10+yıldır geçmeyen karşılıksız aşk

Evet haklısınız insanlar neler neler yaşıyorlar.bu kadar güçsüz olduğum için kendimden nefret ediyorum
Bak sardin yine kendine kuzum hassassin olabilir her durumda herkes guclu olamayabilir insansin sonucta onemli.olan yasadiklarindan
Kim yanmadan isik olabilmis? tecrubeleriji aktariyor insanlar aci tatli yasadigi seyleri kimseye rahatsizlik vermiyorsun kimsede zorla yazmiyor zaten ....

Yani onu gördüğüm kadarıyla karakteriyle benim karakterim çok farklıydı.ailesini,genel yaşantısını da az çok biliyordum.ya şimdi ben onu en ince detaylarıyla tanıdığımı zaten düşünmüyorum verdiği genel izlenimden bahsediyorum ki zaten kendisi öne çıkan bir insandı bir de lisemiz baya aktif bir liseydi.onunla sonra aynı üniversitede farklı bölüme gittik orada karşılaştık ama bizim liseden o üniversiteye çok kişi gider her sene yani baya kişiyle karşılaşıyordum sonra ben yatay geçiş yaptım yollarımız tamamen ayrıldı işte.3 senedir farklı bir şehirdeyim.geçen ay doğum günümde yazdım baya zor zamanlardan geçiyordum yine ve anlık bir cesaretle yazdım kendimi kaybettim bir nevi

anhedoni denen durumu ağır bir şekilde yaşıyorum girebileceğim bir ortamım da yok konuşabileceğim bir arkadaşım da yok gerçek hayatta.
Bişey deyim mi mesela nickinin ne demek olduğunu ben bilmiyodum :) elmacık kemiğiymiş :) bu basit bişey bile aslında güzel bakınca.

Şuan pandemiden dolayı bazı şeyler kısıtlı ama yaşadığın yerde kurs olur, halk eğitim olur bu tarz yerler vardır sanırım. Biraz kendini zorlayabilirsin. Mesela yürüyüşe çıkabilirsin. Başta istemeyerek yaparsın ama sonra sonra kendi başına bişeyleri yapmanın keyfiyle alışmış olursun. Destek almaya devam da önemli ama hepsinden önemlisi kendin için içten gelen bi adımda yola çıkmak.

İnanır mısınız o hala gözümde aynı sanki o ilk gördüğümdeki gibi.onu hatırlatacak bir şry yapmıyorum ama kendisi aklımı hiç boş bırakmıyor ki. En olmadık anlarda o gülüşü beliriyor kafamda.gözlerimiz mesela birbirine çok benziyor benzeyen tek şeyimiz aynı zamanda.aynada her gözlerimi gördüğümde içime bir şeyler saplanıyor ve her an bir yerlerden çıkıp gelecek hissi var ki

O kişiyi kimin yerine koyuyorsunuz?Bu sevgi sandığınız şeyin size hissettirdiği ne? Mutluluk mu,acı mı,heyecan mı, umut mu?
Acı ve umut kırıntısı.
Kimsenin yerine koymuyorum ama onu gördüğümde babamı gördüğüme benzer bir his oluyordu.yani böyle uzun bir süre babamı görmemişim de sonra görmüşüm gibi buna benzer bir şey

Ya size şöyle bir örnek vereyim lisede ilk sene hazırlık vardı.adeta orafakiler için festival gibi bir şeydi herkes mutluydu.ben hariç zorlanan yoktu sanki.herkes de gayet de güzel öğrendiler en kötü ben öğrendim.şu an mesela sanki hiç öğrenmemiş giibi hissediyorum.olmamam gereken bir yerde olduğumu hissettim

Liderlik özelliğinden etkilenmiş olabilir misiniz? Ayrıca doğum günü mesajınıza ne cevap verdi? Sosyal medyalarınızda ekli miydi?

Doğru tahmin ettiniz öz güven sorunum var ve girdiğim bir ortamda yok gibiyim.
Anlık olarak çok iyi geliyor kısa sürüyor etkisi ama corona mahvetti

Ben hep çok güçlü olmak istedim ama aklımda o güçlü kadın modeli vardı hep ama hiç alakam olmadı onunla çok üzülüyorum
İnsanlara sürekli olumsuz şeyler söylüyormışum gibi geliyor

Ne erkekler gordum al bufeye koy bak bak dur ama kolundaki kadin inanilmaz tip ama sevmis ne kadinlarda gordum uffff dedirten cinsten kadin olarak ben bile ne guzelmis dedigim adama bak bu ne cins dersin..senin kendine olan ozguvenin yerlerde once kendine inan.hem on yargilisinda.nerden biliyosun sana bakmicagini hic konusmadigin birinin.belki sende gorecegi bir tebessum yada bir bakis icini isiticak cinsten olucak yada ses tonun ten rengin yada anlam iceren bir sozun etkileyecekti onu.bunu bilemezdin.onu kaybettin mi bilmiyorum ama en azindan onune baktigin zaman bu duygularindan arin kendine yazik edersin.

Elmacık kemiğini çok seviyorum :)) o konuda da şanssızım ama (
Bilmiyorum ya öyle ortamlara hiç girmedim yürümeyi seviyorum ama dizlerim belim falan sorunlu biraz (

Liderlik özelliğinden etkilenmiş olabilir misiniz? Ayrıca doğum günü mesajınıza ne cevap verdi? Sosyal medyalarınızda ekli miydi?
Aslında bir özelliğinden etkilenme olarak görmüyorum ben.onun özelliklerini sevme sebebim o özelliklerden değil o özelliklerin onda olması ona ait olması.
Ben sosyal medya kullanmam yeni bir hesap açtım.kendimi tanıttım önce sonra da söyledim o da çok üzgün olduğunu söyledi
Doğum günümde attım mesajı onu demek istedim yoksa ona doğum günü mesajı atmadım

Çok üzgünüm mü dedi? Ne alaka? Ayrıca belki sevgilisi vardır.

Doğru tahmin ettiniz öz güven sorunum var ve girdiğim bir ortamda yok gibiyim.
Anlık olarak çok iyi geliyor kısa sürüyor etkisi ama corona mahvetti
Psikolog değilim ama özgüven sorununun altında yatan bir sebep vardır mutlaka, onun üzerine gidip onu halletmeye çalışsanız? Örneğin kendinizde beğenmediğiniz bir yeriniz mi var? Ya da çocuklukta bir travma yaşayıp insanlarin yaninda kendinizi kotumu hissettirildiniz? Ilkokulda ortaokulda akran zorbaliginami ugradiniz? Yani insanlarin yaninda kendinizi kötü hissetmenize sebep olan sey nedir?
O kadar değerlisiniz ki hayatınızın en güzel yıllarının böyle geçmesine izin vermeyin. Karşınizdaki kimki sizden üstün olsun oyle degilmi ama?

Son düzenleme:
Dedijleriniz hep oldu ( çok iyi tahmin ettiniz yine.
Yanlış dediğiniz tek şey değerli olduğum

Dedijleriniz hep oldu ( çok iyi tahmin ettiniz yine.
Yanlış dediğiniz tek şey değerli olduğum
Ama siz boyle düşünürseniz, insanlar size saygı ve sevgisini nasil gösterebilir ki? Ilk once kendinizi sevmekle başlamanız lazim. Siz kendinizi sevip değer verdikçe etrafınızdaki insanlarin size karşı olan tutumlarının değiştiğini farkedeceksiniz. Mesela birgün en sevdiğiniz kıyafeti giyin, kendinizi nasil iyi hissediyorsanız sac makyaj yapın yada tesetturluyseniz en sevdiğiniz esarbinizi takin, kendi başınıza bir yere cay kahve içmeye gidin. Ama evden çıkmadan aynaya bakıp kendinize bugün cok güzelsin deyin :) kendimi kötü hissettiğim günlerde yaptığım bir taktiktir. Kendinize güvenin ve sevin. O zaman yapamayacağınız sey yok emin olun

Son düzenleme:
Üniversite ya da iş hayatın var mı? İkisi de yoksa boşluktan takıntı yapmışsındır bu çocuğu kendine. Yoksa kimse 14 yaşındaki halinde kalmıyor ki 14 yaşında beğendiğin çocuğu hala beğenebil.

Çok Teşekkür ederim güzel mesajınız için :) hiç güzel hissetmedim kendimi
Ben uğraşıyorum kendime değer vermek istiyorum ama bulamıyorum bir şey kendimi kandırmak istemiyorum.diğer insanların bana yaptığına da hak veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…