Ben meyve detoksu yapmıştım geçen yıl ise yaramıştı birgün boyunca sadece meyve yedim
Ay kızlar internette sorun var bi giriyorum bi giremiyorum anlamdım yazamadım o yüzden bugün benim başlangıç 102 şimdi 87.9 yılbaşı hedefim 80 asıl hedefimde 65 yediklerimde yazim
2 k Kayısı form çay
Kahvaltı 1 h yumurta peynir salatalık domates 1.5 dilim ç ekmeği
Ara 5 badem
Öğle tavuk sote
Ara muz
Akşam yok acıkırsam süt içerim 1 bardak
Saol canım senin taktiği uygulayacağım bi süre akşam yemek yokAffiyett olsunnn cnm
Kızlar bugün biraz cozuttum ve hatta kilo almış olabilirim ya
Sabah
1 tane poğaça
Öğlen
tarhana çorbası
1 dilim kurutulmuş ekmek
Aksam
2 kaşık barbunya
Patates haşlaması
1 dilim ekmek
Pasta çok küçük bir dilim
1280 kalori
Saol canım senin taktiği uygulayacağım bi süre akşam yemek yok
Arkadaşlar tartı artıdaydı bu sabah ya hemde 1 kilo acaba ödem falan mı kilo mu aldım
ahh canın sen iyi dayanıyorsun vallahi kuş kadar yiyip doyuyorsun maşallah ama 1 ayın sonunda bi doktara gidip tahlil yaptırmanı öneririm değerlerine baktırmanda fayda varBugünkü menüm
Sabah yarim pogaca cok kücüktü
öglen 1tane schnitzel ve cok az soganli patates kavurma
aksam yok
2litre su
30 dk öglen yürüyüs
30dk aksam yürüyüs
ahh canın sen iyi dayanıyorsun vallahi kuş kadar yiyip doyuyorsun maşallah ama 1 ayın sonunda bi doktara gidip tahlil yaptırmanı öneririm değerlerine baktırmanda fayda var
canım sağlıksız değil yediklerin tabiki ama çok az yiyorsun baş dönmesi felan olmuyormu bide akşamları kaçta uyuyorsunBen zaten her ay kan aldiriyorum cnm hastaligimdan dolayi
Hem ben sagliksiz diyet fln uygulamiyorumki sonucta herseyden yiyorum ama az
25 yasindayim evliyim iki kizim var
daha önceleride cok konu acmistim buraya ama hep yarim biraktim sonuc 100 olmusum
hedef koymicam bukez verebildigim kadar vermek istiyorum
benimle birlikte baslamak isteyen olursa cok sevinirimm
canım sağlıksız değil yediklerin tabiki ama çok az yiyorsun baş dönmesi felan olmuyormu bide akşamları kaçta uyuyorsun
sakın çevrene diyet yapıyorum deme çünkü her yediğin gözlerine batar dünyayı yedin bu nasıl diyet derler uzerler seni
günde enaz 3 litre su iç ve mümkünse ılık su iç
her yemeğe salata tuketerek başla ağzını salatayla doldur ve sonra yemek koy ağzına
kesinlikle pilav yapıp yeme pirinç pılavını hayatından cıkar
kendini şımartacaksan bile cips cukulata tatlı gibi meselaa
yani ne yersen ye ne yersen yee yarısını ye
ve tekrar ediyorum kimseye diyet yapıyorum deme
bu benim yaşam şeklim 41 yaşındayım 38 beden giyiyorum 38 kiloyu dogum sonrası 3 ayda verdim :)
saglıkla kalın
Of bende bi alıyorum bi veriyorum anlamadım acaba WC'e gitmediğimiz Zaman mı artı görüyoruz canımArkadaşlar tartı artıdaydı bu sabah ya hemde 1 kilo acaba ödem falan mı kilo mu aldım
Afiyet olsun canım devam maşallah arkadaşımaBugünkü menüm
Sabah yarim pogaca cok kücüktü
öglen 1tane schnitzel ve cok az soganli patates kavurma
aksam yok
2litre su
30 dk öglen yürüyüs
30dk aksam yürüyüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?