- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Iyi işte temiz temiz ölürsünSabbahtan beri temizlik yapmaktayım. Öldüm ölüyorum :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi işte temiz temiz ölürsünSabbahtan beri temizlik yapmaktayım. Öldüm ölüyorum :))
Ölü evine gelip pis pis durmasınlar diyeIyi işte temiz temiz ölürsün![]()
Aman yarabbimPAZARTESİ TARTISI
CUMA/PAZARTESİ
moni 95,0>>?
@Zhre_91,5>>?
@evinizinmimari73,0>>?
@sara_2885,0>>?
@Aylin42Konya66,0>>?
@Antepia27102,1>>?
@yasom727266,5>>?
@Pamukprncess 62,0>>?
@ozlemkartal96,9>>?
@obezzto 83,7>>?
@60kiloyum 79,8>>?
@Ezgi osman73,8>>?
@gitsinkilolar01 79,7>>?
@Ya habibi96,0>>?
@nellie01 73,7>>
@boga_hatunu ?>>
@Ask933 ?>>?
@hannereyyan 71,0>>?
@tintinn 57,3>>?
@heyanet 79,0>>?
@zey zey 75,0>>?
@Kerdem 67,9>>?
@fantastikaaa 99,0>>?
@efser 95,1>>?
@94kilo 94,0>>?
@aeben 69,2>>?
@gezegenfeza 72,7>>?
@divinity 69,8>>?
unuttuğum var mı?
Aynen bende dayanamıyor ev az dağıldimi toplamaya çalışıyorum benim oğlan geri dağıtıyor en son ona toplatiyorum oyuncakları ev dağınık oldumu duramıyorum oglanin elinde yiyecek bişey oldumu geze geze yiyorlar arkalarından kırıntı topluyom ottturuyom otur ye diyom geri kalkıyor oğlan biraz laf dinliyorda kız hiç dinlemiyor 2 buçuk yaşında tam inat zamanı canları sağolsun senin çocuk var mı canimAl benden de o kadar. Ev küçük bahçe var. Kediler bi bahçeye bi eve. Ev azcık dağılsa pislik içinde yüzüyomuşuz gibi oluyor. Daha da banyo var. Hey allahım. Belim ağrıyo eğilmekten.
Ahaha nasıl dert yanıyorum ya![]()
Allah gecinden versin. Rahmetli kayinvalidem her hastaneye yattığında dip köşe temizlik yapardım. Bir gece haber geldi, hastanede vefat etmiş. O gece sabaha karşı ev doldu taştı, kıyafetlerini dolaptan kitap gibi alıp bavula koydular. Kendimle gurur duydum.Ölü evine gelip pis pis durmasınlar diye
Sonuçta 7 mi yapar annem![]()
Bol su iç bu saaten sonrada bişey yeme dengelerin en azından sabit çıkarsın canimAman yarabbimben pazartesi tartısını unutup kaçamak yapmıştım
. Şimdide cezamı çekiyorum
![]()
Bende o moddaydim bugun yeni ciktimSabbahtan beri temizlik yapmaktayım. Öldüm ölüyorum :))
Yok bende 3 kedi var. Durdan oturdan da anlamıyolar. Panayır yeri gibi oluyor ev :)Aynen bende dayanamıyor ev az dağıldimi toplamaya çalışıyorum benim oğlan geri dağıtıyor en son ona toplatiyorum oyuncakları ev dağınık oldumu duramıyorum oglanin elinde yiyecek bişey oldumu geze geze yiyorlar arkalarından kırıntı topluyom ottturuyom otur ye diyom geri kalkıyor oğlan biraz laf dinliyorda kız hiç dinlemiyor 2 buçuk yaşında tam inat zamanı canları sağolsun senin çocuk var mı canim
Benimkinde soru işareti yok Ayşe ablaPAZARTESİ TARTISI
CUMA/PAZARTESİ
moni 95,0>>?
@Zhre_91,5>>?
@evinizinmimari73,0>>?
@sara_2885,0>>?
@Aylin42Konya66,0>>?
@Antepia27102,1>>?
@yasom727266,5>>?
@Pamukprncess 62,0>>?
@ozlemkartal96,9>>?
@obezzto 83,7>>?
@60kiloyum 79,8>>?
@Ezgi osman73,8>>?
@gitsinkilolar01 79,7>>?
@Ya habibi96,0>>?
@nellie01 73,7>>
@boga_hatunu ?>>
@Ask933 ?>>?
Hannereyyan 71,0>>?
tintinn 57,3>>?
@Heyanet 79,0>>?
@zey zey 75,0>>?
@kerdem 67,9>>?
@fantastikaaa 99,0>>?
@Efser 95,1>>?
@94kilo 94,0>>?
@aeben 69,2>>?
gezegenfeza 72,7>>?
@divinity 69,8>>?
unuttuğum var mı?
Ben torunlar için evin müsait bi yerine battaniye serdim, oyuncaklarını oraya döktüm. Size çok güzel oyun parkı yaptım gelin burda oynayın dedim, çok sevindiler. Battaniyenin dışına çıkan oyuncakları çöpe atarım dedim, inanmadılar. Bikac tanesini attım, şimdi gözleri korkuyor. Hatta küçük cadı battaniyenin dışına koyup anneanne baaak diyorAynen bende dayanamıyor ev az dağıldimi toplamaya çalışıyorum benim oğlan geri dağıtıyor en son ona toplatiyorum oyuncakları ev dağınık oldumu duramıyorum oglanin elinde yiyecek bişey oldumu geze geze yiyorlar arkalarından kırıntı topluyom ottturuyom otur ye diyom geri kalkıyor oğlan biraz laf dinliyorda kız hiç dinlemiyor 2 buçuk yaşında tam inat zamanı canları sağolsun senin çocuk var mı canim
Bende gitmeden 1. Gun once yaparimAllah gecinden versin. Rahmetli kayinvalidem her hastaneye yattığında dip köşe temizlik yapardım. Bir gece haber geldi, hastanede vefat etmiş. O gece sabaha karşı ev doldu taştı, kıyafetlerini dolaptan kitap gibi alıp bavula koydular. Kendimle gurur duydum.
Hâlâ 1 günlüğüne bile şehir dışına çıksak temizlik yapar öyle giderim.
Eşim bu durumdan çok şikayetçi. Ben öldükten sonra ister temizdi ister pisti desinler farketmez diyor.
Bende benim için farkeder diyorum
Bende evi toplar temizler çıkarım evden. Yani ölmüşüm bana pis deseler ne temiz deseler ne de. Ailem ölmediyse acısıyla mı uğraşsın milletin yaptığı dedikoduyla mı? Valla onlar için yapıyorum.Allah gecinden versin. Rahmetli kayinvalidem her hastaneye yattığında dip köşe temizlik yapardım. Bir gece haber geldi, hastanede vefat etmiş. O gece sabaha karşı ev doldu taştı, kıyafetlerini dolaptan kitap gibi alıp bavula koydular. Kendimle gurur duydum.
Hâlâ 1 günlüğüne bile şehir dışına çıksak temizlik yapar öyle giderim.
Eşim bu durumdan çok şikayetçi. Ben öldükten sonra ister temizdi ister pisti desinler farketmez diyor.
Bende benim için farkeder diyorum
Bugünde sabittim, suyu artırırım, ama burda saat daha 4 , nasıl duruyum 12 ye kadar. Acıkırsam yoğurt yeri. Diye düşündümBol su iç bu saaten sonrada bişey yeme dengelerin en azından sabit çıkarsın canim
aplammmm ne ceza verdin kendineAman yarabbimben pazartesi tartısını unutup kaçamak yapmıştım
. Şimdide cezamı çekiyorum
![]()
Gazan mübarek olsun :)Bende o moddaydim bugun yeni ciktim
Bizdede 2 tane muhabbet kuşu var çiko ve piko hic durmuyorlarYok bende 3 kedi var. Durdan oturdan da anlamıyolar. Panayır yeri gibi oluyor ev :)
Valla benim umrumda, şimdiye kadar pis dedirtmedim, rahmetli benim arkamdanda demesinlerBende evi toplar temizler çıkarım evden. Yani ölmüşüm bana pis deseler ne temiz deseler ne de. Ailem ölmediyse acısıyla mı uğraşsın milletin yaptığı dedikoduyla mı? Valla onlar için yapıyorum.
Bendede banyo kaldi bi onunda dusa girdigimde halledicemGazan mübarek olsun :)
Benim banyo kaldı oturdum kalkamıyorum.![]()
aplammmm ne ceza verdin kendine![]()