Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sanal çok önemli değil de bana gerçek hayatta kimse abla demiyor
Benden 2-5-9 yaş küçükler adımla hitap ediyor çok sinir oluyorum :KK34:
mehtap bir gün acilin ortasında benim oğlumla yaşıt biri bana ismimle bağırıyor döndüm dedimki bana bak bidaha bana ya abla dersin ya hanım dersin ismimle bidaha acilin ortasında bağırma bakmam dedim nitekimde bakmadım pes etti abla dedi . valla doktorlar bile abla diye bana

ta geçen haftadan 2 arkadaş kahvaltıya bana gelmek için karar aldık cuma günü alışveriş yaptım eve geldim akşam teyit için aradımki unutmuşlar pazar günü gelin dedim ozaman dün akşamda yazmışlarki kahvaltıya gelemiyoz çaya geliriz hala bekliyom gelecekler:KK43::KK43:

En sinir olduğum şey insan hazırlık yapıp bekliyor sorumsuzluğa hiç tahammülüm yok

En sinir olduğum şey insan hazırlık yapıp bekliyor sorumsuzluğa hiç tahammülüm yok
evet şimdi gene yazdım baktı gene cevap vermedi bidahada gel demem gelecek olursada işim var derim çok sinirliyim hava çok güzel dışarı çıkıp yürümek istiyom çıkamadım saracım.

evet şimdi gene yazdım baktı gene cevap vermedi gel demem gelecek olursada işim var derim çok sinirliyim hava çok güzel dışarı çıkıp yürümek istiyom çıkamadım saracım.
davranışları hiç hoş olmamış ama :KK43: saygısızlık resmen

Yav arkadaş torun sahibi bir ninesin
Daha abla diycekmis:KK53:
Bak bana değil torun 1. Sınıfa giden bebeğim var laf aramızda 40 yaşında doğurdum ama gencim güzelim nine değilim :confused:

Şaka bir yana diyebilirsin canım eski takımdaki en buyuk kusiydim çoğu arkadaş abla derdi :KK19:hic rahatsız olmam canım daha samimi canım gönül rahatlığıyla de
Bu takımda yaditlarimin olmasında çok gugüz:KK50:
:KK200:
Valla annem öyle alıştırdı ben masumum:KK70::KK70:. Tamam ya tamam demiyom.
Şimdi öbür bacıda gelir bi ton laf söyler

gezegenim pis bir huyum var çok sabirliyim ama sabrım biterse tavrımda değişir bidaha gel demem gelecemde desede kabul etmem çok önemli bir bahanesi yoksa.
Ben sizin oradaki gezme saatlerini anlamıyorum
Kahvaltıya gidilecekse en geç 10
Kadın oturmaları en erken 4 de başlar, ikramlar ona göre hazırlanır
Çaya gidilecekse akşam yemeğinden sonra gidilir
Erkekli, ve yemekli en geç 5 olur
O yüzden fazla yorum yapamıyorum.
Velhasıl beklemekten nefret ederim

Ben sizin oradaki gezme saatlerini anlamıyorum
Kahvaltıya gidilecekse en geç 10
Kadın oturmaları en erken 4 de başlar, ikramlar ona göre hazırlanır
Çaya gidilecekse akşam yemeğinden sonra gidilir
Erkekli, ve yemekli en geç 5 olur
O yüzden fazla yorum yapamıyorum.
Velhasıl beklemekten nefret ederim
neyse vardır bundada bir hayır sinirlenmeyecem hayat güzel hava güzel sağlığım yerinde hamdolsun.

Tabiki belirtiyorsunuz, artık takımdasınız. Sadece listede deyilsiniz. 500 gr az deyilmi

ay az mi bilemedim simdi bi 500le baslimda son 1aydir oyle giden bi kilom yok duruma gore hedeflerimi yukseltim emzirirkenki bedenimi henuz tanıyip ona gore hareket edemiyorum ama edicemmm

Browni kurabiyeye bayılırım. Asla hayır diyemeyeceğim bi tat. Afiyet olsun.

off bende hele evde biraktigi kokuyu tarif edemiyorumm

Şekerin hertürlüsü cız, ben çaya kahveye bile atmıyorum.

ben o kadar cikaramiyorum hayatımdan canim yaa cay kahve tamam ama mutlaka kullandigim yerler var yani tamamiyle sekere karsi bi yapim yok hic olmadi

zeyzeyim bugünler gerçekten zor hepimiz yaşadık ama çok çabuk geçiyor sanki hiç büyümeyecekmiş gibi gelsede gözaçıp kapayana kadar büymüş oluyorlar tadını çıkar ali arasımla benim yiğenimin adıda öyle öp yerime :KK60:

biliyorum ablacim hepsi ustuste gelince bi an ustesinden gelemeyecegimi düşünüyorum. Ali Aras ismini bi baskasinda ilk defa duyuyorum suan ben operim sende op oglumun adasini :KK68:

ayy bunlar 2 bacı deli etcek beni:KK34:he bide yasemin:KK48:
kız ne güzel işte abla dememeleri 2 yaş küçük ne diye abla desin zaten:sinirli:
O benden 2 yaş küçük olana kendi bacısı abla diyor ama oda ondan 2 yaş küçük
Hayır şöyle bir tesellim var sadece hepsinden genç duruyorum :KK70:
çok istiyosanız ben size apla derim:süslü:
İ ihh istemem :KK48:
mehtap bir gün acilin ortasında benim oğlumla yaşıt biri bana ismimle bağırıyor döndüm dedimki bana bak bidaha bana ya abla dersin ya hanım dersin ismimle bidaha acilin ortasında bağırma bakmam dedim nitekimde bakmadım pes etti abla dedi . valla doktorlar bile abla diye bana
İyi yapmissin :super:
haddini bil ülen abla diyceksin:KK67:

="gezegenfeza, post: 57863178, member: 881656"]Bana yolla onları, saçlarını elime bi dolayım:KK70::KK70:
Yolluyorum :KK4::KK4:

ta geçen haftadan 2 arkadaş kahvaltıya bana gelmek için karar aldık cuma günü alışveriş yaptım eve geldim akşam teyit için aradımki unutmuşlar pazar günü gelin dedim ozaman dün akşamda yazmışlarki kahvaltıya gelemiyoz çaya geliriz hala bekliyom gelecekler:KK43::KK43:

ne kadar samimi arkadaslarin abla hayir yani benimde en sevmedigim şeydir boyle plan yapip uygun davranmamak sen yine iyi sabirlisin yani bizde gezegenfeza gezegenfeza nin dediği gibi 10 gibi kahvalti icin sozlesilir ve en gec oda en gec 10bucuk olsun bi mazeret yoksa ben ona gore masa hazirliyorum ve dedigin gibi tek.kisilik yada 2 kisilik degil gelen kisi sayisina gore hazirliyorum ona gore gel yani. ahah hele esim benden beterdir bu konuda ya neyse

inan ki işin çokluğu yorgunluk vs bişey değil,bu kez yemeğe değil si..ya saldırdım.tabi ki değmez ama sana zararı dokunuyorsa nasıl iyi olyursun ki okuyacam canım ama artık beddua etmek istiyorum böylelerine ciddiyim hep allah bildiği gibi yapsın diyordum

sağol kuzum benim

merhaba ben durumu kacirdim sanirim ama yasanan her ne olursa olsun hersy geride kaliyor geride kalmayan tek sey hissettiklerimiz onlarda zamanla azaliyor o nedenle Allahim en sevdiklerimize saglik versin gerisi bos gercekten

Yav arkadaş torun sahibi bir ninesin
Daha abla diycekmis:KK53:
Bak bana değil torun 1. Sınıfa giden bebeğim var laf aramızda 40 yaşında doğurdum ama gencim güzelim nine değilim :confused:

Şaka bir yana diyebilirsin canım eski takımdaki en buyuk kusiydim çoğu arkadaş abla derdi :KK19:hic rahatsız olmam canım daha samimi canım gönül rahatlığıyla de
Bu takımda yaditlarimin olmasında çok gugüz:KK50:
:KK200:

kiz benim gorumcem 40 yasinda biri 19 biri 17 gecen senede yeni bebegi oldu hey gidi heyy

Sanal çok önemli değil de bana gerçek hayatta kimse abla demiyor
Benden 2-5-9 yaş küçükler adımla hitap ediyor çok sinir oluyorum :KK34:

yahu nr guzel iste gostermiyorsunda demiyorlar. bazi kisilerin tavri falan hosuna gitmiyorsa ondan rahatsiz oluyor olabilirmisin ki
benim oda arkadasim annem yasinda ay abla desem beni vurur herhalde :rolleyes:

ama yine soyluyorum tercih meselesi yanlis anlama

özlemim çok üzüldüm biliyom çok acıtıyor bende 1 yıl evvel böyle bişey yaşadım ve kendimi kaybettim işte o arada aldım 10 kiloyu aniden menopoza girdim değermi o insanlar için değmez ama hiç bişey baki değil lütfen kendini bırakma bol bol inşirah süresini oku :KK60:
Bir insan neden baska bir insani kirar, kirmak isterki anlamiyorum. Ellerine ne geciyorki acaba, gunah degilmi, kul hakki degilmi :(

sakin olmaya çalışıyorum ama aslında çok sinirliyim niye dersen okadar şey hazırladım ben tek yaşıyom alışveriş yaptım onlar için onları bitirmem aylar alır neyse la havle:110:
canım sen evli değil miydin? ben mi yanlış hatırlıyorum?

bir insanın böyle önceden planlanmış bir kahvaltı randevusuna gelmemesi için açık bir mazereti olmalı. bunu da telefon açar söyler. ama ikisinin birden gelmemesi ve senin aramanla bildirmeleri çok saçma. tabi kişiler nasıl onu bilmiyorum samimiyetiniz de bilmiyorum. ama gerçekten saygısızlık.

Back
X