Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Capture%2Bd%25E2%2580%2599e%25CC%2581cran%2B2018-03-12%2Ba%25CC%2580%2B14.39.55.png
Cuk diye oturdu

Ben torunlar için evin müsait bi yerine battaniye serdim, oyuncaklarını oraya döktüm. Size çok güzel oyun parkı yaptım gelin burda oynayın dedim, çok sevindiler. Battaniyenin dışına çıkan oyuncakları çöpe atarım dedim, inanmadılar. Bikac tanesini attım, şimdi gözleri korkuyor. Hatta küçük cadı battaniyenin dışına koyup anneanne baaak diyor:KK70::KK70:ben ayağa kalkınca koşa koşa gidip topluyor:KK70::KK70:
Yemeği de masada yediriyorum canım
Hem sıkmıyorum hem rahat bırakmıyorum
Ay ne tatlı bir anneannesindir sen :KK37:
Bizimkilerde sevdiği şarkıyı açıyorum gaza gelip toplutlyorlar bizimkilerin oyuncakları bir bölgede sınırlı değil mutfakta banyoda her yerde oyunacak var bazen mutfakta iş yaparken getirip bana veriyorlar bende tezgahin üstüne koyuyorum unutuyorum orda kalıyor bizimkilerde yemeği masada yiyorlar da bazen yemekten sonra aparatif yiyecekler veriyorum oturup yeyin diye diye oğluma öğrettim biraz kız inat :KK200:

Bugünde sabittim, suyu artırırım, ama burda saat daha 4 , nasıl duruyum 12 ye kadar. Acıkırsam yoğurt yeri. Diye düşündüm
Burada 4 canım bende acıkırsam meyve yiyecem sabah tartıldım sabit çıktım

Ay ne tatlı bir anneannesindir sen :KK37:
Bizimkilerde sevdiği şarkıyı açıyorum gaza gelip toplutlyorlar bizimkilerin oyuncakları bir bölgede sınırlı değil mutfakta banyoda her yerde oyunacak var bazen mutfakta iş yaparken getirip bana veriyorlar bende tezgahin üstüne koyuyorum unutuyorum orda kalıyor bizimkilerde yemeği masada yiyorlar da bazen yemekten sonra aparatif yiyecekler veriyorum oturup yeyin diye diye oğluma öğrettim biraz kız inat :KK200:
Büyük sabır işi canım.
Allah kolaylık versin

Back
X