100 kiloyla bugün basliyorum

Ah bu kadar kilo alana kadar aklımız nerdeymiş acaba şimdi gün gün tartılıyorum hatta bıraksan günde 10 kez tartılıcam 102leri görene kadar hiç tartılmamışmıyım acaba ben görünce şok yaşadım bide birden şimdi baksan tek tek iniyorum 88 görene kadar öldüm hatta daha da upuzun bi yol önümde

Aklimizi yemege vermisiz orasi kesinn :)
aynen bende hergün her saat basi tartiliyorumm deli gibi nerdeyse tartiyla yatcam okadar yani :)

Günaydın canım tebrikler hep hızlı hızlı gitsin İnş ben diyetisyene gidicem şimdi o yüzden ilk orda tartılırım dedim bide regl olmuşum aslında tartılmasam mı acaba şişim gibi
Canım bende reglim ama masallah gidiyor. İnş seninde gitmiştir diyetisyenden sonra bizi de haberdar edersin

Günaydın tatlı bayanlar günümüz cok sporlu az kalorili olun inşallah
Ve tamm 1 kg daha vermisim
Güncel kilom 96.2

Günaydın kızlar 99.4 le devam
Tebrikler şekerim
Günaydın canım tebrikler hep hızlı hızlı gitsin İnş ben diyetisyene gidicem şimdi o yüzden ilk orda tartılırım dedim bide regl olmuşum aslında tartılmasam mı acaba şişim gibi
Canim ben regl öncesi şiş olurum ama olduktan sonra şişlik gider diyetisyen yag kas ölçümü yapicaktir bizide bilgilendir

25 yasindayim evliyim iki kizim var
daha önceleride cok konu acmistim buraya ama hep yarim biraktim sonuc 100 olmusum
hedef koymicam bukez verebildigim kadar vermek istiyorum
benimle birlikte baslamak isteyen olursa cok sevinirimm
mrb bende 21 yasindayim ve 75 kiloyum 9 aylik oglum var emziriyorum benim tek sorunum hareketsizlik halbuki benimde evde kosu bandim var bundan sonra kullancam ins

Bugünkü menüm
sabah birtane simit
öglen sadece balik
aksam yok
2 litre su
1bardak kayisili form cay
20dk yürüyüs
kizlar mesela hergün 30dk spor yapiyorsaniz vucudunuz o seye alisiyor ve kilo vermeye yardimci olmuyor
alismamasi icin birgün spor yapip birgün yapmicaksiniz
yada 30 dk mi yapiyorsun 20 dk yapin ertesi günü 35 dk yapin sonraki gün tekrar 30 dk yapin sonra 45 dk fln yani hep degistirin saatlerinizi
mesela cok agir bir ise girdiniz noluyor vucudunuz sasiriyor ve dört yada 5 kilo veriyorsunuzz aliskin olmadigi icin ama sonraki haftalarda vermiyorsunuz cünkü hergün ayni tempo vucüt onada alisiyorr

Çok haklisin canım ama ben daha spora başlamadım biraz kilo vereyim ondan sonra ya da kili vermem durmaya başlayınca yapayım diyorum

Çok haklisin canım ama ben daha spora başlamadım biraz kilo vereyim ondan sonra ya da kili vermem durmaya başlayınca yapayım diyorum

Bence basla cnm
hem kilo vermene yardimci olur
hemde SIKILASIRSIN
yoksa kilo verdikten sonra etlerin hep sarkik durur ve spora baslasandaa cok uzun sürer forma girmen
yani bu benim fikrim tabiki sen bilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…