Iyiii iyiii:):)
Sendee
ayy benimde iyi gidiyo çok şükürYemin em tabiki yarını çok merak ediyorum
Tabiki cook iyi kim bilir eskiden kaç kalori aliyoduk
Çok iyi senin nasıl gidiyo
Koskoca bi göbek
Şimdi kendime yeşil çay demledim iyi geldi
Ah bu kadar kilo alana kadar aklımız nerdeymiş acaba şimdi gün gün tartılıyorum hatta bıraksan günde 10 kez tartılıcam 102leri görene kadar hiç tartılmamışmıyım acaba ben görünce şok yaşadım bide birden şimdi baksan tek tek iniyorum 88 görene kadar öldüm hatta daha da upuzun bi yol önümde
Kızlar benimde ayni ya tartiyla kardeş oldum su kiloları alması ne kadar kolaysa vermesi de bi o kadar zorAklimizi yemege vermisiz orasi kesinn :)
aynen bende hergün her saat basi tartiliyorumm deli gibi nerdeyse tartiyla yatcam okadar yani :)
Kızlar benimde ayni ya tartiyla kardeş oldum su kiloları alması ne kadar kolaysa vermesi de bi o kadar zor
Aynen canım yemekten düşünememişiz kesin tartılmayıAklimizi yemege vermisiz orasi kesinn :)
aynen bende hergün her saat basi tartiliyorumm deli gibi nerdeyse tartiyla yatcam okadar yani :)
Benimde kayinvalidemle görümcem öle ne rahat yaEvettt cok zorr
keske diledigimiz kadar yesekte hic kilo almasak
benim kiz kardesim öylee hic bogazi durmaz ama sifir bedenn cook özeniyorum vallaa
Günaydın canım tebrikler hep hızlı hızlı gitsin İnş ben diyetisyene gidicem şimdi o yüzden ilk orda tartılırım dedim bide regl olmuşum aslında tartılmasam mı acaba şişim gibiGünaydın kızlar 99.4 le devam
Canım bende reglim ama masallah gidiyor. İnş seninde gitmiştir diyetisyenden sonra bizi de haberdar edersinGünaydın canım tebrikler hep hızlı hızlı gitsin İnş ben diyetisyene gidicem şimdi o yüzden ilk orda tartılırım dedim bide regl olmuşum aslında tartılmasam mı acaba şişim gibi
Tebrikler şekerimGünaydın kızlar 99.4 le devam
Canim ben regl öncesi şiş olurum ama olduktan sonra şişlik gider diyetisyen yag kas ölçümü yapicaktir bizide bilgilendirGünaydın canım tebrikler hep hızlı hızlı gitsin İnş ben diyetisyene gidicem şimdi o yüzden ilk orda tartılırım dedim bide regl olmuşum aslında tartılmasam mı acaba şişim gibi
Günaydın kızlar 99.4 le devam
Hic canini sıkma canim olacak bu tür seyler bizim yapmamiz gereken üzerine gitmektirGünaydinn kizlarr morelim cok bozulduu
93.200 ciktimm 300 gramm almisim
mrb bende 21 yasindayim ve 75 kiloyum 9 aylik oglum var emziriyorum benim tek sorunum hareketsizlik halbuki benimde evde kosu bandim var bundan sonra kullancam ins25 yasindayim evliyim iki kizim var
daha önceleride cok konu acmistim buraya ama hep yarim biraktim sonuc 100 olmusum
hedef koymicam bukez verebildigim kadar vermek istiyorum
benimle birlikte baslamak isteyen olursa cok sevinirimm
Hic canini sıkma canim olacak bu tür seyler bizim yapmamiz gereken üzerine gitmektir
mrb bende 21 yasindayim ve 75 kiloyum 9 aylik oglum var emziriyorum benim tek sorunum hareketsizlik halbuki benimde evde kosu bandim var bundan sonra kullancam ins
Çok haklisin canım ama ben daha spora başlamadım biraz kilo vereyim ondan sonra ya da kili vermem durmaya başlayınca yapayım diyorumBugünkü menüm
sabah birtane simit
öglen sadece balik
aksam yok
2 litre su
1bardak kayisili form cay
20dk yürüyüs
kizlar mesela hergün 30dk spor yapiyorsaniz vucudunuz o seye alisiyor ve kilo vermeye yardimci olmuyor
alismamasi icin birgün spor yapip birgün yapmicaksiniz
yada 30 dk mi yapiyorsun 20 dk yapin ertesi günü 35 dk yapin sonraki gün tekrar 30 dk yapin sonra 45 dk fln yani hep degistirin saatlerinizi
mesela cok agir bir ise girdiniz noluyor vucudunuz sasiriyor ve dört yada 5 kilo veriyorsunuzz aliskin olmadigi icin ama sonraki haftalarda vermiyorsunuz cünkü hergün ayni tempo vucüt onada alisiyorr
Çok haklisin canım ama ben daha spora başlamadım biraz kilo vereyim ondan sonra ya da kili vermem durmaya başlayınca yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?