- 1 Aralık 2015
- 221
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi YellowPurplee
-
Bn göre en fazla 4 5 yas olmalı ve kadın erkekten küçük olmalı çünkü erkekler çocuk gibidir kadın ise çabuk olgunlasirOrası öyle evet sürekli kafamda hesaplar yapıyorum. Hani 4-5 yaş olsa neyse. Kuzenimin eşide kendinden 8 yaş küçük onlara herkes normal diyor ama 10 yaşa çok diyorlar. Benimde kafam karıştı.
Orası öyle evet sürekli kafamda hesaplar yapıyorum. Hani 4-5 yaş olsa neyse. Kuzenimin eşide kendinden 8 yaş küçük onlara herkes normal diyor ama 10 yaşa çok diyorlar. Benimde kafam karıştı.
Kendimden 10 yş küçük sevgilim olsa hiçbir sözünü ciddiye almam gibi geliyor.
Sen ne anlarsın, susu büyükler konuşuyor derim herhalde
Benim arkadaşımın anne ve babası arasında da 10 yaş var. Annesi 0 yaş büyük bir de ta o zamanlar evlenmişler düşün.Arkadaşım ve eşi arasında da 6 yaş var. Çok mutlular. Arkadaşım asla yaşını göstermiyor.
zaten 82-83-84 doğumlularda birşey var göstermiyorlar yaşlarını.
Ama gel gör ki yaşı küçük gibi. Yaş farkını es geçiyorum ama 23 yaş erkek için küçük bir yaş bence.
Merhaba hanımlar,
Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum. Benden tam 10 yaş küçük. 23 bana çocuk yaşı gibi geliyor. Dış görünüm olsun, konuşma tarzı olsun asla 23 değil ama, o yönleriyle benden bile olgun duruyor. Bana kendinden büyük kadinlardan hoşlandığını kendi yaşıtları ile anlasamadigini söyledi. Son bir kaç gündür daha bi sıkı fikıyız hep bi şekilde bi araya geliyoruz. Benden cok hoslandigini soyledi keske sevgilim olsan bile dedi. Sizce en mantıklısı nedir? Her şeyi oluruna mi bırakmalıyım yoksa aşık olmadan mesafe mi koymaliyim? Aramızdaki tek ve en büyük dert yaş farkı. Bunu da sadece ben sorun ediyorum.
Peki siz yaşınızın kadını mısınız? Hem fiziksel hem mental anlamda soruyorum.
Hepimiz aynı yıllardan geçiyoruz ama hiçbirimiz aynı yere varmıyoruz. Sizin icin 33 onun icin 23 yılın sonunda kim olduğunuz, ne gördügünüz, ne ögrendiginiz, kisiliginizin hangi yönde ilerledigi önemli.
Yani 33 yaş muhabbetleri size nasıl geliyo, 20 lik kızlarla dolu bi ortamdaki sohbete 20 dk tahammül edebilir misiniz mesela ya da ne 20 dk sı saatlerce oturur geyiğin dibine vururum diyo musunuz? Giyim tarzınız, saçınızın kesimi, sosyal medyayla ne derece ilgilisiniz, hayatınızda kaç yakınınızı kaybettiniz...
İnsanın olgunluğunu belirleyen milyonlarca soru yazılabilir sizin için de onun için de. Dogum tarihi bu listeye son sıralardan ancak dahil olur emin olun. Mesele cevapların ortak bi yerde bulusup bulusmayacağı.
Hemen kestirip atmayın derim ben. Ama çok hayale de kapılmayın. Aynı işyerinde olmanızı da hesaba dahil edince tedbiri elden bırakmanın çok ciddi sonuçları olabilir ama tamamen yüz çevirmek de çok güzel gidebilecek bi fırsatı tepmek anlamına gelebilir. Geri gidip kapıları kapatmak yerine adım adım sağlam basarak ilerlemek en güvenlisi.
10 da çok beya o doğduğunda sen ergenmişsin nerdeyse.
Akıl yaşta değil bastadir dememiş boşuna atalarımız benimde sevgilim 23 yasında ben ise 27 ama benden bile olgun davrandığı zamanlar var burda herkes herşeyi söyler önemli olan onun sana yaklaşımı ne kadar ciddi düşündüğü gerisi Fasa fiso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?