- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Zygomaticum
-
Ben de çok severim ama elmacık kemiğim yok, gamzem olsun isterdim o da pek var sayılmaz :)Elmacık kemiğini çok seviyorum :)) o konuda da şanssızım ama(
Bilmiyorum ya öyle ortamlara hiç girmedimyürümeyi seviyorum ama dizlerim belim falan sorunlu biraz (
Doktora gidiyorum.arkadaşım yok aileme de söylemedimCanım bu sevgi değil, acilen iyi bir psikiyatriste git. Allah korusun daha da kötü kafayı takabilirsin. Çevrendeki insanlar arkadaşların ailen falan biliyor mu bu çocuğa karşı hislerini? Uyaran kimse yok mu seni?
Çok saçma bir şekilde söyledim yaaaa ama sen kendini bukadar ezerken bukadar küçümsersen herkes sana karşı saygısız olur her körün bir alıcıs vardır hayırlısı değildir illa her sevdiğimizle mutlu mu olacağız hayır kaç kişi sevdiğine kavuşmuş ki hem anladığım kadarıyla daha açılmamışsın bile lütfen git açıl ama kendini eze eze değil sert ve dominant bi kadın olarak ona bağlandığını belli etmeden git söyle hem sen rahatlarsın hem kalbin hem aklın kendini bukadar ezme sanırım baban da yok yazmamışsın ama ondan olan açlığını o genç çocuğumuzda doldurmaya çabalamıssın yani demem o ki git söyle ve herzaman allahtan hayırlısını isteben seni seviyorum kalbin çok temiz belli
Gözlerimi seviyorum onun gözlerine benziyorBen de çok severim ama elmacık kemiğim yok, gamzem olsun isterdim o da pek var sayılmaz :)
Ama insan illaki kendinde sevecek bir yer bulur hatta herşeyini sever eğer isterse :) bence sen de bi adım atsan gerisi çok güzel olacak emin ol. Geçmişte olan iyi kötü herşey orda kaldı de yavaş yavaş yeni bi sayfa aç kendine.
Farklı ortamlara imkan Oldukça gir çok iyi gelir.
İşte o düşünceyi at kafandan geçmiş orda kaldı. Ooo hangimiz hata yapmadık ki ben yapmadım diyene şaşarım. Herşeyn telafisi var. Sen kafanda hallet bunun böyle olduğuna inan bak o zmn herşey nasıl değişecek.Gözlerimi seviyorum onun gözlerine benziyorgeçmişten çıkamıyorum galiba orada takılı kalmışom çok hata yaptım ama telafisi yok.
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Ama ben bu hata işini çok fazla abarttım ve hayatımı baya mahvettimİşte o düşünceyi at kafandan geçmiş orda kaldı. Ooo hangimiz hata yapmadık ki ben yapmadım diyene şaşarım. Herşeyn telafisi var. Sen kafanda hallet bunun böyle olduğuna inan bak o zmn herşey nasıl değişecek.
O zamaneğer öyle bişey gerekirse doktorun senin için doğrusunu söyler. İçinden çıkıcaksın elbet ama kendin inanman lazım en başta yoksa Kaç doktor da gelse sonuç aynı olur kiAma ben bu hata işini çok fazla abarttım ve hayatımı baya mahvettimen son doktora gittiğimde bana hastanede yatmam gerekebileceğinden bahsetti yani o derece berbat bir hale düştüm
Söyledim ve reddedildimBu kişiye söyleme imkanın yok mu ?
Hiç böyleymiş gibi gelmiyorTakıntı resmen inan o insanla sevgili değil ya evlensen esin olsa bile 5 ay sonra bıkarsın ben bunu sevmişim dersin yaşamadığım için ulaşılmaz olduğu için böyle hissediyordun
Haklısınız cidden ama inanmaya çalışıyorum hep ama negatif duygularım ele geçiriyor beniO zamaneğer öyle bişey gerekirse doktorun senin için doğrusunu söyler. İçinden çıkıcaksın elbet ama kendin inanman lazım en başta yoksa Kaç doktor da gelse sonuç aynı olur ki
sizi çok iyi anlıyorum. bazen insan birini gerçekten çok beğenip aşık olabiliyor ama ne yazık ki duygular her zaman karşılıklı olamayabilir. siz artık çocuk değilsiniz. genç eğitimli bir bayansınız. bence bir an önce silkelenip kendinize gelin lütfen. inanın yeryüzündeki hiç bir erkek dökülen bir damla gözyaşına değmez.Haklısınız cidden ama inanmaya çalışıyorum hep ama negatif duygularım ele geçiriyor beni
Ben hiçbir zaman karşılık alamayacakmışım gibi geliyor.evet onu sevdim ama başka birisini de sevsem aynısı olacaktı sankisizi çok iyi anlıyorum. bazen insan birini gerçekten çok beğenip aşık olabiliyor ama ne yazık ki duygular her zaman karşılıklı olamayabilir. siz artık çocuk değilsiniz. genç eğitimli bir bayansınız. bence bir an önce silkelenip kendinize gelin lütfen. inanın yeryüzündeki hiç bir erkek dökülen bir damla gözyaşına değmez.
dünyanın en güzel kadını olun gözleri yine baldır bacakta işte bu.
erkek denilen varlık uçkur peşinde malesef.
Yurtdışından kabul alabilirdim ama ben cesaret edemedim bile buna çok pişmanım.türkiye'de istediğim yeri kazanamayınca çok kötü bir tercih yaptım bölüm değil de üniversite seçtim.gidebileceğim diğer üniversiteleri Takıntım yüzünden görmezden geldim o an nasıl büyük hata yaptığımı anlayamadım ama şu an çok iyi anlıyorum ve çok pişmanım.sonradan da tıpa yatay geçiş yaptım ama hiç tıp okumak isteyen birisi değildim ki ben.sırf ailemin yanında okumak için.doktorluk için uygun birisi de değilim ki zaten nasıl yapacağım bilmiyorum.gözüme hiç bitmeyecek gibi geliyor zatenHata deyip duruyorsun, cidden merak ettiğim eğitim konusunda yaptığın hatayı. 24 yaşındasın yani ne kadar mahvetmiş olabilirsin ki? Okulu 2-3 sene geç bitirsen çok bir şey fark etmez ki yanılmıyorsam tıp okuyordun, her yaşta işin garanti. Bir de şunu söyleyeyim ki içine girdiğin bu girdaptan ancak sen istersen çıkarsın, hayatını düzeltmenin tek yolu istemek. Ki konularını okuduğum kadarıyla boş beleş biri de değilsin vallahi şaşkınlıkla okuyorum konularını. Kendini olduğundan çok aşağı görüyorsun. Yarın kadar birikimi olmayanlar neler başarıyor, çok yazık ediyorsun kendine otur bir etraflıca düşün bu dediklerimi.
Kendini sevemediğin için, kendini affedemediğin için böyle düşünüyorsun..Ben hiçbir zaman karşılık alamayacakmışım gibi geliyor.evet onu sevdim ama başka birisini de sevsem aynısı olacaktı sankibirisinin çıkıp da beni seveceğine hiç inanmıyorum.böyle düşünmem çok negatif geliyor insnalae ama hayatım boyunca arkadaşım bile olmadı ki haklıyım bence bu düşüncelerimde.
Evet haklısınız ikisi de doğruKendini sevemediğin için, kendini affedemediğin için böyle düşünüyorsun..
Geçmişte hatalar yapmış olabilirsin, kim yapmadı ki? Pişmanlık duyman çok doğal ama bu kadar geçmişe dönük yaşaman normal değil. Geçti gitti, zamanı geriye alamazsın. Bundan sonra neler yapabileceğine bak. Lisansüstü eğitimini yurtdışında yapabilirsin mesela hala. Doktorluğa uygun değilim demişsin, başka okumak istediğin bir bölüm yok mu? O bölüme geçiş yapmayı düşünmez misin? Bak ben de 23 yaşındayım, yaşıt sayılırız yani. Ben de başka bir bölüm daha okumak istiyorum şimdi, inan ki geç bir yaş değil. Edindiğin mesleği yıllarca yapacaksın sonuçta. Sakin kafayla bir düşün, kendine kabataslak bir gelecek planı çiz. Kendi kendini tüketiyorsun böyle, bir an önce hayatına bakman lazım. 10 yılını bir adama takıntılı bir biçimde uzaktan hayranlık besleyerek geçirmişsin, çok üzücü bu gerçekten. Daha ne kadar zaman kaybetmeyi planlıyorsun? Bir an önce hayatını düzenlemen gerek senin. Kimseden bir eksiğin yok, benlik algın bozulmuş sadece. Eğer istersen her şeyi başarabilirsin, istediğin gibi biri olabilirsin çok gençsin daha hiçbir şey için geç değil. Yazdıklarını okuyunca ciddi üzüldüm, her insan değerlidir ve senin de kimseden bir eksiğin yok inan buna. Kendini sevmen gerekiyor sadece, kendini seversen seni sevecek başkalarının da olduğunu göreceksin.Yurtdışından kabul alabilirdim ama ben cesaret edemedim bile buna çok pişmanım.türkiye'de istediğim yeri kazanamayınca çok kötü bir tercih yaptım bölüm değil de üniversite seçtim.gidebileceğim diğer üniversiteleri Takıntım yüzünden görmezden geldim o an nasıl büyük hata yaptığımı anlayamadım ama şu an çok iyi anlıyorum ve çok pişmanım.sonradan da tıpa yatay geçiş yaptım ama hiç tıp okumak isteyen birisi değildim ki ben.sırf ailemin yanında okumak için.doktorluk için uygun birisi de değilim ki zaten nasıl yapacağım bilmiyorum.gözüme hiç bitmeyecek gibi geliyor zaten
Toparlanmak, yeniden ayağa kalkmak için geç kalmadınız. Gücünüz yok gibi hissediyor olabilirsiniz ama bu kadar acıyı çekebilmek bile güçlü olduğunuzu gösteriyor. Yapmanız gereken gücünüzü acı çekmek için değil ayağa kalkmak için harcamak..Evet haklısınız ikisi de doğru(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?