Afiyet olsun canim az yedigin icin cok guzel bugun salata sebze yemegi olursa 100 numara olurİşlerimi bitirdim sonundave menümü paylaşayım
Sabah
1 tane poğaça ( bu normalde kahvaltı olcak bu sabah uyanamadım )
Öğlen
Çorba
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Yeşil cay
Aksam
2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık kuru fasulye
3 tane sarma
Yatana kadar da sade bi kahve içerim ya da yeşil cay
Biraz kotu bir gün olmuş sanırım
Sekersiz iciyorumSekersizz ic bari sporun bosa gitmesin
Hos geldin canikomMerhaba bende katilmak istiyorum araniza benide alin 7 ay once dogum yaptim 102 kiloydum 2-3 ay da 89 oldum ve zayiflamak istiyorum artik ayakkabilarim bile olmuyor
Aramıza hosgeldin canım. Ne kadar güzel kilo vermişsin. Neler yaptın pekiMerhaba bende katilmak istiyorum araniza benide alin 7 ay once dogum yaptim 102 kiloydum 2-3 ay da 89 oldum ve zayiflamak istiyorum artik ayakkabilarim bile olmuyor
Teşekkür ederım ama yolum uzun dahaAfiyet olsun canim az yedigin icin cok guzel bugun salata sebze yemegi olursa 100 numara olur
Hos geldin canikom
Cok iyi vermissin tebrikler
Teşekkkur ederım hoş buldum yediklerime dikkat ediyorum canım diyetisyen yardımı ile sabah 2 bardak su kayısılı form ve 1 tane kayısı yiyorum o beni rahatlatıyor kilo vermem durduğuna hızlandırıcı çorba veriyor felan şu an bebekle uğraşmaktan spor yapamıyorum ona da diyetisyenim %80 yemek % 20 spor dedi o yüzden daha sonra başlamayı düşünüyorumAramıza hosgeldin canım. Ne kadar güzel kilo vermişsin. Neler yaptın peki
Kahvaltım
Omlet 1 yumurtadan yağsız
4 tane zeytin
Çok az peynir
2 dilim ekmek
Yeşil cay
SuperGünaydın kizlar
Dün 100.8
Bugün 99.8 bir de adet olmusum.
Bebegini Allah bagislasinsana canim gun sonunda listeni paylasirmisinTeşekkur ederım canım
Teşekkür ederım ama yolum uzun daha
Teşekkkur ederım hoş buldum yediklerime dikkat ediyorum canım diyetisyen yardımı ile sabah 2 bardak su kayısılı form ve 1 tane kayısı yiyorum o beni rahatlatıyor kilo vermem durduğuna hızlandırıcı çorba veriyor felan şu an bebekle uğraşmaktan spor yapamıyorum ona da diyetisyenim %80 yemek % 20 spor dedi o yüzden daha sonra başlamayı düşünüyorum
Cok guzel canimGünaydinlarrrr herkesee
kilom 92.900 olmus
Yuruyus yapayim dedim yapamadim
Kosu bandim bikac kez ayagimin altindan kayinca yurudugum yerde kotktum sadece 5 dakka yuruye bildim sanirim uzun zamndir kullsnmadigimdan bozulmus
Sonra nettn leslie3 ml actim yaptim program 46 dk been 50 yaptim sanirim video surekli dondu durdubende 50 dk hesapladim
Yani toplamda 55 dk spor yapilmistir efenim
Superdevammm
Bebegini Allah bagislasinsana canim gun sonunda listeni paylasirmisin
Cok guzel canim
Bak ne diyorum sende yilbasina hedef koysana mesela ne kadar olmak istiyosun bu dahada motive eder
Elif ile beyzada hedef koysunne dersiniz
Maşallah canım darısı başıma ne güzel spor yapmışsınYuruyus yapayim dedim yapamadim
Kosu bandim bikac kez ayagimin altindan kayinca yurudugum yerde kotktum sadece 5 dakka yuruye bildim sanirim uzun zamndir kullsnmadigimdan bozulmus
Sonra nettn leslie3 ml actim yaptim program 46 dk been 50 yaptim sanirim video surekli dondu durdubende 50 dk hesapladim
Yani toplamda 55 dk spor yapilmistir efenim
Tabi paylaşırım canım çok teşekkür ederim benim şu an ki kilom 88.9 yılbaşı hedefim 82Superdevammm
Bebegini Allah bagislasinsana canim gun sonunda listeni paylasirmisin
Cok guzel canim
Bak ne diyorum sende yilbasina hedef koysana mesela ne kadar olmak istiyosun bu dahada motive eder
Elif ile beyzada hedef koysunne dersiniz
Benim o sorunum hep var canım tiroid dolayısı ile bunun için kahvaltıdan yarım saat önce 2 bardak su 1 kuru kayısı ve lipton kayısılı form tüket düzeliyorYaa ben kabiz olmusum cok fena
cay alsam fayda edermiki
Beyzada soylemis zaten kayisi gercekten cok iyiYaa ben kabiz olmusum cok fena
cay alsam fayda edermiki
Benim o sorunum hep var canım tiroid dolayısı ile bunun için kahvaltıdan yarım saat önce 2 bardak su 1 kuru kayısı ve lipton kayısılı form tüket düzeliyor
Evet canım heryerde var bulabilirsin benceBurda varmi bilmiyorum kayisili form caymi yaziyor üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?