10+yıldır geçmeyen karşılıksız aşk

Bence sadece takıntı yapmışsın ama karşındaki insan hakkında çok bilgim yok o da kendini sana unutturmuyor olabilir. Lisede sevdiğim birisi vardı ama o kadar çatışıyorduk ve inatlaşıyorduk ki olmamız imkansızdı. Sırf görmeyim diye aynı sınıfta olmamak için farklı alan seçtim. Sonra üniversite dönemimde karşılaştık numaramı istedi vs üç beş gün konuştuk sorumsuzluğundan ve umutlandırıp ortadan kaybolma huyundan bir şey kaybetmediğini gördüm tekrar görüşmek istemedim. Sonra evlendim ve bu yine birden ortaya çıktı Facebook tan ekledi. Engelledim hemen tabi. Yani bazıları da böyle işte kendini unutturmak istemiyor heralde bu da bir takıntı.

Konunuzda ön planda olan şey karşılıksız aşk değil sizin kimse tarafından sevilemeyeceğinize ve sevilmeye layık olmadığınıza inanmanız. Bu düşünceleri değiştirirseniz aşk sizi bulacaktır, o zaman lise aşkınız da tarihe karışır halinize gülersiniz hatırladıkça

Siz burda çözüm aramıyorsunuz ben onu farkettim. Uzun süredir hissettiğiniz platonik aşktan kurtulmak da değil derdiniz.

Siz kendinize acırken yanınızda size sizden daha çok acıyacak tanıklar biriktirmek istiyorsunuz.

Ama ben yazılanlarda acınacak birini göremiyorum. Tembel, pasif, çözümlere değil bahanelere odaklanan birisi gibi bir izlenim bırakıyorsunuz.

Çünkü çözüm isteseydiniz onlarca güzel öneri verildi size. Görmediniz bile hiç birini. Yapabilir miyim diye düşünmediniz bile.

Eğer kendinizi aşağılamak ve acımak daha kolay geliyorsa buyurun öyle yapın, napalım. Böylesi sizin için daha kolay belli ki. Hayatınızın kontrolünü elinize almak, bir şeyleri düzeltmek için adım atmak zor. Zor olanı yapmak çaba gerektirir tabi.

Biz burda kendine değer vermeyen insana zorla değer aşılayamayız. Kendinizi zorla soktuğunuz depresif hayatınızda kolaylıklar dilerim size.

Bekar mi bu kisi?Hala iletisim kurabilecegin durum var mi?Varsa yaz,konus anlat sansini dene.Bu acabalardan iyidir.Ne kaybedeceksin ki

Yapmayın lütfen 10 yıldır biri beni düşünse sapık derim cok korkutucu , asırı tedirgin edici Karşı taraf icin..

İnsallah acilen geçer bu durum
Kendimden korktum ama ben hiçbir şey yapmadım ki.böyle yorumlar gelince kendimi çok berbat hissettim açıjçası

Bu zamana kadar yaşadıklarım bana bunu hissettiriyor ama

Benim buraya yazmamın sebebi konuşabilecek hiç kimsemin olmaması.oldum olası sadece doktorlarla konuşabildim hiç arkadaşım bile olmadı çocukken bile.burada doğruları söylemej istiyorum yalan söylemek istemiyorum.kendimi sevmediğim halde nasıl seviyorum diyebilirim ki.kendimi sevmek için çabaladığımu da söylüyorum.insaların yorumları da benim için çok önemli hepsine değer veriyorum dikkate alıyorum.olumsuz bir şey demem lütfen denemediğim anlamına gelmesin önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Tembel birisi değilim aslında hayatım boyunca en çok değer verdiğim şey bilim olmuştur ve bundan uzaklaşmak beni mahveden şey.hayatımı mahvettim derken asıl kastettiğim şey eğitim hayatımdı

O zaman sanki ölmüşsünüz gibi kendinizle ilgili -di’li geçmiş zaman ekleriyle cümle kurmayı bırakın. Hala hayattasınız ve yaşadığınız sürece hiçbir şey için geç değil.

Bakın ben 40 yaşında kadınım ve hala yapmak istediğim onlarca şey var. 70 yaşında olsam da yaşadığım sürece her zaman bir şeyler yapmak isterim. Zaman buldukça yapmak istediklerimi adım adım gerçekleştiriyorum. Kolay değil benim için. Ev, koca, çocuk, çocuğun okulu, dersleri, aileler vs. kendime ayıracak vakit bulmakta cidden zorlanıyorum. Ama yine de yapıyorum. Çünkü kendime ayıracak vaktimin diğer işlerimden daha önemsiz olmadığını biliyorum. Çünkü ne kadar değerli olduğumu biliyorum. Kimse bana değer vermese de değerliyim. Başkasının bana verdiği değeri değil kendime verdiğim değeri önemsiyorum.

Siz daha 24 yaşındasınız. Sıfırdan başlasanız bile hiçbir şey için geç olmayacak bir yaştasınız. Nedir bu bittim, harcadım, mahvettim lafları?

Size Allah can vermiş. Bu kulum ne kadar değersiz dememiş, bunu yaratmasam da olur dememiş. Sizi bu yaşınıza kadar getirmiş. Ne kadar değersiz bu kulum, ben buna rızık vermeyeyim dememiş. Sizi pisliğin ortasında, suçluların içinde, şiddet gördüğünüz ya da daha beter şeyler yaşadığınız bir ortamda, belki çocuk gelin olabileceğiniz bir kültürde de yaratabilirdi. Ama üniversite okuyabileceğiniz bir ailede ve internette düşüncelerinizi özgürce ifade edebileceğiniz bir ortamda yaratmış. Allah size pek çok insanda olmayacak imkanları verecek kadar değer vermiş de siz kim oluyorsunuz da kendinize değer vermiyorsunuz. Olana şükredip olmayana eyvallah demek bu kadar zor olmamalı. Bi silkinip kendinize gelin ya

Çok haklısınız anlıyorum ama benim hayata bakış açımla alakalı sanırım hep çok yüksek hedeflerim oldu eğitim alanında.şöyle söyleyeyim hayatım boyunca uğraştığım tek şey dersler oldu içimde bitmek tükenmek bilmeyen çalışma aşkı ve merak vardı.ben böyle devam ederken ilk ciddi duvara çarpmam lisede oldu.türkiyedeki en iyi liselerden birisiydi ve ders dışında da çok farklı amaçları olan bir liseydi bir dünya kulüp falan vardı mesela.yabancı dilde eğitim vermesi olsun oradaki insanlardan bazı yönlerden çok eksik olmam olsun beni bi depresyona itti ders konusunda da başarısız olmaya başladım ve gerçekten o dönemler benim için o kadar zor geçti ki çok berbat bir haldeydim ama bir şekilde toparlandım hem de baya iyi toparlandım.hep hayalim yurtdışında okumaktı ve benim baya bi yerden kabul alma imkanım burs imkanım vardı ama ben cesaret edemedim.türkiye'de istediğim tek üniversite tek bölüm vardı ama onu da kaçırdım ve yanlış bir tercih yaptım sonra da onu bırakıp ailemin yanında okumak için memleketime yatay geçiş yaptım ve hiç aklımda olmayan bir mesleğe.şu an okuyorum işte ama mutsuzum çok pişmanım.gerçekten abarttığımı biliyorum ama benim de bakış açım bu şekilde büyük hedeflerim vardı.hayatta tutunabildiğim tek şey buydu.biliyırum bazı kızlar neler neler yaşıyorlar gerçekten onlar için çok üzülüyorum ama kendim için de çok üzülüyorum bazı şeyler geri gelmeyecek çünkü.biliyorum bu şekilde takılı kalmanın bana hiçbir faydası yok önüme odaklanmam lazım ama yapamıyorum

Hayatıma bakınca onu görüyorum vazgeçemiyorum özlemekten.çok özlüyorum
Allah Allah, durumunuz gittikçe çok vahim gelmeye başladı. Hadi önceden sevgili olduğunuz biri vardır yıllarca unutamamışsınızdır normal diyelim ama 14 yaşındayken sadece plotonik olarak beğendiğiniz, çok iletişiminizin bile olmadığı, doğru dürüst tanımadığınız birini 10 yıldır hep düşünmek nasıl bir şeydir aklım durdu. Hani yabancı fimlerde saplantılı karakterler olur ya. Valla aklıma onlar geldi yalan yok. Ürkütücü.

Ben de kendimden korktum gerçekten yorumlardan sonra ama inanır mısınız bana hiç öyle kötü şey düşünmedim sevginin en saf halini hissediyorum ona.

Ben de kendimden korktum gerçekten yorumlardan sonra ama inanır mısınız bana hiç öyle kötü şey düşünmedim sevginin en saf halini hissediyorum ona.
Canım bu sevgi değil, acilen iyi bir psikiyatriste git. Allah korusun daha da kötü kafayı takabilirsin. Çevrendeki insanlar arkadaşların ailen falan biliyor mu bu çocuğa karşı hislerini? Uyaran kimse yok mu seni?

aaa ama sen kendini bukadar ezerken bukadar küçümsersen herkes sana karşı saygısız olur her körün bir alıcıs vardır hayırlısı değildir illa her sevdiğimizle mutlu mu olacağız hayır kaç kişi sevdiğine kavuşmuş ki hem anladığım kadarıyla daha açılmamışsın bile lütfen git açıl ama kendini eze eze değil sert ve dominant bi kadın olarak ona bağlandığını belli etmeden git söyle hem sen rahatlarsın hem kalbin hem aklın kendini bukadar ezme sanırım baban da yok yazmamışsın ama ondan olan açlığını o genç çocuğumuzda doldurmaya çabalamıssın yani demem o ki git söyle ve herzaman allahtan hayırlısını iste ben seni seviyorum kalbin çok temiz belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…