- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi YellowPurplee
-
yok canım daha neler 2-3 yaş su götürürde ona öyle dolu dolu 10 yaaaaaa.ileride evlenmek istesen sen 50 yaşında olunca ağrıların başlıycak adam 40 yaşında hayatının doruguna çıkmak istiycek.BENCE SEN UZAKLAŞMA KAÇ KAÇÇÇÇ ... çok tehlikeri çok olumsuzluklara gebe bir ilişkiyaşı yaşına boyu boyuna güzelimmmMerhaba hanımlar,
Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum. Benden tam 10 yaş küçük. 23 bana çocuk yaşı gibi geliyor. Dış görünüm olsun, konuşma tarzı olsun asla 23 değil ama, o yönleriyle benden bile olgun duruyor. Bana kendinden büyük kadinlardan hoşlandığını kendi yaşıtları ile anlasamadigini söyledi. Son bir kaç gündür daha bi sıkı fikıyız hep bi şekilde bi araya geliyoruz. Benden cok hoslandigini soyledi keske sevgilim olsan bile dedi. Sizce en mantıklısı nedir? Her şeyi oluruna mi bırakmalıyım yoksa aşık olmadan mesafe mi koymaliyim? Aramızdaki tek ve en büyük dert yaş farkı. Bunu da sadece ben sorun ediyorum.
Basta gorusmus olmam bile hataydi aslinda, ilgisi ve hoslugu basimi dondurdu ve cok heyecanlandirdi beni, bu konuda yalan soyleyemem. Ama mantigiyla cok hareket eden bir karaktere sahibim. Imkani yoktu, ve fazla ilerlemeden noktaladim.Mantıklı ve vicdan sahibi bir insanın yapması gerekeni yapmışsınız tebrik ederim. Yorumların hepsini okumadım ama birkaç yorum aşkın yaşı yoktur falan demiş buna katılmıyorum. Aşk denen perde indiğinde acı gerçeklerle karşılaşılır. Öyle anı yaşamak halleri eş seçiminde geçerli değil.
Vicdan ve empati sahibi bir insan o anki duygularının peşinden gitmek ve egosunu tatmin etmek yerine hem kendisini hem karşıdakini düşünerek karar verir ki siz de bunu yapmışsınız. İnşallah en doğru zamanda hak ettiğiniz mutlu evlilik ve ruh eşiniz sizi bulur.
Kendimden 10 yş küçük sevgilim olsa hiçbir sözünü ciddiye almam gibi geliyor.
Sen ne anlarsın, susu büyükler konuşuyor derim herhalde
Evet geçenlerde biz de ilkokul arkadaşımla bulustugunuzda bu laf geçti 30umuza geldik ama bizim jenerasyon yasini göstermiyor dedi evet dedim bana en fazla 25sin diyorlar mesela, o da eğitim ve çalışma hayatım düşünülünce yapılan yorumlar :)))Katılıyorum 82-83-84'lülerde bir şey var.
Hiç yaşımızı göstermiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?