- 21 Aralık 2017
- 118
- 96
- 13
- 45
- Konu Sahibi esrarenkizz
-
Başlamak başarmanın yarısıdır kızlar azminiz daim olsun, cankizzz seni gördüğüme çok sevindim bir yıl oldu görüşmeyeli tekrardan başlamaya karar vermen çok güzel ,bu arada bende 103 ten 70 e indim Karatay diyetiyle bir yılda doyarak aç kalmadan kilo vermenin en kolay yolu karatay tavsiye ederim
Tabiki katilabilirsiniz tartı günü belirleyip başlayalımBen 113 kiloyum katılamazmıyım aramıza acaba ?
Tabiki katilabilirsinizSlm kızlar bende kabul ederseniz size katılmak istiyorum 100kiloyum
Maşallah çok güzel kılo vermissiniz darısı bizlerin başına70 yazmışım yanlış olmuş kızlar 80 kiloyum Allah yazdırdı demek o halde yola devam 70 olmaliyim
Merhaba kızlar sizede uygunsa pazartesi gününü tartı günü yapalim ne dersiniz ve öneriniz varsa söyle yapalım çok iyi olur dediklerinizi yazın lütfen bu yaza hafiflemis olarak girelim
Tamam ozmn kızlar yarın tartilalim kendimiz hakkında bilgiler verelim boy kilo gibi her aksam da yediklerimizi egzersizlerimizi yazarizCnm bence pazar tartılalim hem ozm haftasonu fazla kaçırmayız
Birde hergün kim ne yiyorsa nekadar su içiyorsa kaç dk spor yaptıysa hep yazsınlar
Aynn yarın herkez yazsın kızlar bnde listeyi hazirlarimBirde liste hazirliyabilirsin isimlerimiz kac kiloyla basladik suan kac kilodayiz diye
Bunlar tabikide benim önerilerim genede sen bilirsin cnm
Aynn yarın herkez yazsın kızlar bnde listeyi hazirlarim
Tamam ozmn kızlar yarın tartilalim kendimiz hakkında bilgiler verelim boy kilo gibi her aksam da yediklerimizi egzersizlerimizi yazariz
Ara öğünü yaptınız mı çünkü çok az bir öğün besleniyorsunuzCnm bugün yazmaya başlıyalım ertelemek yok
Sabah kahve
Öğlen bulgur pilavı haşlama tavuk ve salata
Akşam yok
2litre su
20dk yürüyüş
Kol karin bacak hareketleri
Ara öğünü yaptınız mı çünkü çok az bir öğün besleniyorsunuz
Aminnn diyim, kilo gerçekten insanı yoran bişey yemek yemek kısır bir döngü yedikce insanın dahada çok yiyesi geliyor insülin le alakalı tabi buda herkes istediği kiloya gelsin inşallahMaşallah çok güzel kılo vermissiniz darısı bizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?