Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah
  • 1 kk yy beyaz peynir
  • 1 dl tb ekmeği
  • 2 zeytin
  • 1 çatal labne
  • 2 sucuk dilimi(yumurtalı)
Öğle
  • 6 yk pırasa
  • Yoğurt
  • 2 kepçe ezogelin çorba
Akşam
  • 2 kepçe tarhana çorbası
  • 8 lahana sarması
Su çok az içtim 1 lt falan temizlikten ve eve iş getirdiğim için unuttum içmeye devam
Spor yok ev işlerine devam :)

Merhaba arkadaşlar bazıalrınız biliyor sağlıkçıyım ve zor günler geçiriyoruz eve geç gelebilirim bu süreçte mesai saati haftasonu kavramımız kalmadı her an ne haber gelse oraya gidiyoruz. O yüzden birkaç hafta beni mazur görün geleceğim elbette ama az bir zaman geçiriyorum bilgisayarda. Allah hepimizi korusun sağlık versin direnç versin kurtulacağız inşallah. Lütfen gerekmedikçe evinizden çıkmayın ev dışından kimse ile görüşmeyin :KK43:
Allah yardımcınız olsun canım

Kizlar türk kahvesi veya filtre kahve içtiğiniz zsman kesinlikle telvesini atmayin
Ben 2-3 kere kullandim hemen faydasini gördüm...
Ilik telvenin içine 1 tatli kaşiği bal kariştirin ve yüzünüze sürün..10 dakika bekletin yikayin.gözenekleri açiyor sivilceleri engelliyor ve kirişiklara karşi iyi geliyormuş....hatta kahvenin sivisini tonik olarak kullanabilirsiniz..cilde canlilik veriyormuş..
Ben artik her kahve telvesini deyerlendireceğim....

İyi akşamlar kızlar.
Öğlen kaşarlı yumurta ceviz yedim( ceviz beni yok tutuyor)
Akşam yarım kase sulu köfte( çoğu kıymayı ben yaptım) 1 kase keşkek yarım kase yoğurt ceviz. Bugün 6.30 û geçerek yedim. Çok acele yedim sanki tren kaçacak. Sanki doymayacakmışım gibi geldi. Daha olsa daha yerdim.
Benim oturduğum yer gelişmekte olan bir mahalle. Önümde bomboş yol ve tarla gibi boş arsalar var. Küçük le biraz yürüdük. Market yaptık geldik. İyi geldi. Kimseyi görmesemde. Hava güzeldi balkonda oturdum. Ama çok daralmışım.
Bu günlerde geçsin inşallah. Rabbim sağlıkçısına güvenlikçisine yardımcı olsun. Rabbim içerde dışarda çalışan herkese yardımcı ol diye dualarım.

sabah
1 bardak nane çayı

öğlen 13.00
zeytinyağda 1 yumurtadan füme etli, dil peynirli, soğanlı, biberli, isotlu, karabiberli omlet
7 küçük yeşil zeytin
çiğ olarak 2 ceviz, 7 badem, 5 kaju
1 avuç yeşillik (nane, maydanoz, tere, roka, dereotu) +1 yeşil biber+ 1 dilim kırmızı biber

ara
1 bardak detoks çayı
1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
1 büyük kepçe mercimek çorbası (kırmızı mercimek+ soğan+ tavuk suyu+ baharat)
3 adet bol kıymalı+bulgurlu kabak dolması
3 tepeleme yk ev yoğurdu
biraz marul+havuç+turp+taze soğan salatası
birkaç çatal soslu acı biber

ara
2 bardak bitki çayı içerim. geç yatıyorum çünkü.
yatana kadar 2 lt su

akşamüzeri 40 dk leslie yaptım. Gulhan1 Gulhan1

Dün benim en küçük düştü dudağının kenarı yarıldı dışarı cıktık hastane için 5 kmlik yol içimde buzamana kadar görmediğim bir trafikle karşılaştık mahalle arası bide. Şok olduk eşimle . Heralde millet arabayla geziyor can sıkıntısından dicemde haberlerde gördük parklar bahçeler doluydu. İstanbuldayım bu arada şuan caddeye bakıyorum yine arabalar vızır vızır işliyor 😒

Geçmiş olsun canım

Kızlar yarın tartılmayacağım bana sabit yazıp geçebilir misiniz gerçekten bunaldım nefes alamıyorum. Bir namazda huzur buluyorum bir de şimdi oğlumla yattık sarıldım ona oh mis
Ya dayanılır gibi değil artık 5 aydır dip dibe konuşmadan , önceden ara ara arkadaşlarıyla buluşmaya giderdi şimdi o da yok. Her lafa bak kavga etmeyelim bir şey söyleyeceğim diye başlıyorum ama kalbimi çook kırdı bu sefer kin tutan biri değilim ama bu sefer tutacağım galiba. O konuyu yazmayacağım buraya...
Neymiş onu corona değil de ben öldürecekmişim,çocuğum küçük olmasa diyeceğimi bilirdim ama şimdilik başımızda durması gerek
Yoruldum ya dedim ona ne kocamsın ne arkadaşım iki laf etmeyecek miyim ... Neyse ya çok yazmayayım ben uzaktan okurum sizi cumaya kadar toparlanmak istiyorum toparlanacağım da inşallah
Rabbim evlatlarımıza ve bize sağlık versin gerisi boş ,ekonomik özhürlüğünüz var mı? Sağlığınız? Tamam o zaman kimsenin ayaklarının altında ezilmeye getrk yok ama hele bi çocuğum büyüsün

Allah içine ferahlık versin canım

Kizlar türk kahvesi veya filtre kahve içtiğiniz zsman kesinlikle telvesini atmayin
Ben 2-3 kere kullandim hemen faydasini gördüm...
Ilik telvenin içine 1 tatli kaşiği bal kariştirin ve yüzünüze sürün..10 dakika bekletin yikayin.gözenekleri açiyor sivilceleri engelliyor ve kirişiklara karşi iyi geliyormuş....hatta kahvenin sivisini tonik olarak kullanabilirsiniz..cilde canlilik veriyormuş..
Ben artik her kahve telvesini deyerlendireceğim....
👍👍denerim inşallah

Kızlarrrr bugün dibe vurdum kudurdum galiba
Buna stres artı günümün yaklaşması da etkili tabi
Ama silkelendim kendimi dışarı aattım çöp dökmeye çıkmışken 20 dk uürüdüm bizim buralar köy yeri (yarım saat yürüyünce akdeniz ayaklarınız altında 🙂) ..koyunlar falan geçiyor 100 metre ötemiz ormana açılıyor o derece köy gibi o nedenle dışarı çıkmada sakınca görmedim
Yarınki kahvaltımı şimdiden hazırladım tabağa birkaç yaprak marul ,1 havuç, bir parça mor lahana, bir yumurta haşlanacak
Akşama da haşlanmış karnabahara yoğurt döküp acı biberle inşallah 3 litre zorla da olsa içilecek inşallah
Sabah kalkınca 1 bardak elma sirkeli su tabi
Oğlum da sebze seviyor çok şükür ona yoğurtsuz tabiki de
Gün toparlanma günü
Yapamazsın diyen herkese inat

Bisve
Kızlar yarın tartılmayacağım bana sabit yazıp geçebilir misiniz gerçekten bunaldım nefes alamıyorum. Bir namazda huzur buluyorum bir de şimdi oğlumla yattık sarıldım ona oh mis
Ya dayanılır gibi değil artık 5 aydır dip dibe konuşmadan , önceden ara ara arkadaşlarıyla buluşmaya giderdi şimdi o da yok. Her lafa bak kavga etmeyelim bir şey söyleyeceğim diye başlıyorum ama kalbimi çook kırdı bu sefer kin tutan biri değilim ama bu sefer tutacağım galiba. O konuyu yazmayacağım buraya...
Neymiş onu corona değil de ben öldürecekmişim,çocuğum küçük olmasa diyeceğimi bilirdim ama şimdilik başımızda durması gerek
Yoruldum ya dedim ona ne kocamsın ne arkadaşım iki laf etmeyecek miyim ... Neyse ya çok yazmayayım ben uzaktan okurum sizi cumaya kadar toparlanmak istiyorum toparlanacağım da inşallah
Rabbim evlatlarımıza ve bize sağlık versin gerisi boş ,ekonomik özhürlüğünüz var mı? Sağlığınız? Tamam o zaman kimsenin ayaklarının altında ezilmeye getrk yok ama hele bi çocuğum büyüsün
Bosver sanık sabırlı ol Yeni evde olmak uzun süre çok zor ama çocuklar var sakın ol

Back
X