10 yaş küçük sevgili

söylediğiniz çok mantıklı da onun için.

Ben doğru bulmuyorum belki istisnadır dicem ama değildir sanmıyorum. Erkekler kendinden büyük kadınlara tecrübe gözüyle bakıyorlar. çok özür dilerim ama çoğunun amacıda cinsellik oluyor. yaşı büyük sorun etmez düşüncesiyle.
hadi diyelim hiç biri olmadı bu sefer bu yaş sorunu erkek ailesi tarafından yadırganıyor diyeceğim bunlar yinede dersen ki çok hoşlandım. o zaman bir 10 yıl hatta 5 yıl sonrasını göze al. Erkeklerde güzel olsun da ne olursa olsun kafası var ee böyle de kalmayacağımıza göre. hastalığı var doğumu var yıpranma payı var kilo alma var. var oğlu var..

Siz sonucunda evlilik olsun istersiniz, onun yaşı için ise evlilik için erken bir yaş.
He ama gezeriz tozarız hoşça vakit geçiririz derseniz de, neden olmasın..

Yani mantikli degil ama imkansiz da degil sizin nasil hissettiginiz önemli.yaninda abla gibi hissediyorsanız olmaz mesela.cok ilginc nasil 30 lu yaşlarda gibi olgun biri olabiliyor sastim yani. 20 li yaslari atlamis omrunden.

İlerki yaşlarda boşanmayla sonuçlanıyor , şimdi sorun olmasada, aile sorunlarıda olur. Amacınız takılmaksa problem olmaz ama ciddi düşünüyorsanız sıkıntı büyük

Evet bu konuda katılıyorum ben de 29 yasindayim yaşımi gösteriyorum küçük duruyorum kardeşim 20 yaşında ama abim zannediyorlar hep yaşından büyük duruyor.

Çok çok fazla hatta uçurum...

2-3 yaş okey ama 10 yaş çok fazla, diyelimki iliski basladi ve ciddiyete dogru gitti ailelerle bile karşı karşıya kalınacak sorunlar sorunları doğuracak, ileride bundan bi 20 sene sonra siz 45-50 yaşlarındayken o henüz saçları yeni kirlaşmış olgun bir erkek iken siz yaşlılığa adiminizi atmış olacaksınız... Bir takım şeyler karşı tarafı cezbetmeyecek bu sefer..

Erkeklerin maymun istahlarinide işin içine katarsak bu iş çok ama çok zor....

TE="ZehreNur, post: 44736728, member: 61702"]Bu konu şaka mı yav
Bildiğin subyancı hatun
Kusura bakma bacım ama etraftan duyana kadar sadece okumakla kal diye soyluyorum
Aczık nefsimize hakim olalım
Bi kızın oldugunu dusun ve aynı seyin basına geldiği..
İşte bu kadar korkunc bi fikir[/QUOTE]
Ayni Teyzem gibi umut kirici laflar ama o 60 yasinda birde avrupa yakasinda bi yasli kadin vardi boyle kotumser konusan tanimadan etmeden bilmeden

Ben 23üm sevgilim 30 ona rağmen hala bazı hareketleri bana çocukça geliyor. 10 yaş küçüğünü düşünemiyorum...

Canım bi arkadaşım var aynen böyle.
Allah bozmasın çok mutlular.
Sevip mücadele edersen her şey kolay.

Son düzenleme:
yaş farkına en takmayan insan benimdir derim hep. lakin işin birde söyle bir gerçeği var.
bir aynı iş yerinden biriyle ben çıkmam ve çıkana da kızarım.
2- diyelim ki iş ciddiye bindi ilişki uzadı sen 43 olduğunda 33 yaşında olacak ve kadınlar erkeklere nazaran daha cabuk deforme oluyoruz. bu da bir gerçek.
3- yaşı küçük olan erkek hep aldatır. en iyisi bile bunu yapıyor. şu anda karşı sokak komşumuz ilişkisi senin yazdığın gibi ve kadın zamanında coooookk aldatıldı ama sabretti. şimdi adam 45 - kadın 55. hala da adam gider hafta bir eve gelir filan...
flört edip güzel vakit geçirip evlenme yada uzun soluklu bir ilişki istemiyorum diyorsan hosuna da gittiyse takıl. hele birde işin içine cinsellikte girerse ve ayrılırsanız aynı iş yerinde epey zor olur.

sonuç: cocuktaaann kaaaççç, mesafeni koy, uzaklaşşşşş

Ben de olgun erkeklerden hoşlanıyorum. 10 yaş olsa aramda sorun etmem ama benden 10 yaş küçüğünü sorun ederim. Çünkü benden 10 yaş küçüğü demek 13 yaşında oğlancık demek oluyor Şaka bir yana yaşıtlarımla bile kafam tutmazken, hele bir de küçüğümle hiç olamam. Bir de yaşlanma mevzuusu var tabi, o da çok dezavantaj olur.

hakkaten 83 84 doğumlular niye göstermiyo ki yaşlarını :) bunu ben de düşündüm :)

Erkegin kadindan muhakkak buyuk olmasi gerektigi seklindeki toplumsal yargiya katilmiyorum, birkac yas fark olabilir ama cift haneli yas farki fazla gibi.

Türkan şoray misali alır büyütürüz anam yoksa fatma girik miydi

Demet Akalın,Shakira, Pınar Altuğ ve Ece Erken'in de eşi 10 yaş küçük. Ece boşandı ama diğerleri MAŞAALLAH evli çocuklu. Aslında sorun yaş değil. Akıl ve karakter. 23 yaşında çocuksu erkek vardır birde olgun erkek vardır. Her yaşta her zaman öyle. Aynı yaşta olan hem olgun hem çocuksu insanlar var. Kafalar uyuşuyorsa neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…