- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi YellowPurplee
-
Evet geçenlerde biz de ilkokul arkadaşımla bulustugunuzda bu laf geçti 30umuza geldik ama bizim jenerasyon yasini göstermiyor dedi evet dedim bana en fazla 25sin diyorlar mesela, o da eğitim ve çalışma hayatım düşünülünce yapılan yorumlar :)))
Bu arada beni etiketlemissin teşekkür ederim düşüncemi beğendiğin içinve evet ben de tek başına ayakari uzerinde duran yalnız bir kadinim
Evet bu konuda katılıyorum ben de 29 yasindayim yaşımi gösteriyorum küçük duruyorum kardeşim 20 yaşında ama abim zannediyorlar hep yaşından büyük duruyor.Evet geçenlerde biz de ilkokul arkadaşımla bulustugunuzda bu laf geçti 30umuza geldik ama bizim jenerasyon yasini göstermiyor dedi evet dedim bana en fazla 25sin diyorlar mesela, o da eğitim ve çalışma hayatım düşünülünce yapılan yorumlar :)))
Bu arada beni etiketlemissin teşekkür ederim düşüncemi beğendiğin içinve evet ben de tek başına ayakari uzerinde duran yalnız bir kadinim
ne gibi sıkıntılar cekiyosunuz?Ben eşimden 2 yaş büyüğümde hala sıkıntısini çekiyorum.
hakkaten 83 84 doğumlular niye göstermiyo ki yaşlarını :) bunu ben de düşündüm :)Benim arkadaşımın anne ve babası arasında da 10 yaş var. Annesi 0 yaş büyük bir de ta o zamanlar evlenmişler düşün.Arkadaşım ve eşi arasında da 6 yaş var. Çok mutlular. Arkadaşım asla yaşını göstermiyor.
zaten 82-83-84 doğumlularda birşey var göstermiyorlar yaşlarını.
Ama gel gör ki yaşı küçük gibi. Yaş farkını es geçiyorum ama 23 yaş erkek için küçük bir yaş bence.
Türkan şoray misali alır büyütürüzBen de olgun erkeklerden hoşlanıyorum. 10 yaş olsa aramda sorun etmem ama benden 10 yaş küçüğünü sorun ederim. Çünkü benden 10 yaş küçüğü demek 13 yaşında oğlancık demek oluyorŞaka bir yana yaşıtlarımla bile kafam tutmazken, hele bir de küçüğümle hiç olamam. Bir de yaşlanma mevzuusu var tabi, o da çok dezavantaj olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?