11.11.2013 70.5 tan 63 kiloya serüvenim :( .............. :)

selam,
vermen gereken çok bi kilon yok o yüzden çok sıkma bence kendini.belirlemiş olduğun sürede rahat rahat gelirsin hedeflediğin kilona.

bool azimli günler sana,bana,bizeee

as inşllah hepimize booool azimli günler o kiloya gelirsem eşimle anlaşma imzaladık bana bi sürü ciciler alacak daha önce de yapmıştık ama başaramamışştım bu sefer inşallah olur

sabah niyetine 12 de specil k yedim 1 kase
şimdide limonlu soda içtim

bakalım kaç cm fark edecek 7 kilo her yerimi başladığım gün ölçtüm

valla ben yeni tek bişey istemiyorum,dolabımdan kaldırdığım dar gelen eskileri giysemde olur.

yeterki eski kiloma döniyim.

valla ben yeni tek bişey istemiyorum,dolabımdan kaldırdığım dar gelen eskileri giysemde olur.

yeterki eski kiloma döniyim.

ben kıyafete doymadığım için meburen zorla imzalattım eşime oda dedi benim kar ım ne olacak ben seni böyle istiyorum zaten diye ama işte ben çaresiz imzaladı

ben kıyafete doymadığım için meburen zorla imzalattım eşime oda dedi benim kar ım ne olacak ben seni böyle istiyorum zaten diye ama işte ben çaresiz imzaladı

hahahaaaaaaakarları şu olucak.biz kilo vericez mutlu olucaz.biz mutlu olunca onlara durup dururken sataşıp kavga çıkartmicaz.

bundan iyi kazançmı olur

öyle ama ben yemediğim zaman daha mutsuz oluyorum 1 haftadır fena asabiyim inş zmanla geçer:18:

öyle ama ben yemediğim zaman daha mutsuz oluyorum 1 haftadır fena asabiyim inş zmanla geçer:18:

bende önceki diyet denemelerimde öyleydim.mutsuz,asabi,cadı bişey oluyodum.eşim hep diyet yapma sakın kabak bana patlıyo derdi.ama şimdi tam tersi daha mutlu hissediyorum kendimi.çünkü hergün içine girmek istediğim eski kıyafetimi deneyip motive ediyorum kendimi.sende kendini motive edicek bişey bul.mutsuz olduğunda onu düşün.

mutsuz olduğumda ya alışverişe gidiyorum yada dondurma yiyorum

günaydın günlüğüm pazartesi bugün kilo bildirimi yapıyorum

Başlangıç kilo :70.5
Geçen haftaki kilo:70.5
Bu haftaki kilo :68.6
Giden kilo :1.9
Kalan kilo :5.6
Kalan gün :57 gün

yuppiii 1.9 kilo gitmiş
aynı performansı bu hafta da gösternek istiyorum inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…