Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilim olmayacak birkaç ay ailelerle birlikte görüşüp direk evlilik düşünüyorum artik.
Ben ona 3 sene var daha önümüzde sevgili olarak görüşmeyelim ama askerden gelince ailelerle evliligi konuşalım dedim o da görüşmedigim sure içinde soğurum eskisi gibi olamayız dedi.bunun için sevdiğiniz birinden ayrıldınız öyle mi?
Ben ona 3 sene var daha önümüzde sevgili olarak görüşmeyelim ama askerden gelince ailelerle evliligi konuşalım dedim o da görüşmedigim sure içinde soğurum eskisi gibi olamayız dedi.
Ben sevgili olmadan birkaç ay içinde hemen evlilik düşünüyorum başkası ile demedim farkettiysen
Zinaya yaklaşmayın diyor Kuran da sevgili olmak zinaya yaklaşmak değil mi ? Kesin dille haram . Yok tabiki bir garantim kaç sene birlikte olduğunun önemi de yok ki ayni eve girmedikçe ne kadar tanıyabiliriz ?sevgili olmak haram değildir.
kuran'ın pek çok yerinde kadın ve erkeğin konuştuğu, iletişim kurduğu yerler anlatılır.
dine yönelmek bu değildir. dine yönelmek iyi bir insan olmak, kimseyi üzmemek, çalmamak vs vardır.
ayrıca birkaç ay içinde hemen evlenince mutlu olacağının garantisi var mı?
Hepimiz harama bulastik arkadaşlar dagilabiliriz.
Zinaya yaklaşmayın diyor Kuran da sevgili olmak zinaya yaklaşmak değil mi ? Kesin dille haram . Yok tabiki bir garantim kaç sene birlikte olduğunun önemi de yok ki ayni eve girmedikçe ne kadar tanıyabiliriz ?
madem bu kadar inançlısınız evlilik içinde daha zamamnınız vardı neden 5 sene önce ilişkiye başladın ??evlenmek için en az 3 sene var önümüzde
Bu kadar huzursuz olmuyordum o zamanlarmadem bu kadar inançlısınız evlilik içinde daha zamamnınız vardı neden 5 sene önce ilişkiye başladın ??
Bu kadar huzursuz olmuyordum o zamanlar
Ben ona 3 sene var daha önümüzde sevgili olarak görüşmeyelim ama askerden gelince ailelerle evliligi konuşalım dedim o da görüşmedigim sure içinde soğurum eskisi gibi olamayız dedi.
Ben sevgili olmadan birkaç ay içinde hemen evlilik düşünüyorum başkası ile demedim farkettiysen
askerlik okul en az 3 sene var önümüzde daha üniversite okuyoruz3 sene hiç görüşmeyip sonrasınfa evlilik he?? Mm.. hangi hayal dünyası bu?
Lütfen ayrılmak için dürüst olmayı deneyiniz, bu şekilde inandırıcı gelmedi bana nedense.
Yaşlar kaç? Neden 3 sene.
Gorucu usuluSevgilim olmayacak birkaç ay ailelerle birlikte görüşüp direk evlilik düşünüyorum artik.
Adam evlenecegime ölürüm daha iyi diyor bence evlenecegine ölümü seçmiş