Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay maşallah🍀
Benim annemle babamın da bu sene 37.senesi dolacak
İlk yıllarda zorluklar çekmişler,
Babam askerdeyken (evlendiğinde okuyormuş,okul bitince gitmiş) annem iki çocukla kayınvalide görümceler elti kayın kayınpeder, elde bulaşık çamaşır ev işi çocuklar,oof of,çok zorlanmış
Ama şimdi iyiler çok şükür
Maşallah sübhanallah 10 yıl sıkıntı çekmişler sonra daha iyi olmaya başlamış ,o zamandır iyiler
Ama ben maalesef mutlu olacağım günleri görebilecek miyim onu bile bilemiyorum
Derler ya sıkıntı cekmeden feraha ulaşamazsın ben cok şükür ilk zamanlar aman kv dem kızmasın aman şu yanlış anlamasın diye diye cok ödün verdim kendimi bitirdim eşim zaten sagolsun iyi ama bazı yönlerimiz cok cok zıt onlarıda sus sus yıllar sonra depresyon olarak zararını gördüm allahımm herkesin yuvasına mutluluk neşe huzur versin inşallah 🙏

Derler ya sıkıntı cekmeden feraha ulaşamazsın ben cok şükür ilk zamanlar aman kv dem kızmasın aman şu yanlış anlamasın diye diye cok ödün verdim kendimi bitirdim eşim zaten sagolsun iyi ama bazı yönlerimiz cok cok zıt onlarıda sus sus yıllar sonra depresyon olarak zararını gördüm allahımm herkesin yuvasına mutluluk neşe huzur versin inşallah 🙏
Vallahi senden daha değerlisi yok hep bunu düşün kendin için
Agada sensin paşada sensin hep öyle yaşa.
En azından bundan sonra kendin için kendi fikirlerin kendi duyguların için yaşa.. Kimseyi takma.

Hiç sorun değil tatlım ben zaten kendimi yaşımdan küçük hissediyorum o yüzden a

Hiç sorun değil tatlım bende öyleyim ne zaten kendimi genç hissettiğim için beni büyük lük yerine koyanlara sinir oluyorum teyze filan 😭 benim ruh yaşım 30 ve bu yüzden burdayım fit bakımlı saglık lı olmak
Aaa hatırladım anneanne babaanne dediğin göbüşlü olur sen ne biçimain demişlerdi dimi,sendin o ☺☺☺☺

Vallahi senden daha değerlisi yok hep bunu düşün kendin için
Agada sensin paşada sensin hep öyle yaşa.
En azından bundan sonra kendin için kendi fikirlerin kendi duyguların için yaşa.. Kimseyi takma.
Evet canım benim ögrendim ben onu da geç ögrendim hastalık gelince bundan sonra beni üzeni bende üzerim 👍👍

Back
X