Benim yediklerim
Sabah 1 h yumurta 1.5 dilim ç ekmeği
Peynir salatalık domates
Ara 5 badem 2 kabe hurması
Öğle haşlanmış karnabahar ve yoğurt
Ara 1 meyve
Akşam yok
Bu arada reglim bitmek üzere ben hala şişim gözlerim parmaklarım vücudumun heryeri yani o yüzden içimi temizlesin diye acı çehre yerim birazdan başka tavsiyesi olan var mı
Benim yediklerim
Sabah 1 h yumurta 1.5 dilim ç ekmeği
Peynir salatalık domates
Ara 5 badem 2 kabe hurması
Öğle haşlanmış karnabahar ve yoğurt
Ara 1 meyve
Akşam yok
Bu arada reglim bitmek üzere ben hala şişim gözlerim parmaklarım vücudumun heryeri yani o yüzden içimi temizlesin diye acı çehre yerim birazdan başka tavsiyesi olan var mı
Of bende bi alıyorum bi veriyorum anlamadım acaba WC'e gitmediğimiz Zaman mı artı görüyoruz canım
Afiyet olsun canım devam maşallah arkadaşıma
Affiyet olsun cnmSabah
Domates Salatalik Peynir yarim dilim çavdar ekmeği
Öğlen
Barbunya 2 kaşık
Yoğurt
Akşam
Patates oturtma 3 kaşık
Yoğurt 1 dilim ekmek
İnş yarin eksi görürüm ya
Yok canım ama inş yarin olcakAffiyet olsun cnm
Spor yokmuu
Aynen canım wc konusunda çok rahatlatıyor insanı arada almak lazımAffiyett olsun cnm bazen olabiliyor bendede bu hafta hep öyleydii verirsin yarin ins
aci cehreyi ben tr den aktardan almistim cok süperr biseyy wc sorunun ortadan kalkiyorr ama benim bittiiyok
Afiyet olsun Can'ım İnş görürüz artık bu kadar emek veriyoruzSabah
Domates Salatalik Peynir yarim dilim çavdar ekmeği
Öğlen
Barbunya 2 kaşık
Yoğurt
Akşam
Patates oturtma 3 kaşık
Yoğurt 1 dilim ekmek
İnş yarin eksi görürüm ya
Yok canım ama inş yarin olcak
Aynen canım wc konusunda çok rahatlatıyor insanı arada almak lazım
Afiyet olsun Can'ım İnş görürüz artık bu kadar emek veriyoruz
Dediğin gibi yarın dengelersin canım birde çok az uyuyosun hep ayaktasın yakarsın zaten inşBugünkü menümüde yazayim
sabah 5.30 da 1 kase su muhallebisi
dün aksam annem getirmisti gec oldugu icin yemedim bende sabah sabah yedim cok severimde :)
Öglen
3 dilim balikli pizza
1 ince dilim pasta
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
biliyorumm bugün cok abarttimm
Ama yarin cok az yiyip dengelicemm
Az değil aslında canım sadece akşam yemiyoruz biz bende yapamam zannediydum ama gerçekten kilo vermem gerektiği için yapıyorum yapmak zorundayım diyebilirim birde çok açılmıyorsun zaten akşamayy kizıar ne kadar az yiyorsunuz siz boyle :)
Dediğin gibi yarın dengelersin canım birde çok az uyuyosun hep ayaktasın yakarsın zaten inş
Az değil aslında canım sadece akşam yemiyoruz biz bende yapamam zannediydum ama gerçekten kilo vermem gerektiği için yapıyorum yapmak zorundayım diyebilirim birde çok açılmıyorsun zaten akşam
ayy kizıar ne kadar az yiyorsunuz siz boyle :)
hadi inşallah :)Evett cnm az yiyoruz formumuzu koruyoruzz manken olcazda :):)
yok yok az :)Dediğin gibi yarın dengelersin canım birde çok az uyuyosun hep ayaktasın yakarsın zaten inş
Az değil aslında canım sadece akşam yemiyoruz biz bende yapamam zannediydum ama gerçekten kilo vermem gerektiği için yapıyorum yapmak zorundayım diyebilirim birde çok açılmıyorsun zaten akşam
yok yok az :)
benim sorunum akşam olunca yemege saldirmamakşam yemezsem zayiflarimda ama olmuyor işte
aynen beni anlatmişsin canim yaa .kilom 68.3 boy 166 4 ay once 85 kilioyla dogum yaptum bide.emziriyorum diye diyet yapmiyorum sadece dikkat ederek 45 gunde 7 kilo verdim ama cok iradesizim malesef :/Cnm ayni problem bendede vardi sabah yemiyim öglen yemiyim problem olmazdi ama aksam olunca bide dizim cikinca artik ne bulursam yiyordumm ama sirf keyfine ac olmasamda agzim alismiss bos duramiyorduu beyninde sana hergece ye diyorduu
Kac kilosun bilmiyorum ama istersen gell katil bizee biz sana destek oluruzz aksam acikincaa yaz ben gec yatiyorum ztn seni motive ederimm yemezsinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?