11 yıl onceki bebegimin ikili test sonucunu buldum

denvu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
56
16
3
41
Kızlar yine ben...geçen 11 yıl önce bir ilişkim olduğunu ayrilip 7 hafta sonra da şimdiki eşimle ilişki yaşayıp hamile kaldığımı sonrasında evlendigimizi vs vs yazmıştım. Cocuk ilk ilişki yaşadığım kişiden olabilir mi diye sormuştum sizde olmaz psikiyatriye git benzeri şeyler söylemiştiniz. Ben gittim ilaca başladım ama bugün daha kötüyüm düşünmeden yapamıyorum ya eşimden değilse... bugün 12 haftalikken yaptirdigim 2 li test sonucunu buldum anlayanlariniz illa ki vardır bu test gebelik yaşını doğru verir mi?

Eklentiler

• 1695495756907128415334956562806.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 1.231
Evet dogru verir, diger konunuzu bilmiyorum ama

Arada 1,5 ay var en az söylediğinize göre doktora gittiğinizde kaç haftalık diyordu

Hatırlayamıyorum. Ben o ilişkiden sonra 2kere adet gördüm ilk ilişkiden ise 47. Haftada dogum yapmam gerekiyordu. Ama sat e göre 39 3 te normal dogum yaptim. Siz ce arada 7 8 haftalik bir fark olsaydı Dr farkeder miydi?

Tam anlayamadım.Çocuğunuzun babasının başkası olma ihtimali mi var?

Eğer öyleyse dna testi en doğru sonucu verir.

Eşinizin saç telini ve çocuğunuzun saç telini alıp DNA testine götürün. Film gibi çok heyecanlı. (O işler öyle olmuyor demeyin)

bakın hanımefendi burada bebeğiniz 6 cm büyüklükteymiş yani 12. hafta ile uyumlu
eğer önceki ilişkinizden olsaydı bebek 20. haftada olur 14-15 cm olurdu -aradaki farkı fark edin diye yazıyorum bebek 2-2.5 katı olurdu yani görülmeyecek bilinmeyecek bir fark değil. 1-2 haftadan bahsetmiyorsunuz. takipsiz bir gebe olsanız fark edilmez diyelim öyle de değil, takipli gebeymişsiniz. zaten doktor derdi size bebeğiniz 12. hafta ile uyumlu değil vs vs diye

ama sizin psikolojiniz normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…