10+yıldır geçmeyen karşılıksız aşk

Hiç normal değil

10 senedir geçmeyen şey artık patalojik bir hal almış.

Kronik bir sevgi özlemi gibi bşy

Yardım alın mutlaka

Forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum ancak şu iki linki bırakayım. Ben de faydasını gördüm, hatta ilk başta yarım bırakmış izleyememiştim.

Sizin yaşadığınızı maalesef biz burada çözümleyemeyiz. Ancak yazılanlara bakılırsa güzel bir noktaya geliyoruz. O da sizin kendinize verdiğiniz değer meselesi ile ilgili bir sorununuz olduğu. Yani aşk meşk meselesi değil, o şahsın size evet/hayır demesi de değil. Günün sonunda kendinizle baş başasınız ve maalesef şu an kendinizle olmaktan mutlu değilsiniz. Yardım alarak, gücünüzü fark ederek toparlanabilirsiniz. Güveniyorum size.

E her aklina geleni dogru kabul edersen tabi oyle hissedersin kuzum kendile ilgili alginda bozulur bu boyle gider hem sana ozgu degil cogu insan yasadi yasiyor ,ortamda sesim cikmadi oyleyse beni onemsemiyorlar biri beni yanlis anladi oyleseyse kendimi ifade edemiyorum biri beni sevmedi sevilecek insan degilim e farkindaysa oklar hep sana donuyor neden?herkes 10 numara assiri iyi assiri sosyal muazzam zeki cokta etkileyici ama sen kotusun ...boyle hirsey olabilirmi? Olamaz

Neden bilmiyorum ama kafayi kendine takmissin yani Allah sana bir hayat vermis ama sen bu hayati kendine zehir etmekle mesgulsun boyle olmaz oncelikle herseyde kendini suclamayi birak sonra nasil cikabilirim bu durumdan kismini arastir misal.beyhan budak var videolari izle onu cabani enerjini dusunce yapini degistirmye harca birde Allah askina kendinlenugrasmayi kes ne olur

Takıntı lafı bana çok korkunç geldi yardım alıyorum.

Yardım almaya devam edin
Ama sadece bu yardıma bel bağlamayın kendinizi değiştirmek sizin elinizde, aşka ve ilişkilere kafa yormayın, dikkatinizi dağıtın, asla unutmayın dünyadaki en küçük acıdır aşk acısı bununla kendinizi yormayın. Sizi o kişiye yönelten zayıf yanlarınızın farkına varmaya çalışın

24 yaş genç bir yaş ama ben bir çok şeye geç kaldım biliyorum bu hallere düşmeyi hiç istemezdim ama başaramadım hayatımı mahvettim.bir bataklıktayım hiç çıkamayacağımı hissediyorum

Ahhh ahhh o kadar gençsin ki...
Hayat yıkılır yapılır önemli olan güçlü olman
Hiç bir hata ebedi değildir, ölüm hariç her şeyin bir telafisi var. İnsanlar neler yaşıyor da yoluna devam ediyor, kendine bu eziyeti yapma

Onu yapamam, bunu yapamam sözlerinden vaz geçin öncelikle. Kurban psikolojisine sokmuşsunuz kendinizi. Siz kendinize bin sene acısanız da kimse size bir dakika acımaz kusura bakmayın. Herkes kendi hayatının derdinde. Melankoli şiirlerde kaldı. Dijital dünyada hayat çılgın bir hızla akıyor. Ve kendinize acıdığınız her dakika hayatınızdan eksiliyor. Hayatınızın kontrolünü elinize alın. Sizin yapacağınız şey “ben ne yapabilirim” sorusunu sormak öncelikle. Ve bu soruya mutlaka net cevap verin. “Ben hiç bir şey yapamam” bir cevap değil. Somut bir şey koyun ortaya. Yapabilirim ile biten bir cevap bulun kendinize. Sonra bununla ilgili bir adım atın. Daha sonra diğer adımları düşünürsünüz Ama asla ve asla -hele de kendinize acımak için- ilerlediğiniz yolda durup düşünmeyin.

Z Zygomaticum Ben konunuzu tam olarak anlayamadım. Biraz daha ayrıntılı yazar mısınız? Lisede bu çocukla pek iletişimim yoktu diyorsunuz peki aranızda bu kadar çok farklılıklar olduğunu nereden biliyorsunuz? Lise bittikten sonra hiç görüşmediniz mi? Neden yıllarca adım atmadınız? Ben de zaman zaman plotonik aşka tutulan biriyim ama bu konu bana bile çok ilginç geldi. Eski Türk filmleri gibi sanki.

Hayat birine takılmak için çok kısa. O kişiyle hiç iletişiminiz olmamış zaten. Ne diye bu zamana kadar sürdürdunuz.
Ben de lisedeyken bir çocuktan hoşlanmistim
Hayal kuruyordum tabi acılmadım hiç liseden sonra bir gün aklıma geldi baktım netten çocuk değişmiş kilo almış zerre haz etmediğim biri olmuş.
Yine lise sonda hoşlandığım çocuğa yakın zamanda gördüm o kişi de artık hoşlandığım kişi olmaktan çok uzaktı artık.
Allah aşkına o yaşta beğendiğiniz biri hala aynı mı kalıyor sanki. Hayat değişiyor duygular değişiyor. Siz de yerinizde saymayın
Psikologa gidin. Yeni insanlarla tanışın.

anhedoni denen durumu ağır bir şekilde yaşıyorum girebileceğim bir ortamım da yok konuşabileceğim bir arkadaşım da yok gerçek hayatta.

Sizinki takıntı olmuş,elde edememenin vermiş olduğu bir merak.Gözünüzde kim bilir hangi seviyelere getirdiniz,hangi güzel özellikleri yüklediniz.Tanıdığınız zaman size karşılık verdiği zaman bu muymuş diyeceğinize eminim.Kendinize boş yere sıkıntı çektirmek yerine daha reel şeyler yapsanız

Olayları arabesklestirmeye gerek yok. Adam bekarsa durumlar müsaitse harekete geçmelisiniz. Değilse de eyvallah diyip yeni insanlara acik olmaliydiniz. Bu seçenekler harici yıllarca aynı adamı düşünmek patolojik bir durum hiç bir romantik tarafı yok

Çok Teşekkür ederim videolaea bakacağım :)) sizlerle konuşmak benim için büyük bir zevk bana yardımcı oluyorsunuz

Ben lisede böyle hissettim açıkçası.onların arasında o kadar garip duruyordum ki anlatamam.benim onlara benzeyen tek yönüm derslerdi ama onu da kaybettim.üniversiteye ilk başlayınca yine benzer ortam vardı herkes hem zeki hem çok sosyal ben yine ezildim ve bölümü bıraktım.onların arasında yerim yok gibiydi sanki

Evet haklısınız insanlar neler neler yaşıyorlar.bu kadar güçsüz olduğum için kendimden nefret ediyorum

Sen oyle hissediyorsun bir salsan kendini.keyfine baksan rahatlayacaksin onlar diye gozunde buyuttugun bir avuc insan niye birilerinin arasina girmeye calisiyorsun benimde okulda vardi baktim frekanslar tutmuyor kendi grubumu kurdum (tabi berbat secimler yapmisim o ayri ama)herkes ayni degildir birijin konuskan olmasi az konusani degersiz yapmaz dunyada farkli farkli insanlar var tek kalip olmaz

Ben bu dünyaya ayak uyduramam ki bunu biliyorum böyle bir dünyaya katlanamıyorum bile.yapacağımı düşündüğüm şeyler vardı büyük hayallerim vardı ama artık geride kaldı mahvettim.en çok da bu üzüyor beni ve gerçekten anlatacak hiç kimsem yok en azından bir yerlere yazınca rahatlıyorum ama bir yandan da insanları kötü mü etkiliyorum diye düşünüyorum üzülüyorum.keşke insnalara ışık olabilseydim yaptığımın tam tersine.çok üzgünüm

Sizinki karşılıksız aşktan ziyade, takıntılı aşk gibi geldi bana. 10 yıl bunlari yaşamak için çok uzun bir süre çünkü.
Bence yeni insanlarla tanışın onu sevmediğinizi anlayacaksınız. Özgüvensiz pasif bir kişilik gibi geldiniz, uzulmeniz icin söylemiyorum bunları, yardim alıyormuşsunuz faydası olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…