- Konu Sahibi esrarenkizz
-
cankizzzz canım daha öncede bu şekilde hızlıca kilo verip bir yerde tikanmistin hep, vücut yokluk duygusunu çok yaşıyor hemde sürdürülebilir değil bence karatayi denemelisin hızla verip hızla almaman için nacizane tavsiyem
Canım sen eskıden kh dıyetı topıgınde degılmıydınBirde liste hazirliyabilirsin isimlerimiz kac kiloyla basladik suan kac kilodayiz diye
Bunlar tabikide benim önerilerim genede sen bilirsin cnm
Canım sen eskıden kh dıyetı topıgınde degılmıydın
İnşallah inşallah bu yasta bile insanin vücudu kaldirmiyoAminnn diyim, kilo gerçekten insanı yoran bişey yemek yemek kısır bir döngü yedikce insanın dahada çok yiyesi geliyor insülin le alakalı tabi buda herkes istediği kiloya gelsin inşallah
Bu sekilde metabolizman yavaslayabilir canım ana öğün yapmasan da ara öğün mutlaka yapHayır yapmadım sadece bunlar başka bişey yok
Bu sekilde metabolizman yavaslayabilir canım ana öğün yapmasan da ara öğün mutlaka yap
Ben sadece iki ana öğün yiyorum sabah ve akşam üstü, beşte mutfağı kapatiyorum doyana kadar yiyorum iki öğünde de Kh yok protein sebze doyana kadar bol su yeşil çay ve kahve şekersiz olarak hepsi bu
Benimde yediklerim şöyle;
Sabah: 2 haşlanmış yumurta 1/2 greyfurt
Öğlen:ton balıklı salata ve 1/2 greyfurt
Akşam: 2 kase çorba ve 1 avuç fındık
Spor: koşu bandında 40dk yürüyüş
Günaydın.burdayız
Bu arada sabah kahvaltıda yumurtadan artık bıktığım için,fındık 2 dilim ananas ve peynir le kahvaltımı yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?