Affiyett olsunn cnmsabah kahvaltida iki dilim peynir bir yemek kasigi lor bir domates bir salatalik bir havuc marul yedim uc bardak cay ictim
malesef aldim kendime cok kizdim hemen toparlayacagim
iki gun cok uzun bir sure degil ve gercekten cok iyi gidiyprsun seksenli rakamlari gormen kisadir buyuk motive olur.netedeyse 10 kiloya yaklastin kisa surede daha hizli verme zaten sagliginada dikkat etYa öylede cnm 91 .900 bile göremedim ya 92 ya 93 cikiyorum sinirden iki gündür hic dikkat etmedim
iki gun cok uzun bir sure degil ve gercekten cok iyi gidiyprsun seksenli rakamlari gormen kisadir buyuk motive olur.netedeyse 10 kiloya yaklastin kisa surede daha hizli verme zaten sagliginada dikkat et
kilomuzu hangi gunler yaziyoruz bi arada
Cankiz nacizane gorusum asiri az yediginin yönünde böyle çok yavaş verirsin gramla gider. Salata yumurta gibi sağlıklı yemeklerle doyana kadar yersen haftada en az 2 kilo verirsin.Yakindaa sadecee suyla beslencemm :):):)
gitmiyorr yaa takildim kaldimm ya
Ya bu sabah yine tartıda arti gordum. 15 gün oldu başlayalı 3.5 kilo verdim onunda 1.5 kilosu sabah geri gelmiş nasıl is kızlar bu ya
suYa bu sabah yine tartıda arti gordum. 15 gün oldu başlayalı 3.5 kilo verdim onunda 1.5 kilosu sabah geri gelmiş nasıl is kızlar bu ya
Ya bu sabah yine tartıda arti gordum. 15 gün oldu başlayalı 3.5 kilo verdim onunda 1.5 kilosu sabah geri gelmiş nasıl is kızlar bu ya[/QUOE ]suyu belki vucut depolamis olabilir az su tukwttiysen eger
Anladım canımay bi yazamadim eger suyu az tukettiysen vucut su toplamis olabilir belki demek istemistim
Tabikidee cnm hosgeldinn
Hoşbuldum :)Hoş geldin canım aramıza inş hepimiz çok güzel kilolar veririz.
ay bi yazamadim eger suyu az tukettiysen vucut su toplamis olabilir belki demek istemistim
Vucudunda ödem olabilir canım. Yeşilçay ve bol su ile atabilirsin ödemi ancak. Bir de regli dönemi yaklaştıkça da ödem artabiliyor vücutta..Anladım canımsuya da dikkat ettim aslında ama belki az icmiismdir. Kacamaksiz bir hafta için kendime söz verdim
olacaksin olacagiz sonra hep beraber sevinecegiz.beni en motive edecek sey 8li rakamlari gormek olacak bir bucuk ay surecek sanirim bak senin daha az kaldi.belki iki hafta belki daha az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?