100 kiloyla bugün basliyorum

Ya öylede cnm 91 .900 bile göremedim ya 92 ya 93 cikiyorum sinirden iki gündür hic dikkat etmedim
iki gun cok uzun bir sure degil ve gercekten cok iyi gidiyprsun seksenli rakamlari gormen kisadir buyuk motive olur.netedeyse 10 kiloya yaklastin kisa surede daha hizli verme zaten sagliginada dikkat et

iki gun cok uzun bir sure degil ve gercekten cok iyi gidiyprsun seksenli rakamlari gormen kisadir buyuk motive olur.netedeyse 10 kiloya yaklastin kisa surede daha hizli verme zaten sagliginada dikkat et

Ya aslinda öylede veremeyince sinir oluyorum tabikide hergün kilo vercem diye bisey yok ama 90 bari olsaydim daha bi heves gelirdii

olacaksin olacagiz sonra hep beraber sevinecegiz.beni en motive edecek sey 8li rakamlari gormek olacak bir bucuk ay surecek sanirim bak senin daha az kaldi.belki iki hafta belki daha az

Yakindaa sadecee suyla beslencemm :):):)
gitmiyorr yaa takildim kaldimm ya
Cankiz nacizane gorusum asiri az yediginin yönünde böyle çok yavaş verirsin gramla gider. Salata yumurta gibi sağlıklı yemeklerle doyana kadar yersen haftada en az 2 kilo verirsin.
Hop diye daldim ozur dilerim ama AC gezdiğini görünce kiyamadim. Yinede sen bilirsin tabi..
Kolay gelsin sadece yağ kaybedin inşallah..

Kızlar günaydın
Kahvaltı etmedim 2 tane mandalin yedim simdi öğle yemeği yerine geç kahvaltı etmeyi dusunuyorum.
Öğle
Domates
Salatalik
Peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Yeşil cay
Aksam
Çorba
Salata

zaten onemli olan beslenme aliskanliklarini degistirebilmek yoksa hayat boyu diyet yapariz.onceden abur cubur cokken hamur isleri cokken bunlarin yerinee saglikli gidalari koymak amac

Ya bu sabah yine tartıda arti gordum. 15 gün oldu başlayalı 3.5 kilo verdim onunda 1.5 kilosu sabah geri gelmiş nasıl is kızlar bu ya

ve tabi sppr hareket bunlari yapmadikmi elli kiloda verilse sonra fazlasoyla geri aliniyor en azindan ben hep buny yasadim.o yuzden beslenme seklimi degistirmek istiyorum

Ya bu sabah yine tartıda arti gordum. 15 gün oldu başlayalı 3.5 kilo verdim onunda 1.5 kilosu sabah geri gelmiş nasıl is kızlar bu ya
su
Ya bu sabah yine tartıda arti gordum. 15 gün oldu başlayalı 3.5 kilo verdim onunda 1.5 kilosu sabah geri gelmiş nasıl is kızlar bu ya[/QUOE ]suyu belki vucut depolamis olabilir az su tukwttiysen eger

Tabikidee cnm hosgeldinn

Hoş geldin canım aramıza inş hepimiz çok güzel kilolar veririz.
Hoşbuldum :)
İnşallah veririz kilolarımızı İşin kötüsü aynaya baktığımda kendimi hiç de aşırı kilolu görmüyorum Neyse geleyim bugünkü menüme;
Sabah:
2 dilim ekmek, beyaz peynir, domates, 3 tane zeytin
Ara:
Yarım mandalina, bir sade nescafe
Öğlen:
Çorba, bir ince dilim tavuk, salata, ayran

İşte koştururken pek su içemedim ancak yarım litre falan.. Şimdilik böyle...Sizlerde ne var ne yok..

ay bi yazamadim eger suyu az tukettiysen vucut su toplamis olabilir belki demek istemistim

Kuzeniniz nadil vetmis 30 kg . ben bunu merak ettim . diyetisyenlemi kendi basina mi ? Ne yemis ne icmis ? Ben her sabah maydanoz limonlu su iciyorum.. Mesela .

Anladım canım suya da dikkat ettim aslında ama belki az icmiismdir. Kacamaksiz bir hafta için kendime söz verdim
Vucudunda ödem olabilir canım. Yeşilçay ve bol su ile atabilirsin ödemi ancak. Bir de regli dönemi yaklaştıkça da ödem artabiliyor vücutta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…