Çok çok güzel sonuç TebriklerKızlar günaydın
Açılışı ben yapayım
100.8 le başladım gecen Pazartesi
Bugün 97.7
Hedef yılbaşına kadar 92
Bende seni tebrik ederim canım seninde superGünaydın
Başlama tarihim 1 aralik 98
Bugun 95,4
Teşekkür ler bende yilbasi hedefi olarak 89 demistim inşallah tuttururumBende seni tebrik ederim canım seninde super
Tutar tutar canım ben hedef isini sevmiyorum ama bakalım koydukTeşekkür ler bende yilbasi hedefi olarak 89 demistim inşallah tuttururum
Canım detoks falan yap istersen gerçi güzel kilo verdin ordan takilmissindir ama eğer çok motivasyonunu düşürüyorsa detoks super oluyoHerkese selamlar
baslangic kilom 100
suanki kilomm 92.300
hedefim 70 ins
yaaa kizlar ben takildim kaldim ya 92.500 cikiyorum 92.200 yada 92.300 sinir oluyorum hergünn
wc de cikamiyorum kac günlerdir cayda hicbir ise yaramadi cildircamm yaa resmenn
Canim yemeklerin cok az diye bence wc problemi yasiyosun istersen 2 gun sebze ye sadece hem wc olayini cozer hemde detoks olur senin icinHerkese selamlar
baslangic kilom 100
suanki kilomm 92.300
hedefim 70 ins
yaaa kizlar ben takildim kaldim ya 92.500 cikiyorum 92.200 yada 92.300 sinir oluyorum hergünn
wc de cikamiyorum kac günlerdir cayda hicbir ise yaramadi cildircamm yaa resmenn
Canım detoks falan yap istersen gerçi güzel kilo verdin ordan takilmissindir ama eğer çok motivasyonunu düşürüyorsa detoks super oluyo
Bugun yediklerim
Sabah
1 yumurta
Domates
2catal peynir
3 zeytin
2dl tb ekmek
Ogle
Nohutlu pilav
Bamya yemegi biraz yogurt 1 tursu
Canim yemeklerin cok az diye bence wc problemi yasiyosun istersen 2 gun sebze ye sadece hem wc olayini cozer hemde detoks olur senin icin
Ha bide yarim portakal yedim canim canım çok tatlı istiyo biskrem yanimda duruyo yememek için kendimi zor tutuyorum
Ohhh ohhh gidiyor artikkGünaydın
Başlama tarihim 1 aralik 98
Bugun 95,4
Kızlar günaydın
Açılışı ben yapayım
100.8 le başladım gecen Pazartesi
Bugün 97.7
Hedef yılbaşına kadar 92
Ye ama cokta abartma sorumlusu olmak istememYani haklisinn aslinda az yedigim icin cikamiyorum wc ye
ayy bugün biraz fazla yiyim barii :):)
Ben meyve detoksu yapmıştım geçen yıl ise yaramıştı birgün boyunca sadece meyve yedimSence nasil bi detoks yapabilirim
bozmam aslaa diyetimii ama insan sinir oluyor yaa
Ye ama cokta abartma sorumlusu olmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?