100 kiloyla bugün basliyorum

Affiyett olsun cnm bazen olabiliyor bendede bu hafta hep öyleydii verirsin yarin ins
aci cehreyi ben tr den aktardan almistim cok süperr biseyy wc sorunun ortadan kalkiyorr ama benim bittii yok

Sabah
Domates Salatalik Peynir yarim dilim çavdar ekmeği
Öğlen
Barbunya 2 kaşık
Yoğurt
Akşam
Patates oturtma 3 kaşık
Yoğurt 1 dilim ekmek
İnş yarin eksi görürüm ya

Affiyett olsun cnm bazen olabiliyor bendede bu hafta hep öyleydii verirsin yarin ins
aci cehreyi ben tr den aktardan almistim cok süperr biseyy wc sorunun ortadan kalkiyorr ama benim bittii yok
Aynen canım wc konusunda çok rahatlatıyor insanı arada almak lazım
Sabah
Domates Salatalik Peynir yarim dilim çavdar ekmeği
Öğlen
Barbunya 2 kaşık
Yoğurt
Akşam
Patates oturtma 3 kaşık
Yoğurt 1 dilim ekmek
İnş yarin eksi görürüm ya
Afiyet olsun Can'ım İnş görürüz artık bu kadar emek veriyoruz

Herkesee günaydinn
kizlar kac kilo oldugumu cumartesi yazicam
Gece 2 de yatiyorum ve bu 3gün boyunca sabah 5 de kalkicam
3 saat icinde de tam belli olmaz bence tam kac oldugumm oyüzden cumartesi yazarim kac oldugumu

Bugünkü menümüde yazayim
sabah 5.30 da 1 kase su muhallebisi
dün aksam annem getirmisti gec oldugu icin yemedim bende sabah sabah yedim cok severimde :)
Öglen
3 dilim balikli pizza
1 ince dilim pasta
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
biliyorumm bugün cok abarttimm
Ama yarin cok az yiyip dengelicemm

Dediğin gibi yarın dengelersin canım birde çok az uyuyosun hep ayaktasın yakarsın zaten inş

ayy kizıar ne kadar az yiyorsunuz siz boyle :)
Az değil aslında canım sadece akşam yemiyoruz biz bende yapamam zannediydum ama gerçekten kilo vermem gerektiği için yapıyorum yapmak zorundayım diyebilirim birde çok açılmıyorsun zaten akşam

Esim sabahcida bende o gittikten sonra yatmiyorum sadece bu hafta böyle
yakarim ins yediklerimi :)

yok yok az :)
benim sorunum akşam olunca yemege saldirmam akşam yemezsem zayiflarimda ama olmuyor işte

yok yok az :)
benim sorunum akşam olunca yemege saldirmam akşam yemezsem zayiflarimda ama olmuyor işte

Cnm ayni problem bendede vardi sabah yemiyim öglen yemiyim problem olmazdi ama aksam olunca bide dizim cikinca artik ne bulursam yiyordumm ama sirf keyfine ac olmasamda agzim alismiss bos duramiyorduu beyninde sana hergece ye diyorduu
Kac kilosun bilmiyorum ama istersen gell katil bizee biz sana destek oluruzz aksam acikincaa yaz ben gec yatiyorum ztn seni motive ederimm yemezsinn :)

Kızlar sonunda eksi gördüm bugün gerçi daha pazartesi günkü kiloma geldim ama olsun napalim

aynen beni anlatmişsin canim yaa .kilom 68.3 boy 166 4 ay once 85 kilioyla dogum yaptum bide.emziriyorum diye diyet yapmiyorum sadece dikkat ederek 45 gunde 7 kilo verdim ama cok iradesizim malesef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…