çıkıyo biz başka biri daha kaliyo yemek yapan o teyzeyle temizliğine girişiyoruz her akşam o yüzden geç çıkıyorum ben işten yoksa ofis geç kapanıyor yaniHim bu akşam yemeği için canim yani 6da yemiş olacan evde yemeyecen akşam çok acıkırsan süt yoğurt meyve sadece