- Konu Sahibi airlikfeer
-
inş 1 haftada 2 kilo vermiş olacağım yarın tartıdaağlaya ağlaya gidin pis kilolar
selam,
vermen gereken çok bi kilon yok o yüzden çok sıkma bence kendini.belirlemiş olduğun sürede rahat rahat gelirsin hedeflediğin kilona.
bool azimli günler sana,bana,bizeee
asinşllah hepimize booool azimli günler o kiloya gelirsem eşimle anlaşma imzaladık bana bi sürü ciciler alacak daha önce de yapmıştık ama başaramamışştım bu sefer inşallah olur
valla ben yeni tek bişey istemiyorum,dolabımdan kaldırdığım dar gelen eskileri giysemde olur.
yeterki eski kiloma döniyim.
ben kıyafete doymadığım için meburen zorla imzalattım eşimeoda dedi benim kar ım ne olacak ben seni böyle istiyorum zaten diye ama işte ben çaresiz imzaladı
öyle ama ben yemediğim zaman daha mutsuz oluyorum 1 haftadır fena asabiyiminş zmanla geçer:18:
bende önceki diyet denemelerimde öyleydim.mutsuz,asabi,cadı bişey oluyodum.eşim hep diyet yapma sakın kabak bana patlıyo derdi.ama şimdi tam tersi daha mutlu hissediyorum kendimi.çünkü hergün içine girmek istediğim eski kıyafetimi deneyip motive ediyorum kendimi.sende kendini motive edicek bişey bul.mutsuz olduğunda onu düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?