Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen yine 4 gündür konuşmuyormuşsun ben en son ne zaman oturup muhabbet ettim hatırlamıyorum bile bırak muhabbeti tek kelime etsek iyiydi .boşver ya oluyor napalım

Takma kafana canım ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz streslisiniz eşinle e birde çocuk var hassas bir çocuk hemde kolay değil o yüzden geçecek bu günler tatlım böyle düşün :anne:

Sen yine 4 gündür konuşmuyormuşsun ben en son ne zaman oturup muhabbet ettim hatırlamıyorum bile bırak muhabbeti tek kelime etsek iyiydi .boşver ya oluyor napalım
Allah akıl fikir versin inşallah bu adam lara sanırım bende bu kez artık aramızda muhabbeti kesiyorum öyle görünüyor ona göre her şeyi o biliyor ben kör cahilim

37 yıll hayatım artık
Ay maşallah🍀
Benim annemle babamın da bu sene 37.senesi dolacak
İlk yıllarda zorluklar çekmişler,
Babam askerdeyken (evlendiğinde okuyormuş,okul bitince gitmiş) annem iki çocukla kayınvalide görümceler elti kayın kayınpeder, elde bulaşık çamaşır ev işi çocuklar,oof of,çok zorlanmış
Ama şimdi iyiler çok şükür
Maşallah sübhanallah 10 yıl sıkıntı çekmişler sonra daha iyi olmaya başlamış ,o zamandır iyiler
Ama ben maalesef mutlu olacağım günleri görebilecek miyim onu bile bilemiyorum

Mantar sucuk yumurta kaşar baharat yaptım. Aynen pizza gibi oldu. Ayrıca domates peynir ceviz ve zeytin yedim.
Akşam kıyma sote bulgur pilavı ıspanak( kvld ıspanaklı kömbe yapmış. Onun içini yedim çocuklar yemez) 2 tane kaşarlı mantar
Bugün 15 dk lesli ve 15 dk iç bacak çalıştım.
Baya terletti beni

sabah
1 bardak açık çay

öğlen 12.45
2 küçük dilim unsuz kabak mücver
1 kk mıhlama peyniri, 1/2 kk tulum peyniri
4 yk ev yoğurdu
çiğ olarak 1 ceviz, 5 kaju, 15 kayısı çekirdeği
1 tk fındıklı tahin

ara
1 kupa detoks çayı

akşam 18.45
kıymalı taze fasulye
1 kase haşlanmış bulgur (az zeytinyağ+nane+karabiber+isot)
5 yk ev yoğurdu
dom. soslu acı biber, taze soğan

az sonra 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 1,75 lt su

sol tarafımda biraz ağrı oldu. o nedenle bugün leslie yapmadım. üst kısım büyük olunca kalbin üzerine de baskı fazla oluyor. nolur nolmaz dedim yapmadım.

akşamki bulgur fazla geldi. bitsin diye bir de wc için yedim ama midem çok dolu şimdi. rahatsız etti. @perihan00
Geçmiş olsun fulyam dikkat et kendine :KK60:

Nergis 35 Nergis 35 ya bu arada kuzum dedim de büyüğümmüşsünüz kusura bakmayın nedense yaşıtımız gibi hissettim bir an☺ gerçi ben kuzum demeyi seviyorum oğluma da anneme de ☺
Hiç sorun değil tatlım ben zaten kendimi yaşımdan küçük hissediyorum o yüzden a
Nergis 35 Nergis 35 ya bu arada kuzum dedim de büyüğümmüşsünüz kusura bakmayın nedense yaşıtımız gibi hissettim bir an☺ gerçi ben kuzum demeyi seviyorum oğluma da anneme de ☺
Hiç sorun değil tatlım bende öyleyim ne zaten kendimi genç hissettiğim için beni büyük lük yerine koyanlara sinir oluyorum teyze filan 😭 benim ruh yaşım 30 ve bu yüzden burdayım fit bakımlı saglık lı olmak

Back
X