100 kiloyla bugün basliyorum

Kızlar merhaba
Bu hafta sadece -500 97.200
Ama çok kaçamak yaptım
Bugunki menüm
Sabah simit
Öğlen
Domates
Peynir
1 dilim ekmek

Merhaba kızlar, bende 91.2 olmuşum diyete başlamam gerek ama o motivasyonu sağlayamıyorum. Bi takım kişisel problemler yaşadım, bu yüzden 2,5 ayda 10 kilo aldım topice beni de kabul eder misiniz

Ayy haklisinn cnm
bugün kilo bildirme günüydü hickimse yazmamiss
menülerimize bile yorum yazmiyoruz olmazki amaaa aaa sinirlendimm simdi kendimi yemege vercemm
Aman canım sakin canım tablo şeklinde kim kaç kilo hafta hafta kaç kilo verdi gibi bir tablo mu yapsak. Bir de bu haftadan sonra her pazartesi kilo bildirimi yapmayan ve günlük menü bildirimi yapmayan arkadaşlara biseyler düşünelim .
Yani ben kendi adıma konuşayım aman kimse takmıyo nede olsa bugün de menümü paylaşmayayım diye düşünmeye basladim.

Merhaba kızlar, bende 91.2 olmuşum diyete başlamam gerek ama o motivasyonu sağlayamıyorum. Bi takım kişisel problemler yaşadım, bu yüzden 2,5 ayda 10 kilo aldım topice beni de kabul eder misiniz
Hoş geldin canım aramıza inş hepimiz çok güzel kilolar veririz.

Haklisinn cnm
Yarin bakalim kimler yazcak ona gòre ilk sayfaya yazalim mesela 100baslangic suan 93 hedef 70 fln iyii olurr
Geleneee hay hayyy gidenee bye byee :) demii cnm olsun kiz biz bari yazalimm

Haklisinn cnm
Yarin bakalim kimler yazcak ona gòre ilk sayfaya yazalim mesela 100baslangic suan 93 hedef 70 fln iyii olurr
Geleneee hay hayyy gidenee bye byee :) demii cnm olsun kiz biz bari yazalimm
Aynen canım aynen ben burdayım hatta ilk hafta hergun tartılıp burda paylasiyodum iyle yapcam yoksa dikkat etmiyorum.

Kızlar ben hafta sonu giremiyorum genelde ya eşim evde olunca zor oluyor şehirdışındaydım bide bu hafta yemediğim şey kalmadı ya 86.7dim perşembe bugün 87.5 olmuşum ya valla bıraksam hemen alıyorum ben ya

Kızlar ben hafta sonu giremiyorum genelde ya eşim evde olunca zor oluyor şehirdışındaydım bide bu hafta yemediğim şey kalmadı ya 86.7dim perşembe bugün 87.5 olmuşum ya valla bıraksam hemen alıyorum ben ya
Ah canım hoşgeldin sorma bende öleyim ya bu hafta benimde çok iyi deildi. Ama napalim olcak inş yavaş yavaş her durumda düzgün beslenmeyi bi öğrenebilsek

Herkese selamlarr
kizlarr bugün acayipp cook yedimmm
Sabahh yok
aksam yok
öglen
1kase mercimek corbasi
1kase sulu et yemegi
3kasik pilav
2tane kanat
10tane sarma
2catal kek
4catal pasta
1litre su
spor yok
ama yarin cok az yicemm

Gune mi gittin ? Menu saglammiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…