100 kiloyla bugün basliyorum

Bence basla cnm
hem kilo vermene yardimci olur
hemde SIKILASIRSIN
yoksa kilo verdikten sonra etlerin hep sarkik durur ve spora baslasandaa cok uzun sürer forma girmen
yani bu benim fikrim tabiki sen bilirsin cnm
Aslında haklisin canım sarkma muhabbeti var bi de

Günaydinn kizlarr morelim cok bozulduu
93.200 ciktimm 300 gramm almisim
Canını sıkma tatlım arada oluyor öyle bikaç gün belkide hafta gitmiyor sen sabret göreceksin bak
mrb bende 21 yasindayim ve 75 kiloyum 9 aylik oglum var emziriyorum benim tek sorunum hareketsizlik halbuki benimde evde kosu bandim var bundan sonra kullancam ins
Bencede hemen kullanmaya başla canım boyun kaç peki

Tebrikler canım hadi hızlı hızlı gelmesin gitsin hepsi tüm kilocuklar diyetisyenden geldim dün 88.9 bugün 88.4 su oranım yüksekmiş bu hafta o da reglden dolayı dedi doktor yani bikaç gr daha eksik çıkabilirdim sanırım gojı berry diye bi meyve duymuştum bulabilirsen al metoblizmana yardımcı olur dedi bide kızlar bitki çayı içerken zencefil yada tarçın kullanmamızda ödem felan atarken çok etkili oluyormuş bilgilerinize arz ederim bu arada geçen perşembe 90.6 çıkmışım

Kızlar bugunki menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Salatalik
Peynir
Öğlen
8 tane köfte
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
Mandalin ya da elma
Aksam
Mercimek çorbası

Süper canım bundan sonra yeşil çaylarımı da tarçınlı içiyorum sağ olasın canım

Kızlar ya birde haftalık bi tablo mu yapsak tartılma günü olsun tamam hergün tartılıyoruz ama 1 haftada toplam kiloyu vki felan yazarız isteyen hedefiide yazar ne dersiniz

Kızlar ya birde haftalık bi tablo mu yapsak tartılma günü olsun tamam hergün tartılıyoruz ama 1 haftada toplam kiloyu vki felan yazarız isteyen hedefiide yazar ne dersiniz

Ben ztn önce demistim cnm pazartesi günü yazicaz ztn
hem bu sebeble hafta sonu dikkat ederiz
basladigim kilo
suanki kilom
hedefim gibiii

Ay hadi ya hemen spora başlıyorum canım Allah korusun bütün emekler çöp o zaman leslie yapsam 3 mil yeterli olur mu acaba
Ay hadi ya hemen spora başlıyorum canım Allah korusun bütün emekler çöp o zaman leslie yapsam 3 mil yeterli olur mu acaba

Hem mesela 10 kilo verdin ya ozm 15 vermis gibi durcaksinn
hic fark etmez cnm neyi istiyorsan yap spor spordurr :)

Bende listemi paylaşim artık kızlar
2 bardak su 2 k kayısı form kayısılı
Kahvaltı: 1 yumurta
1.5 dilim çavdar ekmeği
Salatalık domates
1 dilim peynir
Ara : 5 badem bitki çayı
Öğle: 6 yk etli kabak
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara : 1 meyve
Akşam: 6 yk etli sebze yemeği
Yarım dilim ekmek
Yarım kase yoğurt
Ara bitki çayı 10 kuru üzüm

Iyi aksamlarrr

Teşekkür ederim
Bence hafta olarak çok iyi vermissin tebrikler
Zencefil içince ben cok acikiyorum

Affiyett olsunn cnm

Yarin arkadasimin günü var yemesem ayip olur
Bende sabah cok az birsey kahvalti yapicam öglende orda cok az tadimlik yerim aksam da yemem artik
buarada sabahki simitle duruyorum balik yemedim acliktann ölüyorumm resmennn

Iyi aksamlarrr

Teşekkür ederim
Bence hafta olarak çok iyi vermissin tebrikler
Zencefil içince ben cok acikiyorum
Teşekkür ederim doktor öyle dedi metoblizman çalıştığı için açıkıyo olabilirsin belki

Yarin arkadasimin günü var yemesem ayip olur
Bende sabah cok az birsey kahvalti yapicam öglende orda cok az tadimlik yerim aksam da yemem artik
buarada sabahki simitle duruyorum balik yemedim acliktann ölüyorumm resmennn
Gezmede öyle oluyo canım Allah kolaylık versin bu arada çok acıkmışsındır 1 elma felan yesen tansiyonun felan düşmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…