11.11.2013 70.5 tan 63 kiloya serüvenim :( .............. :)

SABAH TÜRK KAHVESİ İÇMİŞTİM ORTA ŞEKERLİ

öğle yemeğim

2 adet şeftali ve salata yağ hiç kullanmam salatada

Son düzenleme:
öğle yemeğinin üstüne gittim akşam mantı yedim ama minnak tabak :26: Yine de kilom fırladı

öğle yemeğim
1 kutu ton balığı 1 porsiyon kırmızı lahana salatası yoğurtlu

Son düzenleme:
selam günlüğüm 56
bu gün yediklerim

sabah
special k 1 porsiyon
yulaf kepekli yoğurt

öğlen
ton balığı 1 kutu
yoğurtlu kırmızı lahana salatası

akşam
magnum beyaz

su
1.5 litre

spor
spor salonunda

günaydın günlüğün

veee 67.6 kiloyum açlık ne zormuş gece tolete bile kalkmayan ben dün gece 10 kere uyandım ve her defasında zorla uyudum oo yüzden kocişi yolcu ettim vee nestle nesfit mi yedim yedim hemen

selam günlüğüm bu gece muhteşem yüzyıl gecesi

bu arada akşama büyük bir ihtimal nestle nesfit yiyeceğim

belki portakal da yiyebilirim sadece yada salata neyse akşam olsunda

kocişe de karnıyarık yaptım yanında da pilav dün akşam ise çorba köfte ve sigara böreği bense magnum yedim

neyse kötü şeylerle aklımızı doldurmayalım vermem gerekn 4.6 kilo kalmış yarısı bitmiş bile neredeyse 2 hafta olmadan

bi an önce zaman geçse zayıflasam da yeni cicilere merhaba desem zaten hep ciciler alıyorum ama bu sefer büyük alışveriş olacak kışlık

selam günlüğüm 55
bu gün yediklerim

sabah
nestle kırmızı meyveli 1 porsiyon bol süt ile

öğlen
ayran
mantarlı yumurta
yoğurtlu yulaf kepeği
nogger sandwich

akşam
1 dilim kaşar

su
1.5 litre

Selam günlüğüm

bugün yine spor var, o yüzden çok mutluyum tabi bu ayın 27 si son ara vereceğim plates topum var eksik olan malzemeleri alıp başlamayı düşünüyorum inşallah.pilates de başarılı olmazsam yakınımızda da spor salonu varmış ona yazılmayı düşünüyorum kışın zor olur uzağa gitmek neyse...

Bugün ki kilom 67.5 , bndan sonra gıdım gıdım inecek gibi bundan korkuyorum. Bu arada son 54 gün kaldı bunu avantaja çevirip 60 kiloya inmek var da bakalım 63 leri görebilecekmiyiz daha çooook erken bunları kounşmak için ben hemen bişiler atıştırıp spora gidiyim ,sporun olduğu günler boşa gidiyor gibi saat 11 de açılır mı spor salonu açın sabah giden gitsinn istediği zaman

Bu arada diyete başlayalı 11 gün olmuş 3 kilo vermişim hiç bu kadar hızlı kilo vermemiştim

son 54 gün

bugün saçma sapan bi menüm var

ikindi
2 kornişon turşu
ayran
1 dlm kaşar 1 dilim domates 2 dilim ekmecikle tost
yulaf kepekli yoğurt

akşam
kırmızı lahana
limon
1 lahmacun

en son yeşil çayımı içerim üşenmezsem bugün çoook yoruldum
su max 1 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…