10 yaş küçük sevgili

Aşkın yaşı yok ..... Anlaşıyorsanız neden olmasın ...
Ama şunu göz önünde bulundur o 23 sen 33 ... 30-35 yaş arası kadının tam kadın olduğu , en güzel en alımlı yaşı ...
Pekiiiii o 33 yaşında olduğun daa ???????

Ne kadar tuhaf yorumlar gelmiş. Sanki büyük olan eşleriyle sorun yaşayıp konu açan benim. Ben sizi destekliyorum. Çevremde o kadar çok 10-12 yaş var ki. Hepsinin de evliliği şu yaşı büyük olanlarla yapılanlardan daha Mutlu. Denemekte fayda var bence. Bu frekans meselesidir. Yaşla başla alakası yoktur!

valla gözümde canlandırınca ben çok yakıştırmıyorum.

ama sizi de görmedik, belki tanıyor olsam fikrim farklı olurdu.

bunu siz gözlemleyeceksiniz. birlikte geçirdiğiniz zaman kaliteli ise neden olmasın ki.

burada konularda görüyorsunuz, kaç yaşında kv ler, kaç yaşında kocalar çocukça davranmıyor mu.
bazen de gencecik bir kızımız derdini anlatıyor, o kadar olgun ki, görüp tanışmadan biliyorsunuz o arkadaş hayatta istediğini söküp alır.

yok canım daha neler 2-3 yaş su götürürde ona öyle dolu dolu 10 yaaaaaa.ileride evlenmek istesen sen 50 yaşında olunca ağrıların başlıycak adam 40 yaşında hayatının doruguna çıkmak istiycek.BENCE SEN UZAKLAŞMA KAÇ KAÇÇÇÇ ... çok tehlikeri çok olumsuzluklara gebe bir ilişkiyaşı yaşına boyu boyuna güzelimmm

on yaş bana göre çok, ama bu konuda çifte standart uygulanmasına karşıyım erkeğe gelince yirmi yaş bile bazen normal görülüyor
ben on yaşa takılmadım ,çocuğun yaşı 23 ergenlikten yeni çıkmış.. o otuz ben kırk deseydin olabilir derdim

Bazi yorumlari biraz abartili buldum. 23 yas ergenlikten yeni cikmis, cocuk bir yas degil. Evet 23 cok genc bir yas ama okadarda degil ya hu.

Eşim 31 ben 35 yaşındayız.. Aşkın yaşı yok kanımca ama 10 Yaş bi 10 yıl sonra sorun oluşturabilir gibi düşünüyorum.. İyi tahlil etmek lazım.. 33 Yaşında eşinin en şehvet dolu yaşlarında sen 43 yaşında olucaksın falan.. Ne biliyim.. Bilemedim..

kadınlar o 10yaş farkı kapatabilir ama erkekler malesef mantık olarak yetişemezler. Erkekleri şöyle hesap et yaşından 5 yaş çıkar 18 yaşındaki çocuk aklı var , hepsi öyle olucak die bişey yok ama erkeğin olgununu bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişi... Bir de nurtopu gibi aile probleminiz olucak...

Basta gorusmus olmam bile hataydi aslinda, ilgisi ve hoslugu basimi dondurdu ve cok heyecanlandirdi beni, bu konuda yalan soyleyemem. Ama mantigiyla cok hareket eden bir karaktere sahibim. Imkani yoktu, ve fazla ilerlemeden noktaladim.
O sekilde yorum yapan arkadaslara davulun sesi uzaktan hos geliyor mu diyeyim, yada mantiklariyla prensipleri bizlerinkinden farklimi diyeyim, bilmiyorum. Gonulden samimi olduklarina inanmiyorum ama.

Amin, nekadar guzel bir dua oldu bu :) mutluluk hepimizi bulsun insallah..

Kendimden 10 yş küçük sevgilim olsa hiçbir sözünü ciddiye almam gibi geliyor.
Sen ne anlarsın, susu büyükler konuşuyor derim herhalde

ay buna ne güldm sn cok yaşa

benim eşim benden 10yaş büyük erkegin büyük olması pek sorun olmuyor tamn tersne daha cok degr vriyr daha cok seviyr ve baglanıyor ama kadının büyük olması SIKINTI

Vakit gecirmek icin boyle bir iliskiye baslanabilir ama is cevresinde duyulur buda sizin imajinizi sarsar.
Iliski ciddiyete dogru ilerleyince aileler sorun cikarabilir.
Bu iliski baslasa ben mutlu son goremedim.

10 yaş çok fazla. bir de onun hangi yaşta olduğu da önemli. hadi o 40 sen 50 olsan nispeten daha bir orta yolda buluşabilirdiniz. ama o 23 yaşında ve sen her ne kadar onu çok olgun bulsan da o daha deli dolu bir delikanlı. o yaşın özellikleri senin beklentilerini karşılamayabilir. kalbin de kırılabilir. aynı durumu yaşayan bir arkadaşım vardı. ki kız son derece özgüvenli bir kızken bir süre sonra özgüveni düşüşe geçti. sürekli kendini 10 yaş küçük kızlarla kıyaslıyodu yetersiz görüyodu, kıskançlıklar ona mı baktın bunla mı konuştun vs vs. çok yıprandığı bir ilişkiydi. ve hoş bitmedi sonu da.

şimdi heyecanlı gelir ama ilişki ilerledikçe mutsuz olursun. herşey dengiyle güzel.

Ilk defa oldugunu soylese tamam neyse dicektim ama eger dedigi gibi surekli kendinden cok buyuk bayanlarla ilgileniyosa ben suphelenirdim psikolojik bi sorunu var mi diye normal degil cunku nasil kucuk cocuklarla ilgilenenler normal degilse bununda normL kabul edilmemesi lazim

2-3 yaş olsa neyse derdim de.
10 yaş çok fazla gerçekten yürümez bence biyerden patlak verir.

Bana göre erkekler kadinlara göre daha geç olgunlaşırlar.
Mesela ben ortaokul cagindaykende yaşıtlarım erkekler oyun oynardı biz kizlar daha farklıydik.
Ergenlik olsun olgunluk olsun kizlar 10 13 yas arasi ergenlik yasarken erkekler 15 18 yasar.
Ben genellikle erkegin büyük olmasi tarftariyim sahsen cocuk gibi bi erkekle yasamak istemem.
Benim esimde benden büyük ve uyusuyoruz baEmz

Katılıyorum 82-83-84'lülerde bir şey var.
Hiç yaşımızı göstermiyoruz.
Evet geçenlerde biz de ilkokul arkadaşımla bulustugunuzda bu laf geçti 30umuza geldik ama bizim jenerasyon yasini göstermiyor dedi evet dedim bana en fazla 25sin diyorlar mesela, o da eğitim ve çalışma hayatım düşünülünce yapılan yorumlar :)))
Bu arada beni etiketlemissin teşekkür ederim düşüncemi beğendiğin için ve evet ben de tek başına ayakari uzerinde duran yalnız bir kadinim

çiceği burnunda genç delukanlu olur neden olmasın erkeler kendilerinden yaşça küçüklerle olabiliyorsa kadınlarda olabilir bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…