Canım çok zorluyosun vücudunu hastalancaksin aman dikkat
Gune mi gittin ? Menu saglammiş
Ah kıyamam ben ona arada sen onu mutlu et ki oda sonra seni idare etsin. Midemle super bi uyumunuz var maşallah. Neyse saka bi yana canım cidden iyi yapmissin bu saatte yemeyeydin iyiydi ama neyse artıkHastalanmamm cünkü daha demin bi yedim bi yedim hic sormaa agzin acik kalir bilsenn
reglimde gelmedii bugün ondanmidir nedirr yaa dün misafirlerim vardi yedim bugündee canim yemek istedii keske yemeseydimm ama oldu artikk yarinn genee tam baslicamm kendime söz verdimm kac gündürde kilo veremeyince sinir oldumm yedimmmm
ohhh migdem bayram ettiiii :):):)
Amaa yarin ac birakcamm kendisini öyle anlastikk bugünlük kiyamadim migdeme cok agladii sesi hic gitmiyor kulaklarimdann :):):
Ah kıyamam ben ona arada sen onu mutlu et ki oda sonra seni idare etsin. Midemle super bi uyumunuz var maşallah. Neyse saka bi yana canım cidden iyi yapmissin bu saatte yemeyeydin iyiydi ama neyse artık
Bugun ben ,
sabah kahvaltida
limonlu maydononsyu
2 yumurta ,biber
Domates,peynir , ceviz
Öglen
Misir patlagi 1 pk.
3 mandalin
Akşam
Az menemen 2 diljm kepekli ekm3k
1 kase sutlu gevrek.
1.5lt su
Ellerine saglik ..Yok misafirlerim vardii :)
Ellerine saglik ..
Hoşgeldin canımAnca canim yaa... geldim cok sukur.. artik aranizdayim .. mutluyum
Hoşgeldin canım
bence üzgün surata hiç gerek yok gayet iyi gidiyorsun arada vücut direnç gösterebilir inatla devam etmek gerek:)yeğenim yedi ay gibi bir sürede 35kilo verdi. onu görünce yapilabilecegine olan inancim arttiGünaydinn kizlar bugün 92.700ciktim
merhabalar arkadaşlar bir süredir yoktum bu yokluk 1.5 kilo ile sonuclandi.beni tekrar kabul ederseniz sizinle devam etmek istiyorum.
v bence üzgün surata hiç gerek yok gayet iyi gidiyorsun arada vücut direnç gösterebilir inatla devam etmek gerek:)yeğenim yedi ay gibi bir sürede 35kilo verdi. onu görünce yapilabilecegine olan inancim artti
malesef aldim kendime cok kizdim hemen toparlayacagimBugün cok ama cok dikkat edicem
ilk yaptigim gibi yapicam ozm hergün mutlaka kilo veriyorum ama böyle ayni yerde takildim kaldimm
sabah kahve
öglen 1de
Tabikide cnm hosgeldin
aldinmi werdinmi
kendimi kötü hissetmek istemiyorum artık 30 kilo fazlam var ve biran once kurtulmak istiyorum hurclara koydugum kucuk beden kiyafetlerime geri donmek istiyorum aylik hedefler koyup o hedeflere ulasmak basarmak istiyorum .bu hafta sppra basladim haftada iki gun step dans iki gunde yuruyus.yediklerimide yazacagim ekmegi bir dilim yapacagim pilav makarna olmayacak yagi minimuma dusurecegim.tatlida haftada bir sutlu tatli.bu sefer inat ettim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?