10 yaş küçük sevgili

Bence uzak durun dost arkadas olun ama yaş farkı fazla var neden m diyeceksin bundan 10 20 yıl sonrasınì düşün hayal et analiz et o zaman doğru kararı vereceksin

23 yasindaki bir erkek istedigi kadar olgun gorunsun tam olarak olgun olduguna inanmam. Siz 33 yasinizdasiniz bu kisi 25 26 yasinda geldiginde su anki halinden cok cok baska dusunecek. Baska emelleri hayalleri olacak. Bana gore hicbir sekilde olur yani yok. Ben bir zamanlar kendimden 5 yas kucuk birisiyle ilgiliydim, birbirimizle ilgiliydik diyeyim yurumedi, ciddi olmadan da bitti sukur. Siz 33 yasinizda artik hayatinizi bir temele oturtmusken o hala arayislar icindedir. Uzulursunuz ilerde, yolun basindan dönün.

Orası öyle evet sürekli kafamda hesaplar yapıyorum. Hani 4-5 yaş olsa neyse. Kuzenimin eşide kendinden 8 yaş küçük onlara herkes normal diyor ama 10 yaşa çok diyorlar. Benimde kafam karıştı.
Bn göre en fazla 4 5 yas olmalı ve kadın erkekten küçük olmalı çünkü erkekler çocuk gibidir kadın ise çabuk olgunlasir

sen 40 o 30 olsa belki derim, belli bir yaştan sonra karakter oturuyor çünkü, ama 23-33 çok sıkıntılı.. o daha hayatı yeni anlayacak...

Orası öyle evet sürekli kafamda hesaplar yapıyorum. Hani 4-5 yaş olsa neyse. Kuzenimin eşide kendinden 8 yaş küçük onlara herkes normal diyor ama 10 yaşa çok diyorlar. Benimde kafam karıştı.

8 normal 10 mu anormal?? ilginçmiş

23 daha çocuk ya.yapmayın bu soruyu sormanız bile saçma.benden 3 yaş büyüksünüz ben 2 yaş bile küçük olsa istemezdim.

Katılıyorum 82-83-84'lülerde bir şey var.
Hiç yaşımızı göstermiyoruz.

Bana göre olmaz çokta ümit vermeyin oda ümitlenmesin
Yani dış görünümü öyle olsa da bir yerde fark yaşarsınız öyle düşünüyorum
Erkek 'in olgunu olabilir ama kızın olgun olması kasar

o ergenlik sivilclerinden yeni yeni arınmışken siz anti eyecing kullanacaksınız buda başka bir bakış açısı mesela

"Bu arada erkekler guclu kadinlara cok saygi duyuyor ama birlikte olmuyorlar cunku kadının gücü ile kendi gücünü alt edeceğini düşünüyorlar halbuki saygı duyan bir adam saygı görür"
lily86
onun için güçlü kadınlar hep yalnız.

Yorumunuza bayıldım.Gerçeğin ta kendisi.
20 dakika geyik muhabbeti kısmı özellikle....

10 yaş çok fazla zaten şu anda aşık değilsin bırak gitsin diyesim var ama bir yandan da yaşa gitsin tadını çıkart diyesim var:)
çevremde iki - üç örnek var bu şekilde, birisi eşinden 6 yaş büyük bir kız arkadaşım sevgililik ve nişanlılık dönemimde süper geçirmişti çok uyumlululardı ama evlenince olaylar biraz değişti şimdi keşke küçük birisiyle evlenmeseydim fikirlerimiz uyuşmuyor diyor. öbür arkadaşım sevgili olduğu andan itibaren fikir ayrılıkları var diyerek ayrıldı ama diğer taraftan da 10 yaş büyük yine bir ablamız var kocasından ama oda çok mutlu.
bu ip şeyler yaşanmadan bilinmez diye düşünüyorum..

olur da diyemiyorum olmaz da.
Olan örnekler de çok var.Benim arkadaşımın anneannesi dedesinden 10 yaş büyüktü.Ünlülerden de çok örnekler var.Ama onlar ünlü işte, hayatları bizden çok farklı.
Büyük konuşmak istemem ama ben kendimden 10 yaş küçük birisiyle sevgili olamam sanırım. Çünkü ben 1-2 yaşa bile takılan insanım.Bu kişilikle de alakalı sanırım. Ben her yaşımda olgundum çünkü. Şimdi yanımda çocuksu birisini çekemem herhalde.Ama kimisi de çocuksu tiplerden hoşlanır. Bu sizin karakterinizle ilgili.
Çocuğun konuşma tarzı itici geldi bana. Çok riskli aynı işyerinde. Bir ilişkiye başlasanız ve yarın birgün bitecek olsa sıkıntı olabilir.

Pardon da çeyiz yardımı isteyen insansınız nickinizi değiştirmişsiniz fatkettim o konunuzda siz o konuda 23 yaşındayım demediniz mi. Maşallah isminizi değiştirip hiçbirşey olmamış gibi başka yerlerde yazıyorsunuz. Evladınız olduğundan olgun dediğiniz insanın işsiz olduğundan annesine sinirlenip cama yumruk atıp elini sakatlayıp çalışamadığından niye söz etmiyorsunuz. Milletten yardım dileniyorsunuz ama buradan da çıkmıyorsunuz oh ne güzel hayat!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…