Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

:KK5:PAZARTESİ TARTISI :KK5:
CUMA/PAZARTESİ

moni moni 95,0>>?

@Zhre_91,5>>?
@evinizinmimari73,0>>?
@sara_2885,0>>?

@Aylin42Konya66,0>>?
@Antepia27102,1>>?
@yasom727266,5>>?
@Pamukprncess 62,0>>?
@ozlemkartal96,9>>?
@obezzto 83,7>>?
@60kiloyum 79,8>>?
@Ezgi osman73,8>>?
@gitsinkilolar01 79,7>>?

@Ya habibi96,0>>?
@nellie01 73,7>>
@boga_hatunu ?>>
@Ask933 ?>>?
@hannereyyan 71,0>>?
@tintinn 57,3>>?
@heyanet 79,0>>?
@zey zey 75,0>>?
@Kerdem 67,9>>?
@fantastikaaa 99,0>>?
@efser 95,1>>?
@94kilo 94,0>>?
@aeben 69,2>>?
@gezegenfeza 72,7>>?
@divinity 69,8>>?

unuttuğum var mı?
Aman yarabbim:cool:ben pazartesi tartısını unutup kaçamak yapmıştım :duduk:. Şimdide cezamı çekiyorum :kızgın::kızgın::kızgın:

Al benden de o kadar. Ev küçük bahçe var. Kediler bi bahçeye bi eve. Ev azcık dağılsa pislik içinde yüzüyomuşuz gibi oluyor. Daha da banyo var. Hey allahım. Belim ağrıyo eğilmekten.
Ahaha nasıl dert yanıyorum ya :KK48:
Aynen bende dayanamıyor ev az dağıldimi toplamaya çalışıyorum benim oğlan geri dağıtıyor en son ona toplatiyorum oyuncakları ev dağınık oldumu duramıyorum oglanin elinde yiyecek bişey oldumu geze geze yiyorlar arkalarından kırıntı topluyom ottturuyom otur ye diyom geri kalkıyor oğlan biraz laf dinliyorda kız hiç dinlemiyor 2 buçuk yaşında tam inat zamanı canları sağolsun senin çocuk var mı canim

Ölü evine gelip pis pis durmasınlar diye :KK53:
Sonuçta 7 mi yapar annem :olamaz:
Allah gecinden versin. Rahmetli kayinvalidem her hastaneye yattığında dip köşe temizlik yapardım. Bir gece haber geldi, hastanede vefat etmiş. O gece sabaha karşı ev doldu taştı, kıyafetlerini dolaptan kitap gibi alıp bavula koydular. Kendimle gurur duydum.
Hâlâ 1 günlüğüne bile şehir dışına çıksak temizlik yapar öyle giderim.
Eşim bu durumdan çok şikayetçi. Ben öldükten sonra ister temizdi ister pisti desinler farketmez diyor.
Bende benim için farkeder diyorum

Aynen bende dayanamıyor ev az dağıldimi toplamaya çalışıyorum benim oğlan geri dağıtıyor en son ona toplatiyorum oyuncakları ev dağınık oldumu duramıyorum oglanin elinde yiyecek bişey oldumu geze geze yiyorlar arkalarından kırıntı topluyom ottturuyom otur ye diyom geri kalkıyor oğlan biraz laf dinliyorda kız hiç dinlemiyor 2 buçuk yaşında tam inat zamanı canları sağolsun senin çocuk var mı canim
Yok bende 3 kedi var. Durdan oturdan da anlamıyolar. Panayır yeri gibi oluyor ev :)

:KK5:PAZARTESİ TARTISI :KK5:
CUMA/PAZARTESİ

moni moni 95,0>>?

@Zhre_91,5>>?
@evinizinmimari73,0>>?
@sara_2885,0>>?

@Aylin42Konya66,0>>?
@Antepia27102,1>>?
@yasom727266,5>>?
@Pamukprncess 62,0>>?
@ozlemkartal96,9>>?
@obezzto 83,7>>?
@60kiloyum 79,8>>?
@Ezgi osman73,8>>?
@gitsinkilolar01 79,7>>?

@Ya habibi96,0>>?
@nellie01 73,7>>
@boga_hatunu ?>>
@Ask933 ?>>?
Hannereyyan Hannereyyan 71,0>>?
tintinn tintinn 57,3>>?
@Heyanet 79,0>>?
@zey zey 75,0>>?
@kerdem 67,9>>?
@fantastikaaa 99,0>>?
@Efser 95,1>>?
@94kilo 94,0>>?
@aeben 69,2>>?
gezegenfeza gezegenfeza 72,7>>?
@divinity 69,8>>?

unuttuğum var mı?
Benimkinde soru işareti yok Ayşe abla:-)

Ben torunlar için evin müsait bi yerine battaniye serdim, oyuncaklarını oraya döktüm. Size çok güzel oyun parkı yaptım gelin burda oynayın dedim, çok sevindiler. Battaniyenin dışına çıkan oyuncakları çöpe atarım dedim, inanmadılar. Bikac tanesini attım, şimdi gözleri korkuyor. Hatta küçük cadı battaniyenin dışına koyup anneanne baaak diyor:KK70::KK70:ben ayağa kalkınca koşa koşa gidip topluyor:KK70::KK70:
Yemeği de masada yediriyorum canım
Hem sıkmıyorum hem rahat bırakmıyorum

Allah gecinden versin. Rahmetli kayinvalidem her hastaneye yattığında dip köşe temizlik yapardım. Bir gece haber geldi, hastanede vefat etmiş. O gece sabaha karşı ev doldu taştı, kıyafetlerini dolaptan kitap gibi alıp bavula koydular. Kendimle gurur duydum.
Eşim bu durumdan çok şikayetçi. Ben öldükten sonra ister temizdi ister pisti desinler farketmez diyor.
Bende gitmeden 1. Gun once yaparim

Bende evi toplar temizler çıkarım evden. Yani ölmüşüm bana pis deseler ne temiz deseler ne de. Ailem ölmediyse acısıyla mı uğraşsın milletin yaptığı dedikoduyla mı? Valla onlar için yapıyorum.

Bende evi toplar temizler çıkarım evden. Yani ölmüşüm bana pis deseler ne temiz deseler ne de. Ailem ölmediyse acısıyla mı uğraşsın milletin yaptığı dedikoduyla mı? Valla onlar için yapıyorum.
Valla benim umrumda, şimdiye kadar pis dedirtmedim, rahmetli benim arkamdanda demesinler:KK70::KK70::KK70:

Capture%2Bd%25E2%2580%2599e%25CC%2581cran%2B2018-03-12%2Ba%25CC%2580%2B14.39.55.png

Back
X