Kesinlikle canım o dolapta duran kıyafetlerime baktıkça hep içim gidiyor hatta canım ne zaman abur cubur istese onların başına gidiyorum ve anında abur cuburdan vazgeçiyorum
Tebrikler canım böyle böyle gitsin İnş hepsiKızlar günaydın Bugün Allaha şükür -300
Kahvaltı
Domates
Salatalik
Peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
Tel şehriye çorbası
Akşamı bilmiyorum henüz
Ve spor yaptım 3 mil lesliyle
Of aynı ben ben bide ayakkabılarımıda giyemiyordum şimdi şimdi olmaya başladı evdeki kıyafetlerin olmaz mağazada beden bulamazsın biz ne yapmışız kendimizeYaa sinirdenn geberiyorummmm
birsürü kiyafetim var yarisininda etiketi daha duruyorr hic giyinmemistim hosuma gidiyordu zayiflayinca giyerimm diye almistimm
yarinda sabah biryere davetliyim
ne giydiysemm olmadiiiiii yadaa olduu amaa igrencc göbegimm ciktiii
vallaaa cook kararliyimmmm zayiflicammmm bu kilolarlaa insann kendinii igrencc hissediyorr
Regldendir canım ya almamışsındır su tutuyomuş vücut hiç sıkma canınıGünaydinn herkesee
aslinda cumartesi günü tartilcaktim ama bugün tartildimm veeee tammmm 1kilo almisimmmm
ayy valla cok sinirim bozuldu ya sabah sabah
3gün sonra regl günüm
ve asiri bi siskinligim var normalde hic olmazdii acaba ondanmi bir kilo aldim diyorum ama bence ondan degill resmen kilo almisim ya
Canım regldan önceki siskinliktir bozma moralini illaki oluyo bu donemde kilo değildirGünaydinn herkesee
aslinda cumartesi günü tartilcaktim ama bugün tartildimm veeee tammmm 1kilo almisimmmm
ayy valla cok sinirim bozuldu ya sabah sabah
3gün sonra regl günüm
ve asiri bi siskinligim var normalde hic olmazdii acaba ondanmi bir kilo aldim diyorum ama bence ondan degill resmen kilo almisim ya
Tebrikler canım böyle böyle gitsin İnş hepsi
Of aynı ben ben bide ayakkabılarımıda giyemiyordum şimdi şimdi olmaya başladı evdeki kıyafetlerin olmaz mağazada beden bulamazsın biz ne yapmışız kendimize
Regldendir canım ya almamışsındır su tutuyomuş vücut hiç sıkma canını
Canım regldan önceki siskinliktir bozma moralini illaki oluyo bu donemde kilo değildir
Kızlar tartı yine ayni yerinde duruyo. Gerçi dun aksamdan sonra almamam bile güzelde. Benim bu hafta çok kotu ya daha bir kilo bile veremedim. Gram gram gidiyo gram gram geri geliyo anlamadım ki neden böle. Bugün vücudumda şiş
Aynı bende öyleyim canım hep biraz verdim sonra üstüne bol bol tekrar aldım ama bu kez bende kararlıyım 65 olana kadar devam durmayacağım arada yanlışlık yapsamda bi sonraki öğün tekrar toparlayacağım benim eşimde normal kiloda bende kendimi onun yanında kötü hissediyorum hatta bu kadar kilo almadan önce o beni kıskanırdı gözü hep üstümdeydi şimdi ben ona mı baktı acaba tabi beğenmese beni haklı diye kafamda kuruyorum durmadan güzel bişey giyemeyince insanın doğru düzgün saçına başına bile bakası gelmiyor yaYanii mahvetmisiz kendimizii
arkadaslarimm var manken gibiler ne giyseler yakisiyorr bugün arkadasdan sonra alisverise gittik kiz ne giyse bombaa gibii duruyorr bende malll gibi kenarda durup ona baktimm ya dedim kendi kendime o 32 yasinda bense 25 ama annesi gibi duruyorumm
coook kararliyimmm bende zayiflicamm bende her istedigi giyincemm
ben buraya cok konu acmistim 10 kiloya yakin veriyordummsonra gitmeyince aman deyip bozuyordumm
hergün gram gram gitcek diye birsey yok
gitsindeee nezaman giderse gitsinn sabretcemm ins bende zayiflarimm
benim esimde 25 yasinda ama kasli masli ve ben kendimi esime layik görmüyorum
ona yakismiyorumm
3ay sonra kardesimin dügünü var ve ben 70 olmakkkk cook istiyorummmm
Gidecek canım yavaş yavaşda olsa gidecek sabredeceğiz olacak sonundaKızlar tartı yine ayni yerinde duruyo. Gerçi dun aksamdan sonra almamam bile güzelde. Benim bu hafta çok kotu ya daha bir kilo bile veremedim. Gram gram gidiyo gram gram geri geliyo anlamadım ki neden böle. Bugün vücudumda şiş
Merhaba cankizz ve diger takim arkadaşlarim artik bende aranizdayim diyet ve spor bir arada yapacagim ve bugün başladim
10.000 adim attim
Sabah.
Maydanoz suyu limonlu
3 tane ceviz
3 mandalina
öglen
Yeşil salata
Kirmizi et
Akşam
Haşlanmis karnibahar
Yogurt
Kendimi cok iyi hissediyorum umarim uzun sürer ve kilolar gider
Kızlar bugün sadece kahvaltı ettim 2 gibi birazda abarttım o yüzden aksam yemeği yok.
Kahvaltı
Patates kızartması
Domates
Salatalik
Peynir
1 tatlı kaşığı salca
2 dilim ekmek
Kızlar bugün sadece kahvaltı ettim 2 gibi birazda abarttım o yüzden aksam yemeği yok.
Kahvaltı
Patates kızartması
Domates
Salatalik
Peynir
1 tatlı kaşığı salca
2 dilim ekmek
Selamlarrrrrr kızlar
Cankızz günlüğün hayırlı olsun cnm
Burdaki bütün arkadaşlarada başarılar
Bende bi zamanlar 123 leri görmüş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
En son geçen Ocak ayında 113.5 kiloyla başladım şimdi 75 civarıyım
Son aylarda biraz sallamasam şimdiye
Çoktan hedefe ulaşmıştım
Ama tekrar kendimi toparladım
Eğer daha disiplinli şekilde zayıflamak isterseniz cuma yarışmalarına katılabilirsiniz
Yarışmak insana farklı bi heyecan ve hırs veriyor
Ben 9.takımdayım, gelmek isteyenleri beklerim
Bu arada nacizane önerim, menüleriniz çok az oluyor. Bu şekilde beslenmeyi hem uzun zaman devam ettiremezsiniz hemde metobolizmanızı iyice yavaşlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?