11 yaşında erkek çocuğun babasıyla uyumak istemesi

11 yaşinda annesini kaybetmis bi çocuk gece korkabilir babasiyla uyuyabilir 11 yaş çok küçük odasinda yataginda yatmali tabi ki dogru olan bu ama annesini kaybeden bir çocuk babasini da kaybetme korkusu yaşar ve yaninda olmasini ister benim büyük oğlum 14 yaşinda ama helen çocuk bana göre gören herkes kocaman adam saniyo

O çocuğun sahip olduğu tek şey babası. Değiştirme şansı yok, annesi zaten geri gelemez. Ama siz başka bir sevgili bulabilirsiniz, evlenecek aşık olacak bir sürü seçeneğiniz olabilir. Siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz? Babasıyla kendini güvende hissediyorsa,babasıyla olacak.

Öyle demeyin. Herkes aynı değil ki. Sadece dogurmakla anne olunmuyor.

Merhamet, çocuk sevgisi varsa kişide bazen gerçek anneden daha iyi bakabiliyorlar , bakanlar var.

Annesizlik zor yine de.

adi ustunde cocuk anne olunce baba hem.anne hem baba olmus ben evlene ne Kadar annemle uyurdum bagzi geceler cunku bagzen bende korkardim simdi tuaf mi oluyor bu durum 23 yasima ara sira annemle uyumam buyumedigimi mi gosteriyor

Yavruum belki babayı da kaybetme korkusu yaşıyor. Kendi iç dünyasında neler düşünüyor kim bilir.
Kendi evladınız oldugunu düşünün? . Bırakın nasıl istiyorsa öyle yapsın. O çocuğa ayrıca destek olmak lazım. Babayla arasına girmeyin.baba bazı şeyleri düşünebilir bi sakınca görse ona göre davranır herhalde. Sizi ilgilendiren bir konu değil.
İnşallah kendi annesi kadar olamasa da sarıp sarmalayacak bir kadınla olur babası.

Cocugunuz yoksa bu adamla evlenmeyin.
Katılıyorum sizde kendi isteklerinize göre haklı olabilirsiniz konu sahibi ama baba yapması gerekeni yapıyor .
Çocuk ihtiyaç duyup yanına gidiyorsa yada yanında kalmasını istiyorsa tabiki kalacak.
Bir yani eksik büyüyeceği için bu problem cozulsede yenileri çıkabilir.
Tüm bunları düşünerek hareket edin.

konuyu okdugumdan beri aklimdan cikmiyor resmen girip girip tekrar okuyorum acaba yalnis mi anladim diye sinir olup tekrar cikiyorum.

evlenince cocugu mutlulugumuza engel oluyor diyip evden postalamaya kalkmaya kadar gider bu is. o nasil bi yazis sekli o nasil bir duygusuzluk.

Allahim nolursun cocuklar böyle aciyi tadmisken birde böyle bir sinav nasip etme insAllah. annenin mezarda kemikleri sizliyordur resmen

11 yaşında kız ve erkek ikizlerim var.Oğlum bebekliğinden beri bizimle yatmayı çok sever.Bu yıl artık büyüdüğünü,sığamadığımız için rahat edemeyeceğimizi söyledik.Yinecde ara sıra sarılıp uyur bize,bazen de sadece babası ile uyur.Gayet sağlıklı ve akıllı bir çocuk.Erkek çocukları biraz daha geç olgunlaşıyor. Birlikte uyumayı bir müddet sonra kendisi istemeyecektir.Bu konuyu okuyunca Allah hiç bir yavruyu annesiz bırakmasın diye bir kez dua ettim. Anne kokusundan mahrum kalınca babasına daha çok bağlanmıştır.

Valla kusura bakmayın , sevgiliden önce evlat gelir.hatta eşi bile olsanız evladı önce gelir.
Evet çocugun durumu normal olmayabilir , pskolojik destekte gerekebilir, hergün hersaat babaylada olmak isteyebilir...sonuçta evlat.
Çocugunuz olunca daha iyi anlarsınız.
Kendinizd sorun bakalım , çocugunuz olsa ve eşiniz ölse , çocugunuz sürekli sizle uyumak istese hayır diyebilirmisinz.

Hayatta bir tek babası kaldıgı icin olabilir mi? Haddinizi asan konulara girdiginizi düsünüyorum. Sadece o adamın sevgilisi oldugunu, onların bir aile oldugunu unutmayın
Bende boyle düşündüm. Annesini kaybetmis ve babasini kaybetmekten korkuyo olabilir . Bu dusunceler yuzunden uykusu bölünüyor veya ruyada görüyor babasini yaninda istiyo olabilir. Valla boyle insanlar evlenmesin ya. Oglunu kiskanip daha cok konu acar burda gibi.

Haklısınız ama çözümünüz yanliş...
Kavga etmek yerine nişanlinizla oturup güzelce konusabilir pedagogtan yardim isteyebilirdiniz ?

Evet 11 yaşinda ama o annesini kaybeden bir çocuk...

Işte anne ve baba farki bu ben ikinci evliliğimi yapacak olsam ve bir adam gelip, "oğlun seninle uyumasin, izin verme" dese direk tekmeyi atarim o adama.
Adam hala ne yapayim, kem küm deyip, hesap veriyor. Allah hiç-bir yavruyu annesiz bırakmasın
Amin..

Ne kadar kötüsünüz iyi ki sizin kendi çocuklarınız yoksa eşinizin çocuğu olsaydı gerçekten çok kötü üvey anneler olurdunuz sorduğum soruyu anlamadığınız gibi saçma sapan itamlarda ve ahlak derslerinde bulunuyosunuz ağızlarınız bu kadar kötü kelime sarfederken annelikten bahsetmeniz çok acayip , çocuk beni zaten annem diye kaydetmiş telefonuna aramız da anne oğuldan yada abla kardeş ilişkisinden farksız üvey annelik çok çirkin bi kelime keşke hiç sormasaydım kadınlar kulübü ama hemcins nasıl kötülenir olsa daha iyiymiş üvey anneler ölsün falan demişsiniz kendinizin ne kadar yaşayacağını nerden biliyosunuz gerçekten anlayıp hassasiyetle cevap verenlere teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…