Aslında haklisin canım sarkma muhabbeti var bi deBence basla cnm
hem kilo vermene yardimci olur
hemde SIKILASIRSIN
yoksa kilo verdikten sonra etlerin hep sarkik durur ve spora baslasandaa cok uzun sürer forma girmen
yani bu benim fikrim tabiki sen bilirsin cnm
Oooo süperrr
Canını sıkma tatlım arada oluyor öyle bikaç gün belkide hafta gitmiyor sen sabret göreceksin bakGünaydinn kizlarr morelim cok bozulduu
93.200 ciktimm 300 gramm almisim
Bencede hemen kullanmaya başla canım boyun kaç pekimrb bende 21 yasindayim ve 75 kiloyum 9 aylik oglum var emziriyorum benim tek sorunum hareketsizlik halbuki benimde evde kosu bandim var bundan sonra kullancam ins
Günaydın tatlı bayanlar günümüz cok sporlu az kalorili olun inşallah
Ve tamm 1 kg daha vermisim
Güncel kilom 96.2
Tebrikler şekerim
Canim ben regl öncesi şiş olurum ama olduktan sonra şişlik gider diyetisyen yag kas ölçümü yapicaktir bizide bilgilendir
Süper canım bundan sonra yeşil çaylarımı da tarçınlı içiyorum sağ olasın canımCanını sıkma tatlım arada oluyor öyle bikaç gün belkide hafta gitmiyor sen sabret göreceksin bak
Bencede hemen kullanmaya başla canım boyun kaç peki
Tebrikler canım hadi hızlı hızlı gelmesin gitsin hepsi tüm kilocuklardiyetisyenden geldim dün 88.9 bugün 88.4 su oranım yüksekmiş bu hafta o da reglden dolayı dedi doktor yani bikaç gr daha eksik çıkabilirdim sanırım gojı berry diye bi meyve duymuştum bulabilirsen al metoblizmana yardımcı olur dedi bide kızlar bitki çayı içerken zencefil yada tarçın kullanmamızda ödem felan atarken çok etkili oluyormuş bilgilerinize arz ederim bu arada geçen perşembe 90.6 çıkmışım
Aslında haklisin canım sarkma muhabbeti var bi de
Kızlar bugunki menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Salatalik
Peynir
Öğlen
8 tane köfte
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
Mandalin ya da elma
Aksam
Mercimek çorbası
Ne demek canım afiyet olsun yağ yakıcı olsun inşSüper canım bundan sonra yeşil çaylarımı da tarçınlı içiyorum sağ olasın canım
Kızlar ya birde haftalık bi tablo mu yapsak tartılma günü olsun tamam hergün tartılıyoruz ama 1 haftada toplam kiloyu vki felan yazarız isteyen hedefiide yazar ne dersiniz
Ay hadi ya hemen spora başlıyorum canım Allah korusun bütün emekler çöp o zaman leslie yapsam 3 mil yeterli olur mu acabaEvett benim bi tanidigim cok iyi kilo verdi ama sporsuz kollari gövegi fln hic hos durmuyorr
Super olucak hepimiz fıstık gibi olucazBen ztn önce demistim cnm pazartesi günü yazicaz ztn
hem bu sebeble hafta sonu dikkat ederiz
basladigim kilo
suanki kilom
hedefim gibiii
Canım atlamışım ben orayı herhalde kusura bakma tamam süper olurBen ztn önce demistim cnm pazartesi günü yazicaz ztn
hem bu sebeble hafta sonu dikkat ederiz
basladigim kilo
suanki kilom
hedefim gibiii
Ay hadi ya hemen spora başlıyorum canım Allah korusun bütün emekler çöp o zaman leslie yapsam 3 mil yeterli olur mu acaba
Ay hadi ya hemen spora başlıyorum canım Allah korusun bütün emekler çöp o zaman leslie yapsam 3 mil yeterli olur mu acaba
Cnm benimm ne kusuruCanım atlamışım ben orayı herhalde kusura bakma tamam süper olur
Tamamdır biraz sonra hemen yapicamHem mesela 10 kilo verdin ya ozm 15 vermis gibi durcaksinn
hic fark etmez cnm neyi istiyorsan yap spor spordurr :)
Teşekkür ederimCanını sıkma tatlım arada oluyor öyle bikaç gün belkide hafta gitmiyor sen sabret göreceksin bak
Bencede hemen kullanmaya başla canım boyun kaç peki
Tebrikler canım hadi hızlı hızlı gelmesin gitsin hepsi tüm kilocuklardiyetisyenden geldim dün 88.9 bugün 88.4 su oranım yüksekmiş bu hafta o da reglden dolayı dedi doktor yani bikaç gr daha eksik çıkabilirdim sanırım gojı berry diye bi meyve duymuştum bulabilirsen al metoblizmana yardımcı olur dedi bide kızlar bitki çayı içerken zencefil yada tarçın kullanmamızda ödem felan atarken çok etkili oluyormuş bilgilerinize arz ederim bu arada geçen perşembe 90.6 çıkmışım
Bende listemi paylaşim artık kızlar
2 bardak su 2 k kayısı form kayısılı
Kahvaltı: 1 yumurta
1.5 dilim çavdar ekmeği
Salatalık domates
1 dilim peynir
Ara : 5 badem bitki çayı
Öğle: 6 yk etli kabak
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara : 1 meyve
Akşam: 6 yk etli sebze yemeği
Yarım dilim ekmek
Yarım kase yoğurt
Ara bitki çayı 10 kuru üzüm
Teşekkür ederim doktor öyle dedi metoblizman çalıştığı için açıkıyo olabilirsin belkiIyi aksamlarrr
Teşekkür ederim
Bence hafta olarak çok iyi vermissin tebrikler
Zencefil içince ben cok acikiyorum
Gezmede öyle oluyo canım Allah kolaylık versin bu arada çok acıkmışsındır 1 elma felan yesen tansiyonun felan düşmesinYarin arkadasimin günü var yemesem ayip olur
Bende sabah cok az birsey kahvalti yapicam öglende orda cok az tadimlik yerim aksam da yemem artik
buarada sabahki simitle duruyorum balik yemedim acliktann ölüyorumm resmennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?