Yok canım baktirmadimTiroitlerine baktırsın mı canım hiç
Hipotiroit kilo vermeyi çok etkiliyor canım eğer varsa vermen zorlaşır çünkü metebolizman çalışmıyordur ilaçla biraz düzeltebilirsin bence gerçekten yavaş bi metoblizman varsa baktır canım bi istersen tabiYok canım baktirmadim
Tabi yapabileceğim bişeyse tabiki yaparım
Geçen hafta kilo verememiştim durmuştu kilo vermem hızlandırmak için doktor bi çorba tarifi verdi onu yaptım tam kilom yarın 1 hafta olacak o Zaman kesinleşir ama 4 kilo gitti şimdilik kilo vermem devam ediyor canım takılırsa tekrar kilo veremezsem senin söylediğini denerim olur mu su konusunda çok haklısın ben 3 Lt içiyorum bide spor yapacak Zaman bulsam keşke daha hızLı gidecekCnm sadece bir gün dene bakiyim bi verebilcenmi
sabah erkenden normal kahvati yap
öglede evde ne yemegi varsa az birsey ye saat 2 yada 3 gibi fazla gec olmasin
aksamda hic birsey yeme 2 yada 3 litre su ic
30 dk spor yap
metabolizman icinde 2 bardak cay ic
ama baska hic birsey yeme
aksam zor oluyor acliktan ölüyorsun resmen ama sabah fix kilo vermis olursun sadece bi dene birgün dayannn bakalim vercenmi
Canım biraz deniyeyim olmazsa diyetisyenden önce tiroitime baktiririm çok sağ ol hic bilmiyordum tiroitle alakalı olabilceğiniHipotiroit kilo vermeyi çok etkiliyor canım eğer varsa vermen zorlaşır çünkü metebolizman çalışmıyordur ilaçla biraz düzeltebilirsin bence gerçekten yavaş bi metoblizman varsa baktır canım bi istersen tabi
Geçen hafta kilo verememiştim durmuştu kilo vermem hızlandırmak için doktor bi çorba tarifi verdi onu yaptım tam kilom yarın 1 hafta olacak o Zaman kesinleşir ama 4 kilo gitti şimdilik kilo vermem devam ediyor canım takılırsa tekrar kilo veremezsem senin söylediğini denerim olur mu su konusunda çok haklısın ben 3 Lt içiyorum bide spor yapacak Zaman bulsam keşke daha hızLı gidecek
Kızlar kahvaltiyla öğle arası bisey yemedim bol bol su içtim.
Öğlen
Yoğurtlu brokoli
Arada
Sade kahve
1 mandalin
Aksam
Ciğer salata ya da ıspanak karar veremedim henüz bakalım.
Yatmadan da yeşil çayımı içer yatarim
Önemli değil canımCanım biraz deniyeyim olmazsa diyetisyenden önce tiroitime baktiririm çok sağ ol hic bilmiyordum tiroitle alakalı olabilceğini
Süper bence menünKızlar kahvaltiyla öğle arası bisey yemedim bol bol su içtim.
Öğlen
Yoğurtlu brokoli
Arada
Sade kahve
1 mandalin
Aksam
Ciğer salata ya da ıspanak karar veremedim henüz bakalım.
Yatmadan da yeşil çayımı içer yatarim
Mutfaktan çıkabilsem canım önceden yardımcım vardı şimdi her iş bana bakıyo şehir değiştirdim ve bulamadım yeni birini eşime ayrı yemek bebişe ayrı bana ayrı yemek hazırlıyorum üstüne bide ama bi şekilde Zaman yaratmam gerek dans etsem sence işe yararmı canım pekiTmm cnm ozm öyle yap
ama spor muzlaka yap sporsuz olmazz
Önemli değil canım
Süper bence menün
Mutfaktan çıkabilsem canım önceden yardımcım vardı şimdi her iş bana bakıyo şehir değiştirdim ve bulamadım yeni birini eşime ayrı yemek bebişe ayrı bana ayrı yemek hazırlıyorum üstüne bide ama bi şekilde Zaman yaratmam gerek dans etsem sence işe yararmı canım peki
O zaman dans dans dansYaramazmiiii bende yapiyorumm :)
Cocugun uyudugu zaman hemencecik yapiverirsin sporunuu
O zaman dans dans dans
Taliplerimi bekliyorum o zaman canımEvlenme programına katılmış gibi yapmisim kızlar
Haha aynen canım tam öle olmuş
Taliplerimi bekliyorum o zaman canım
Mükemmel bi çift oluruzEvet bende 1.5 yıl önce evlendim 7 aylık bebişim var mühendisim çalışıyorum danışmanlık yaptığım için sürekli işe gitmiyorum bu benim için paha biçilemez hobimde kilo vermekbiçok şey biliyorum ama uygulamada sorun var işte elf hanıma talibim
Tmm senide adaylarimizin arasina aldik yarin gelir taliplerin :)Evlenme programına katılmış gibi yapmisim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?