Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca listeye hâlâ yazmayanlar var nabeerHer ekde koca listeyi niye gözümüze sokuyon bacııııı
Hedefler ;
Aeben 68,5
Yasom 66
Moni ?
Gezegen ?
Sara?
Vs vs. Diye devam etsenya Bacım
Spora gelince
Eskisi gibi 10.000 adım olmadan spor sayma bencede gün içinde 6-7 bin zaten oluyor ama rutin o.
20 dk da olsa lessi gibi sporlar spordur bence .
Yüyüyüşte 20 dk altı olmasın .
Düşüncem bu![]()
yok canım bırakacağımdan değil elbette.bunlara rağmen verebilir miyim diyorum..
cumaya kadar -3 mü??Allah yolunu açık etsin bacım
Aferinin arkasından gelecek iki kelimeyi yazamadım ( terbiyem müsade etmedi) ıyi anlamda deyil oAferinse diye dayak yiyorum yaaa![]()
Sanada aferinMerhaba kızlar esim ise gec gittigi için giremedim pek nasilsinizbugunku menumu yazayim
Sabah: ciceç ekmekte peynirli tost,domates, salatalık, peynir zeytin yesilcay
Arada trabzon hurmasi
Oglen biber dolması yogurt
Ara öğün olarak hurma tatlisi yaptim ondan bir dilim yedim
Aksam da biber dolması
Simdilik bu kadar![]()
Evet ikisinede bayiliyorum canimHurmayı çok seviyorsun galiba gülüm :)
Sağol canımSanada aferintatlılar dolmalar? Nerde suyun sporun
Gebertirimyok canım ağrı kalmadı ama morardı biraz.şükür kuvvetli basıyorum
yaa sen ben yokken başkalarıyla mı morti oluyon
ne hedefi bu sara? Anlamadım ben
monişim d vit düsük ( karataya göre) demir yerlerde, insülin direnci var..ne yapsam dieti falan bıraksam mı :))umutsuz vakayım..
reyyan 12 bin adımı nasıl attın bi de hele nerde yürüdün?Sağol canımsu icildi 12000 adimda atildi insaallah
![]()
Néresi saçmakiArkadaşlar bugünkü menüm biraz saçma oldu ama yazayım yinede
Sabah 10.30
Sucuklu yum, bir çatal börek, peynir, zeytin, domates, salatalık
Ara: yarım ayva
Ögle: ızgara tavuklu salata
Aksam:19.00
Bir kepçe ezogelin çorba
Su: iki litre
Spor: 10 bin adım
tintinim çilek 1 tabak çok porsiyonlu ye geç saat çünkü yani 6 7 taneArkadaşlar bugün sabahtan akşama hunharca çalıştım. Önceden yazılanları okuyamadım, yarın sabah bakıcam. Hemen menümü yazıp çıkıcam
09:00
Yarım simit
1 yumurta
1 kibrit kutusu kaşar
Bi ara 2 ceviz attım ağzıma zamanı bilmiyorum.
19:00 gibi
3 lokma çevirme tavuklar var ya onlardan. Bi kısmını da kedi yedi.
Eve şimdi geldim yemek yapmaya falan mecalim yok.
Bi büyük bardak süt
1 mandalin
1 tbk çilek yedim.
Benim yürüyüş bandim var onun ustunde yurudum canim onume tabletden diziyi açıyorum 5.4 hizinda yuruyusu yapiyoruy hem vakit nasil geciyge anlamiyorum oyle kolay oluyorreyyan 12 bin adımı nasıl attın bi de hele nerde yürüdün?
Oturarak, yudum yudum iç. Ayakta ve lıkır lıkır içersen wc ye yetişemezsin bileEryaman da oturuyor annem babamla abimler alt katımızda ailecek burdayiz
Yok öğlen pilav yemedim gülüm ya öğlen sırf patlıcan yemeği yedim ekmeksiz ama pilav da vardı ama dokunmadım hiç
Akşam salata yedim patlıcan domates kuru soğanlı sirke limon yağ koydum 1 kaşık ekmeksiz yedim
Ama abimin doğum günüydü yengem pasta yapmış kendi ondan 1 dilim pasta yedim mecburen yoksa kızacaklardı
Ama uzun zaman kimsenin doğum günü yok pasta masta yok yani
Şu içmede sıkıntım var gündüz içsem çok tuvalete gidiyom iş yerinde olmuyo o zaman da bilemedim ne yapsamki
Verirsin yeter ki iradeni birakma canimyok canım bırakacağımdan değil elbette.bunlara rağmen verebilir miyim diyorum..
cumaya kadar -3 mü??Allah yolunu açık etsin bacım
He bende 43.5 yaşındayım, torunlarım var. Abla diyebilirsin@94 kilo canım takımda yaş ortalaması 40 ve 40ın üstü senin yaşında çoçukları evli olan torunları olan var.
mesela bana abla demeni isterim 46 yaşındayım
Ohh ne güzel bende yuruyusu uzun yapinca benimde belimde agri oluyorbirikmis mesajları okurken biryandanda bisiklet sürüyorum. 20 dakika oldu bile, nasıl geçti anlamadım. 10 dakika daha sürüp bırakacam, nasıl oluyorsa belime baskı yapıyor
Açım açımtintinim çilek 1 tabak çok porsiyonlu ye geç saat çünkü yani 6 7 tane