100 kiloyla bugün basliyorum

Canım çok zorluyosun vücudunu hastalancaksin aman dikkat

Hastalanmamm cünkü daha demin bi yedim bi yedim hic sormaa agzin acik kalir bilsenn
reglimde gelmedii bugün ondanmidir nedirr yaa dün misafirlerim vardi yedim bugündee canim yemek istedii keske yemeseydimm ama oldu artikk yarinn genee tam baslicamm kendime söz verdimm kac gündürde kilo veremeyince sinir oldumm yedimmmm
ohhh migdem bayram ettiiii :):):)
Amaa yarin ac birakcamm kendisini öyle anlastikk bugünlük kiyamadim migdeme cok agladii sesi hic gitmiyor kulaklarimdann :):):

Ah kıyamam ben ona arada sen onu mutlu et ki oda sonra seni idare etsin. Midemle super bi uyumunuz var maşallah. Neyse saka bi yana canım cidden iyi yapmissin bu saatte yemeyeydin iyiydi ama neyse artık

Bugun ben ,
sabah kahvaltida
limonlu maydononsyu
2 yumurta ,biber
Domates,peynir , ceviz
Öglen
Misir patlagi 1 pk.
3 mandalin
Akşam
Az menemen 2 diljm kepekli ekm3k
1 kase sutlu gevrek.

1.5lt su

Ah kıyamam ben ona arada sen onu mutlu et ki oda sonra seni idare etsin. Midemle super bi uyumunuz var maşallah. Neyse saka bi yana canım cidden iyi yapmissin bu saatte yemeyeydin iyiydi ama neyse artık

Cook istedii ablasiii :))
Yok ya ben farkindayim kilo veremeyince salladim gene iki gündürr
ama yarinn bombaa menüylee karsinizda olcammm genee :)

Benim menüm
Sabah 1 h yumurta 1.5 dilim ç ekmeği
Salatalık domates peynir
Ara 2 kabe hurması 5 badem
Öğle yok
Ara 1 ayva
Akşam yok
Ara 2 k kayısı

merhabalar arkadaşlar bir süredir yoktum bu yokluk 1.5 kilo ile sonuclandi.beni tekrar kabul ederseniz sizinle devam etmek istiyorum.

kendimi kötü hissetmek istemiyorum artık 30 kilo fazlam var ve biran once kurtulmak istiyorum hurclara koydugum kucuk beden kiyafetlerime geri donmek istiyorum aylik hedefler koyup o hedeflere ulasmak basarmak istiyorum .bu hafta sppra basladim haftada iki gun step dans iki gunde yuruyus.yediklerimide yazacagim ekmegi bir dilim yapacagim pilav makarna olmayacak yagi minimuma dusurecegim.tatlida haftada bir sutlu tatli.bu sefer inat ettim olacak

Bugün cok ama cok dikkat edicem
ilk yaptigim gibi yapicam ozm hergün mutlaka kilo veriyorum ama böyle ayni yerde takildim kaldimm
sabah kahve
öglen 1de
merhabalar arkadaşlar bir süredir yoktum bu yokluk 1.5 kilo ile sonuclandi.beni tekrar kabul ederseniz sizinle devam etmek istiyorum.

Tabikide cnm hosgeldin
aldinmi werdinmi

sabah kahvaltida iki dilim peynir bir yemek kasigi lor bir domates bir salatalik bir havuc marul yedim uc bardak cay ictim

v bence üzgün surata hiç gerek yok gayet iyi gidiyorsun arada vücut direnç gösterebilir inatla devam etmek gerek:)yeğenim yedi ay gibi bir sürede 35kilo verdi. onu görünce yapilabilecegine olan inancim artti

Ya öylede cnm 91 .900 bile göremedim ya 92 ya 93 cikiyorum sinirden iki gündür hic dikkat etmedim

Hadiii bakalimm ins hepimiz ulasiriz istedigimiz kiloyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…