Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bir insan neden baska bir insani kirar, kirmak isterki anlamiyorum. Ellerine ne geciyorki acaba, gunah degilmi, kul hakki degilmi :KK43:
Huy, karakter. Benim bahsettiğim kişi sırf kavga çıkarmak için sataşırdı, işin tuhaf tarafı anneside aynı akıl. Karşı taraf sizinle uğraşamam deyip pes edince kendilerini savaş kazanmış gibi görürlerdi

Antepia27 Antepia27 kuzum sen bunu görmemişsin. Derecem yok diyordun ya, bu hafta takımda 2. oldun.:KK68:
10. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 595. ETAP
10.TAKIM DERECELER

spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. % 2,44....... 60kiloyum 60kiloyum :sampiyon::sampiyon::sampiyon::nazar:
2. % 1,83........ Antepia27 Antepia27 :sampiyon::sampiyon::nazar:
3. % 1,40........ Zre_ Zre_
%C5%9Fampiyon.gif
:nazar:

4. % 1,16........ sara_28 sara_28 :sampiyon::nazar:

Pamukprncess Pamukprncess >>%0,48

Aylin42Konya Aylin42Konya & yasom7272 yasom7272 >>%o,45
obezzto obezzto >> %0,36
gamze21 gamze21 >>%0,33
moni moni >> %0,31
ozlemkartal ozlemkartal >> %0,21
evinizinmimari evinizinmimari >> % -0,41:duduk:

Ben geldimmmmmm:KK55: bu hafta güzel kilo verelim düştüğümüz yerden de kalkabiliriz kuzum bu cuma en az -2 kg bekliyorum senden :rapci: kahvaltıdaki börek noluyo ki :sinirli: yemicez bi daha bide sucuk yemeseydim keşke sadece yumurta süper olurdu çok katkı maddesi var bende bi yiyim dedim mide pert oldu :KK43: daha çekiyorum onun haricinde güzel ama akşama bi salata eklesen güzel olur diyetisyen bana öyle tembihlemişti acıkmazsın en azından diye su biraz az sporunda güzel kuzu yarına daha güzel menü bekliyorum senden:KK60:
hah işte böyle arada uğra yahu.iki kilo icin söz veremem ama elimden geleni yapıcam koçum..

Allah Allah hep yapiyorum bu hatayi.Moninin soyledigini de biliyorum ustelik.Idare ediverin.Ben hasta ve yasli bir kadinim :KK53:
:)) o replik benimdi ama..ben çok kullanırim hele ki isime gelmeyen bir sey olursa "ben yaşlı ve hasta bir kadınım" derim hep :))

Menum:

Sabah:
Peynir
2 yumurtadan omlet
1 dlm kepekli Ekmek ( hafta sonu diye 1 tane yedim dayanamadimo_O)
2 bardak siyah cay
6 adet siyah zeytin
1 adet Kirmizi paprika
1 brdk filtre kahve

Oglen
1 tas bamya
1 tas yogurt

Sade turk kahvesi

Aksam:
5 adet kofte
Tas salata
1 tas yogurt
Su

Su: 2 lt
Spor:adim 6843

gezegenfeza gezegenfeza
obezzto obezzto
cok güzel menü kuzum.hep böyle devam et..

Bu sene katılamadım çok üzgünüm, rahatsızlığım yüzünden.:110:
geçen sene 8. takım kaptanı canım arkadaşım banuşumla katılmıştık. @oynakbasi34 :KK36: kaydımı yaptırıp formamı da aldı sağolsun ama ben çok istememe rağmen gidemedim.:KK42:
Allah sağlık verirse inşallah seneye katılmak nasip olur.:dua:

hava çok güzel keyfini çıkar bebişim:KK15:
olsun seneye birlikte katılırız insallah monişim.geçen sene de iyiydi ama bu sene hava daha güzeldi müthiş keyifli geçti iyi ki katılmışim..

Kapris değilde öyle alışmışız, meselâ Antepia27 Antepia27
ozlemkartal ozlemkartal
moni moni
Valla abla demek istiyom, kendimi kötü hissediyorum.
Direk fatma diyemiyom, fatmam diyom
Özlem diyemiyom, özlemcim diyom
Ayşe diyemiyom, kaptanım diyom.
Hep aeben aeben in yüzünden:KK70::KK70::KK70:
Benden küçüklerin abla demesi hiç rahatsız etmiyor
o zaman apla diyelim gezegenim olma mı?

kaprisliyim agrasifim gıcığım kıskancım :KK70::KK70::KK70::KK70: takıntılıyım ne yapayım:KK70:
ayy diyene bak, duy da inanmayın..

ta geçen haftadan 2 arkadaş kahvaltıya bana gelmek için karar aldık cuma günü alışveriş yaptım eve geldim akşam teyit için aradımki unutmuşlar pazar günü gelin dedim ozaman dün akşamda yazmışlarki kahvaltıya gelemiyoz çaya geliriz hala bekliyom gelecekler:KK43::KK43:
beni cağırsaydın gelirdim be yasom :) hep yanlıs insanları çağırıyorsun ..

ta geçen haftadan 2 arkadaş kahvaltıya bana gelmek için karar aldık cuma günü alışveriş yaptım eve geldim akşam teyit için aradımki unutmuşlar pazar günü gelin dedim ozaman dün akşamda yazmışlarki kahvaltıya gelemiyoz çaya geliriz hala bekliyom gelecekler:KK43::KK43:
Ay insan sözünde durur ya işim gücüm var deseydin geldiler mi bari canım

Takimimiz birinci olmuş yeni gördüm emeği geçen arkadaşları kaptanım moni moni yı herkesi tebrik ederim gerçekten güçlü bir takımız çok şükür
60kiloyum 60kiloyum canım sende bireysel birinci olmuşsun senide tebrik ederim başarın daim olsun :KK5:

:KK5:PAZARTESİ TARTISI :KK5:
CUMA/PAZARTESİ

moni moni 95,0>>?

Zre_ Zre_ 91,5>>?
evinizinmimari evinizinmimari 73,0>>?
sara_28 sara_28 85,0>>?

Aylin42Konya Aylin42Konya 66,0>>?
Antepia27 Antepia27 102,1>>?
yasom7272 yasom7272 66,5>>?
Pamukprncess Pamukprncess 62,0>>?
ozlemkartal ozlemkartal 96,9>>?
obezzto obezzto 83,7>>?
60kiloyum 60kiloyum 79,8>>?
E Ezgi osman 73,8>>?
gitsinkilolar01 gitsinkilolar01 79,7>>?

@Ya habibi96,0>>?
@nellie01 73,7>>
boga_hatunu boga_hatunu ?>>
A Ask933 ?>>?
Hannereyyan Hannereyyan 71,0>>?
tintinn tintinn 57,3>>?
@Heyanet 79,0>>?
zey zey zey zey 75,0>>?
K kerdem 67,9>>?
fantastikaaa fantastikaaa 99,0>>?
Efser Efser 95,1>>?
9 94kilo 94,0>>?
aeben aeben 69,2>>?
gezegenfeza gezegenfeza 72,7>>?
divinity divinity 69,8>>?

unuttuğum var mı?

Son düzenleme:
hah işte böyle arada uğra yahu.iki kilo icin söz veremem ama elimden geleni yapıcam koçum..

:)) o replik benimdi ama..ben çok kullanırim hele ki isime gelmeyen bir sey olursa "ben yaşlı ve hasta bir kadınım" derim hep :))

cok güzel menü kuzum.hep böyle devam et..

olsun seneye birlikte katılırız insallah monişim.geçen sene de iyiydi ama bu sene hava daha güzeldi müthiş keyifli geçti iyi ki katılmışim..

o zaman apla diyelim gezegenim olma mı?

ayy diyene bak, duy da inanmayın..

beni cağırsaydın gelirdim be yasom :) hep yanlıs insanları çağırıyorsun ..
Kaç km yürüdün

canim menunu netlestirmek icin soruyorum
sabahki cicek ekmek kac dilim cicek ekmek ?
Biber dolmalari kac adet ?
sabahi gecim oglen ve aksam her iki ogun pilav gibi bisey olmus yani karbo. yararli bi peynir yogurdun var gibi görünüyor

sende gerekeni soylemissin zaten canim

harika menu hemde haftasonu :KK9:

cokda sacma görünmüyor aslinda

ben bi catal borek disinda sacma bisey goremedim ki oda sacma degil goz hakki diyelim hatta az bile oglen ve sonrasi icin

menu az geldi canim bana yogun calismaktan sanirim

bende sabah kahvaltida mutlaka 1 dilim ekmek yerim ekmeksiz nasil yapiyorsun kahvaltiyi ?
bide ekmek ne ekmegi yaz mutlaka canim aksam hem ayran salata tursu 3unuden 1ini oglen yesen tursu mesela odem yapar bol suyla aksama kadar durumu hafifletmis olursun

menu az geldi bana doydun mu canim bide misafirlikte hurma ceviz findik miss bizde varsa yoksa cay yanina bandirmak icin bisküvitt

guzel olmus menun canim ben begendim

guzel menu canim bide sabah 1 dilim ekmek icin dayanamadim demissin nedenki ekmek yemiyormusun ?
Bir dilim yemiştim unutmuş yazmayı tatlım turşu ev turşusu çok tuzlu değil ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum

Temizlik bitermiş hergün yapsam yine ev gözüme kotu görünüyor
Al benden de o kadar. Ev küçük bahçe var. Kediler bi bahçeye bi eve. Ev azcık dağılsa pislik içinde yüzüyomuşuz gibi oluyor. Daha da banyo var. Hey allahım. Belim ağrıyo eğilmekten.
Ahaha nasıl dert yanıyorum ya :KK48:

Back
X