- 13 Haziran 2015
- 5.919
- 19.683
- 448
- Konu Sahibi Zygomaticum
-
Bak sardin yine kendine kuzum hassassin olabilir her durumda herkes guclu olamayabilir insansin sonucta onemli.olan yasadiklarindanEvet haklısınız insanlar neler neler yaşıyorlar.bu kadar güçsüz olduğum için kendimden nefret ediyorum
Kim yanmadan isik olabilmis? tecrubeleriji aktariyor insanlar aci tatli yasadigi seyleri kimseye rahatsizlik vermiyorsun kimsede zorla yazmiyor zaten ....Ben bu dünyaya ayak uyduramam ki bunu biliyorumböyle bir dünyaya katlanamıyorum bile.yapacağımı düşündüğüm şeyler vardı büyük hayallerim vardı ama artık geride kaldı mahvettim.en çok da bu üzüyor beni ve gerçekten anlatacak hiç kimsem yok en azından bir yerlere yazınca rahatlıyorum ama bir yandan da insanları kötü mü etkiliyorum diye düşünüyorum üzülüyorum.keşke insnalara ışık olabilseydim yaptığımın tam tersine.çok üzgünüm
Yani onu gördüğüm kadarıyla karakteriyle benim karakterim çok farklıydı.ailesini,genel yaşantısını da az çok biliyordum.ya şimdi ben onu en ince detaylarıyla tanıdığımı zaten düşünmüyorum verdiği genel izlenimden bahsediyorum ki zaten kendisi öne çıkan bir insandı bir de lisemiz baya aktif bir liseydi.onunla sonra aynı üniversitede farklı bölüme gittik orada karşılaştık ama bizim liseden o üniversiteye çok kişi gider her sene yani baya kişiyle karşılaşıyordum sonra ben yatay geçiş yaptım yollarımız tamamen ayrıldı işte.3 senedir farklı bir şehirdeyim.geçen ay doğum günümde yazdım baya zor zamanlardan geçiyordum yine ve anlık bir cesaretle yazdım kendimi kaybettim bir neviZ Zygomaticum Ben konunuzu tam olarak anlayamadım. Biraz daha ayrıntılı yazar mısınız? Lisede bu çocukla pek iletişimim yoktu diyorsunuz peki aranızda bu kadar çok farklılıklar olduğunu nereden biliyorsunuz? Lise bittikten sonra hiç görüşmediniz mi? Neden yıllarca adım atmadınız? Ben de zaman zaman plotonik aşka tutulan biriyim ama bu konu bana bile çok ilginç geldi. Eski Türk filmleri gibi sanki.
Bişey deyim mi mesela nickinin ne demek olduğunu ben bilmiyodum :) elmacık kemiğiymiş :) bu basit bişey bile aslında güzel bakınca.anhedoni denen durumu ağır bir şekilde yaşıyorum girebileceğim bir ortamım da yokkonuşabileceğim bir arkadaşım da yok gerçek hayatta.
İnanır mısınız o hala gözümde aynıHayat birine takılmak için çok kısa. O kişiyle hiç iletişiminiz olmamış zaten. Ne diye bu zamana kadar sürdürdunuz.
Ben de lisedeyken bir çocuktan hoşlanmistim
Hayal kuruyordum tabi acılmadım hiç liseden sonra bir gün aklıma geldi baktım netten çocuk değişmiş kilo almış zerre haz etmediğim biri olmuş.
Yine lise sonda hoşlandığım çocuğa yakın zamanda gördüm o kişi de artık hoşlandığım kişi olmaktan çok uzaktı artık.
Allah aşkına o yaşta beğendiğiniz biri hala aynı mı kalıyor sanki. Hayat değişiyor duygular değişiyor. Siz de yerinizde saymayın
Psikologa gidin. Yeni insanlarla tanışın.
Acı ve umut kırıntısı.O kişiyi kimin yerine koyuyorsunuz?Bu sevgi sandığınız şeyin size hissettirdiği ne? Mutluluk mu,acı mı,heyecan mı, umut mu?
Ya size şöyle bir örnek vereyim lisede ilk sene hazırlık vardı.adeta orafakiler için festival gibi bir şeydi herkes mutluydu.ben hariç zorlanan yoktu sanki.herkes de gayet de güzel öğrendiler en kötü ben öğrendim.şu an mesela sanki hiç öğrenmemiş giibi hissediyorum.olmamam gereken bir yerde olduğumu hissettimSen oyle hissediyorsun bir salsan kendini.keyfine baksan rahatlayacaksin onlar diye gozunde buyuttugun bir avuc insan niye birilerinin arasina girmeye calisiyorsun benimde okulda vardi baktim frekanslar tutmuyor kendi grubumu kurdum (tabi berbat secimler yapmisim o ayri ama)herkes ayni degildir birijin konuskan olmasi az konusani degersiz yapmaz dunyada farkli farkli insanlar var tek kalip olmaz
Liderlik özelliğinden etkilenmiş olabilir misiniz? Ayrıca doğum günü mesajınıza ne cevap verdi? Sosyal medyalarınızda ekli miydi?Yani onu gördüğüm kadarıyla karakteriyle benim karakterim çok farklıydı.ailesini,genel yaşantısını da az çok biliyordum.ya şimdi ben onu en ince detaylarıyla tanıdığımı zaten düşünmüyorum verdiği genel izlenimden bahsediyorum ki zaten kendisi öne çıkan bir insandı bir de lisemiz baya aktif bir liseydi.onunla sonra aynı üniversitede farklı bölüme gittik orada karşılaştık ama bizim liseden o üniversiteye çok kişi gider her sene yani baya kişiyle karşılaşıyordum sonra ben yatay geçiş yaptım yollarımız tamamen ayrıldı işte.3 senedir farklı bir şehirdeyim.geçen ay doğum günümde yazdım baya zor zamanlardan geçiyordum yine ve anlık bir cesaretle yazdım kendimi kaybettim bir nevi
Doğru tahmin ettiniz öz güven sorunum var ve girdiğim bir ortamda yok gibiyim.Sizinki karşılıksız aşktan ziyade, takıntılı aşk gibi geldi bana. 10 yıl bunlari yaşamak için çok uzun bir süre çünkü.
Bence yeni insanlarla tanışın onu sevmediğinizi anlayacaksınız. Özgüvensiz pasif bir kişilik gibi geldiniz, uzulmeniz icin söylemiyorum bunları, yardim alıyormuşsunuz faydası olmuyor mu
Ben hep çok güçlü olmak istedim amaBak sardin yine kendine kuzum hassassin olabilir her durumda herkes guclu olamayabilir insansin sonucta onemli.olan yasadiklarindan
Kim yanmadan isik olabilmis? tecrubeleriji aktariyor insanlar aci tatli yasadigi seyleri kimseye rahatsizlik vermiyorsun kimsede zorla yazmiyor zaten ....
Elmacık kemiğini çok seviyorum :)) o konuda da şanssızım amaBişey deyim mi mesela nickinin ne demek olduğunu ben bilmiyodum :) elmacık kemiğiymiş :) bu basit bişey bile aslında güzel bakınca.
Şuan pandemiden dolayı bazı şeyler kısıtlı ama yaşadığın yerde kurs olur, halk eğitim olur bu tarz yerler vardır sanırım. Biraz kendini zorlayabilirsin. Mesela yürüyüşe çıkabilirsin. Başta istemeyerek yaparsın ama sonra sonra kendi başına bişeyleri yapmanın keyfiyle alışmış olursun. Destek almaya devam da önemli ama hepsinden önemlisi kendin için içten gelen bi adımda yola çıkmak.
Aslında bir özelliğinden etkilenme olarak görmüyorum ben.onun özelliklerini sevme sebebim o özelliklerden değil o özelliklerin onda olması ona ait olması.Liderlik özelliğinden etkilenmiş olabilir misiniz? Ayrıca doğum günü mesajınıza ne cevap verdi? Sosyal medyalarınızda ekli miydi?
Çok üzgünüm mü dedi? Ne alaka? Ayrıca belki sevgilisi vardır.Aslında bir özelliğinden etkilenme olarak görmüyorum ben.onun özelliklerini sevme sebebim o özelliklerden değil o özelliklerin onda olması ona ait olması.
Ben sosyal medya kullanmam yeni bir hesap açtım.kendimi tanıttım önce sonra da söyledim o da çok üzgün olduğunu söyledi
Doğum günümde attım mesajı onu demek istedim yoksa ona doğum günü mesajı atmadım
Psikolog değilim ama özgüven sorununun altında yatan bir sebep vardır mutlaka, onun üzerine gidip onu halletmeye çalışsanız? Örneğin kendinizde beğenmediğiniz bir yeriniz mi var? Ya da çocuklukta bir travma yaşayıp insanlarin yaninda kendinizi kotumu hissettirildiniz? Ilkokulda ortaokulda akran zorbaliginami ugradiniz? Yani insanlarin yaninda kendinizi kötü hissetmenize sebep olan sey nedir?Doğru tahmin ettiniz öz güven sorunum var ve girdiğim bir ortamda yok gibiyim.
Anlık olarak çok iyi geliyor kısa sürüyor etkisi ama corona mahvetti
Bana bir şey hissermediği için Üzgünüm dedi kibarlık olsun diye yani.lisedeyken vardı ama şu an bilmiyorumÇok üzgünüm mü dedi? Ne alaka? Ayrıca belki sevgilisi vardır.
Dedijleriniz hep olduPsikolog değilim ama özgüven sorununun altında yatan bir sebep vardır mutlaka, onun üzerine gidip onu halletmeye çalışsanız? Örneğin kendinizde beğenmediğiniz bir yeriniz mi var? Ya da çocuklukta bir travma yaşayıp insanlarin yaninda kendinizi kotumu hissettirildiniz? Ilkokulda ortaokulda akran zorbaliginami ugradiniz? Yani insanlarin yaninda kendinizi kötü hissetmenize sebep olan sey nedir?
O kadar değerliskniz ki hayatınızın en güzel yıllarının böyle geçmesine izin vermeyin. Karşınizdaki kimki sizden üstün olsun oyle degilmi ama?
Ama siz boyle düşünürseniz, insanlar size saygı ve sevgisini nasil gösterebilir ki? Ilk once kendinizi sevmekle başlamanız lazim. Siz kendinizi sevip değer verdikçe etrafınızdaki insanlarin size karşı olan tutumlarının değiştiğini farkedeceksiniz. Mesela birgün en sevdiğiniz kıyafeti giyin, kendinizi nasil iyi hissediyorsanız sac makyaj yapın yada tesetturluyseniz en sevdiğiniz esarbinizi takin, kendi başınıza bir yere cay kahve içmeye gidin. Ama evden çıkmadan aynaya bakıp kendinize bugün cok güzelsin deyin :) kendimi kötü hissettiğim günlerde yaptığım bir taktiktir. Kendinize güvenin ve sevin. O zaman yapamayacağınız sey yok emin olunDedijleriniz hep oldu( çok iyi tahmin ettiniz yine.
Yanlış dediğiniz tek şey değerli olduğum
Çok Teşekkür ederim güzel mesajınız için :) hiç güzel hissetmedim kendimiAma siz boyle düşünürseniz, insanlar size saygı ve sevgisini nasil gösterebilir ki? Ilk once kendinizi sevmekle başlamanız lazim. Siz kendinizi sevip değer verdikçe etrafınızdaki insanlarin size karşı olan tutumlarının değiştiğini farkedeceksiniz. Mesela birgün en sevdiğiniz kıyafeti giyin, kendinizi nasil iyi hissediyorsanız sac makyaj yapın yada tesetturluyseniz en sevdiğiniz esarbinizi takin, kendi başınıza bir yere cay kahve içmeye gidin. Ama evden çıkmadan aynaya bakıp kendinize bugün cok güzelsin deyin :) kendimi kötü hissettiğim günlerde yaptığım bir taktiktir. Kendinize güvenin ve sevin. O zaman yapamayacağınız sey yok emin olun
Üniversite Okuyorum ama mahvettim tabiiÜniversite ya da iş hayatın var mı? İkisi de yoksa boşluktan takıntı yapmışsındır bu çocuğu kendine. Yoksa kimse 14 yaşındaki halinde kalmıyor ki 14 yaşında beğendiğin çocuğu hala beğenebil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?