Evet bende 1.5 yıl önce evlendim 7 aylık bebişim var mühendisim çalışıyorum danışmanlık yaptığım için sürekli işe gitmiyorum bu benim için paha biçilemez hobimde kilo vermekbiçok şey biliyorum ama uygulamada sorun var işte elf hanıma talibim
Mükemmel bi çift oluruzbende de ayni durum var çünkü aslında biliyorum ama uygulamaya gelince yok
Tamam o zaman bi çay içelimMükemmel bi çift oluruzbende de ayni durum var çünkü aslında biliyorum ama uygulamaya gelince yok
Cankız canım içinde bi Esra Erol yatıyomuş :))Hahahaha talip olmak istiyorsaniz buyrun programimiza gelin
cikin cikin gelinnn ayollll :)
Uygulamaya başladık bakalım canım başarılı olucaz inşAaaa olmazz hanimlarr biliyorsanizz uygulicaksinizz baska türlü gitmezz bu kilocuklarrr
Allah analı babalı büyütsün canım kızlarını desene bizim adaylar sağ bile gelse bel fıtığı felan olup gidecekler benimkide taşıyaya taşıya beni öyle olacak :))Bende yazayim 25 yasindayim
7 sene olucak evleneli
iki kizim var
calismiyorum
avusturyada yasiyorum
konyaliyim
bana gelicek adaylar beni tasimalii cook kiloluyumdaa :):):):)
Allah bağışlasın canım sıcak memlekette yaşıyormuşsun su içmesi daha kolay öyle ya ben 25 yaşındayım canım menüne şöyle bişey söyleye bilirim sadece kendine yemek pişir bence zeytinyağlı fasulye mesela 1kg için 1 yk yağ ile onu tüket yada balıklı tavuklu salata yap kızartma cann isterse yağlı kağıdın üzerine patatesleri koy çok az yağ yine 1 yk kadar tuz biber felan at çok güzel oluyo hemde sağlıklı yanlız biraz uzun sürede pişiyorBeyzacim senin yas kaçtı canim aranizda en yaşlı benmjyimhepinizin ablasiyim
Tamam o zaman bi çay içelim
Cankız canım içinde bi Esra Erol yatıyomuş :))
Uygulamaya başladık bakalım canım başarılı olucaz inş
Allah analı babalı büyütsün canım kızlarını desene bizim adaylar sağ bile gelse bel fıtığı felan olup gidecekler benimkide taşıyaya taşıya beni öyle olacak :))
Menumu yazayim
Sabah kahve sirkelisu
1yumurta haşlanmış
1kk peynir
Domates salatalik
1 zeytin
Ogle
Kucuktabak makarna patlican yogurlamasi anca 2 catal almisimdir 5dl patates 5 dl patlican kizartmasi 1/4 ekmek
Slm hanımlar bende cay icmeye geldim
33 yasinda 2 haylaz 2 prensesim var
15yillik evliyim esim yurt disinda calisiyordu arkasindan bizide sürükledi suan saudiarabiyadayim
Cok saol tatlim mutlaka deniycem tarifleri asljnda ugun kendime kozde patlican pisirdim yogurla yi ektimde yiyemedim makarna cekti beni ama daha dikkatli olucam bundan sonra gece yemelerim kesilsin yeter aslinda ama kendime soz verdim saat 7 den sonra bisey yemek yokAllah bağışlasın canım sıcak memlekette yaşıyormuşsun su içmesi daha kolay öyle ya ben 25 yaşındayım canım menüne şöyle bişey söyleye bilirim sadece kendine yemek pişir bence zeytinyağlı fasulye mesela 1kg için 1 yk yağ ile onu tüket yada balıklı tavuklu salata yap kızartma cann isterse yağlı kağıdın üzerine patatesleri koy çok az yağ yine 1 yk kadar tuz biber felan at çok güzel oluyo hemde sağlıklı yanlız biraz uzun sürede pişiyor
İnşaalah inşallah :)ohhh affiyet olsun
yaramasin ins :)
Dimi amaBizlerle ztn ancak cay icilir cnm
yemege cikamayiz saat gec oldu kilo aliriz ayoll :)
Yeme canım yeme giymek istediklerini düşünÇok aciktimmama yemiycem bişey
Iyiii iyiii:):)nasıl gidiyo bayanlar:)
Çok aciktimmama yemiycem bişey
Yemin em tabiki yarını çok merak ediyorumYeme canım yeme giymek istediklerini düşün
Tabiki cook iyi kim bilir eskiden kaç kalori aliyoduk1335 kaloriyle günü kapattım iyi sanırım
Çok iyi senin nasıl gidiyonasıl gidiyo bayanlar:)
Koskoca bi göbekAmann yemee bunca zaman yedikte nolduu
Yemin em tabiki yarını çok merak ediyorum
Tabiki cook iyi kim bilir eskiden kaç kalori aliyoduk
Çok iyi senin nasıl gidiyo
Koskoca bi göbek
Şimdi kendime yeşil çay demledim iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?