10 yıllık eşimle boşanmak istiyorum ama bu yükü kaldırabilir miyim bilemiyorum

Dogulu demısınız de bende doguluyum esımde, sunu belırtmek ıstıyorum boyle pisliklerin kımlıgı yok, dogulu yapar batılı yapar, yanı ınsanın ıcınde o pis dusunce varsa her turlu yapar
"Kuzenle evlilik doğuda normal " demek istedi . Çünkü benim yorumuna cevap vermişti, ben Kuzen bizde kardeş gibidir dedim buna istinaden . Kuzeniyle aldatılmak değil,
Tabiki de pis insan heryerde pis , bunun doğulusu batilisi yok .

Bu ne hadsiz bir yorum. Böyle bir şey nerede normal olabilir? Doğulu değilim İçanadoluluyum ancak yorumunuz kabul edilebilir değil. Sizi şikayet ettim umarım banlanırsınız. Doğulular da çıksın desin ki o zaman televizyonlarda görüyoruz kimlerin kim kime dum duma olduğunu. Böyle bir genelleme yapılabilir mi?
Kuzen evliliği dogu da normal orada yazan o ,keşke daha dikkatli okusaydıniz...
Ayrıca bu kadar öfke size zarar değil mi ?

"Kuzenle evlilik doğuda normal " demek istedi . Çünkü benim yorumuna cevap vermişti, ben Kuzen bizde kardeş gibidir dedim buna istinaden . Kuzeniyle aldatılmak değil,
Tabiki de pis insan heryerde pis , bunun doğulusu batilisi yok .
Bir dogulu olarak sunu eklıyeyım o halde daha once kuzen evlılıgı yapan kimse gormedım bızım orda cunku bizde de kardes gibi, tabı kotu nı anlamda soylemedıgını anlıyorum ama yanlıs bır cumle oldu :işsiz:

Kuzen evliliği dogu da normal orada yazan o ,keşke daha dikkatli okusaydıniz...
Ayrıca bu kadar öfke size zarar değil mi ?
Gayet dikkatli okudum ben, bir sonraki yorumumu da okusaydınız anlardınız. Kendisi sadece ve sadece aldatma konusunda yorum yapan asla kuzen evliliğiyle alakalı bir cümle geçmeyen bir üyeye cevap yazmış ve doğulu değil mi orada normal bunlar yazmış. Açıkça aldatmaya dayalı bir yorum gibi duruyor. Nereden çıkarmamız lazımdı tam olarak doğuda kuzen evlilikleri için yazdığını? Konu sahibinin yazısında kuzen evliliği yok aldatma var, yorum yapan üyenin mesajında kuzen evliliği yok aldatma var. Eee niyet okuması mı yapacağız biz burda? Yukarıda da cevap yazdığınız üye de aynı benim gibi anlamış gördüğünüz üzere.

Of şu saçma sapan bu kadar öfke size zarar değil mi vb. anlamsız yorumlar da bitmiyor bu platformda. N’aptınız çok mükemmel bir laf sokuşu mu yaptınız şimdi 😂

Gayet dikkatli okudum ben, bir sonraki yorumumu da okusaydınız anlardınız. Kendisi sadece ve sadece aldatma konusunda yorum yapan asla kuzen evliliğiyle alakalı bir cümle geçmeyen bir üyeye cevap yazmış ve doğulu değil mi orada normal bunlar yazmış. Açıkça aldatmaya dayalı bir yorum gibi duruyor. Nereden çıkarmamız lazımdı tam olarak doğuda kuzen evlilikleri için yazdığını? Konu sahibinin yazısında kuzen evliliği yok aldatma var, yorum yapan üyenin mesajında kuzen evliliği yok aldatma var. Eee niyet okuması mı yapacağız biz burda? Yukarıda da cevap yazdığınız üye de aynı benim gibi anlamış gördüğünüz üzere.

Of şu saçma sapan bu kadar öfke size zarar değil mi vb. anlamsız yorumlar da bitmiyor bu platformda. N’aptınız çok mükemmel bir laf sokuşu mu yaptınız şimdi 😂
Bahsettiğiniz yorum benim yorumum , orada bizde kuzen kardes gibidir diyorum yani evlenmesi anlamında da aldatması anlamında da .
Bırakın doğuyu Türkiye de dünya da aldatmak etik birsey mi ? Hani diyelim orada 'doğuya göre normal ya kuzenle aldatması ' dese anlarım. Ucu açık bi yorum olmuş olabilir ama art niyetli kişi de o tarafa çekebilir, bunu siz yaptınız.

Kusura bakmayın ama kötü niyetten ,kaostan besleniyorsunuz. Ayrıca ben o cümleyi kurarken size laf sokmak istemedim onu bile o şekilde anlamissiniz , kafa yapısı bu demek ki yapacak hicbirsey yok

Bahsettiğiniz yorum benim yorumum , orada bizde kuzen kardes gibidir diyorum yani evlenmesi anlamında da aldatması anlamında da .
Bırakın doğuyu Türkiye de dünya da aldatmak etik birsey mi ? Hani diyelim orada 'doğuya göre normal ya kuzenle aldatması ' dese anlarım. Ucu açık bi yorum olmuş olabilir ama art niyetli kişi de o tarafa çekebilir, bunu siz yaptınız.

Kusura bakmayın ama kötü niyetten ,kaostan besleniyorsunuz. Ayrıca ben o cümleyi kurarken size laf sokmak istemedim onu bile o şekilde anlamissiniz , kafa yapısı bu demek ki yapacak hicbirsey yok
Siz kendi kafa yapınızla ilgilenin size kalmadı benim kafa yapım. Burada sadece yazdığım yorumla benim art niyetli olduğumu çıkarabilecek bir karaktersiniz siz de. Çok mu iyi niyetli oldunuz şimdi? Çok enteresan gerçekten :) Üyenin yazdığı yorum başka tarafa çekilebilecekse başka tarafa çekmek de normaldir bunun art niyetle bir alakası yok. Açık açık hangi sebeple öyle bir anlam çıkardığımı yazdım. Benden başka da bir çok kişi aynı anlamı çıkarmış ama üyenin yazdığı yorum yanlış anlaşılmaya müsait değil biz kötü niyetliyiz :) Kötü niyetli birisi olsam yanlış anlaşılmaya müsait bir yoruma üstelik doğulu bile değilken tepki göstermem üç maymunu oynardım.

Tabi herkesin iyi niyet kavramı farkı olabilir.

Back
X