Evet dogru verir, diger konunuzu bilmiyorum amaKızlar yine ben...geçen 11 yıl önce bir ilişkim olduğunu ayrilip 7 hafta sonra da şimdiki eşimle ilişki yaşayıp hamile kaldığımı sonrasında evlendigimizi vs vs yazmıştım. Cocuk ilk ilişki yaşadığım kişiden olabilir mi diye sormuştum sizde olmaz psikiyatriye git benzeri şeyler söylemiştiniz. Ben gittim ilaca başladım ama bugün daha kötüyüm düşünmeden yapamıyorum ya eşimden değilse...bugün 12 haftalikken yaptirdigim 2 li test sonucunu buldum anlayanlariniz illa ki vardır bu test gebelik yaşını doğru verir mi?
Fil misiniz siz?Hatırlayamıyorum. Ben o ilişkiden sonra 2kere adet gördüm ilk ilişkiden ise 47. Haftada dogum yapmam gerekiyordu. Ama sat e göre 39 3 te normal dogum yaptim. Siz ce arada 7 8 haftalik bir fark olsaydı Dr farkeder miydi?
Eşinizin saç telini ve çocuğunuzun saç telini alıp DNA testine götürün. Film gibi çok heyecanlı. (O işler öyle olmuyor demeyinKızlar yine ben...geçen 11 yıl önce bir ilişkim olduğunu ayrilip 7 hafta sonra da şimdiki eşimle ilişki yaşayıp hamile kaldığımı sonrasında evlendigimizi vs vs yazmıştım. Cocuk ilk ilişki yaşadığım kişiden olabilir mi diye sormuştum sizde olmaz psikiyatriye git benzeri şeyler söylemiştiniz. Ben gittim ilaca başladım ama bugün daha kötüyüm düşünmeden yapamıyorum ya eşimden değilse...bugün 12 haftalikken yaptirdigim 2 li test sonucunu buldum anlayanlariniz illa ki vardır bu test gebelik yaşını doğru verir mi?
Aklima ilk gelen buydu vallaFil misiniz siz?
bakın hanımefendi burada bebeğiniz 6 cm büyüklükteymiş yani 12. hafta ile uyumlu7 hafta sonra da şimdiki eşimle ilişki yaşayıp hamile kaldığımı sonrasında evlendigimizi vs vs yazmıştım. Cocuk ilk ilişki yaşadığım kişiden olabilir mi diye sormuştum sizde olmaz psikiyatriye git benzeri şeyler söylemiştiniz. Ben gittim ilaca başladım ama bugün daha kötüyüm düşünmeden yapamıyorum ya eşimden değilse...bugün 12 haftalikken yaptirdigim 2 li test sonucunu bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?