- 12 Ocak 2021
- 5.059
- 21.895
- 298
- 31
Kızlar yine ben...geçen 11 yıl önce bir ilişkim olduğunu ayrilip 7 hafta sonra da şimdiki eşimle ilişki yaşayıp hamile kaldığımı sonrasında evlendigimizi vs vs yazmıştım. Cocuk ilk ilişki yaşadığım kişiden olabilir mi diye sormuştum sizde olmaz psikiyatriye git benzeri şeyler söylemiştiniz. Ben gittim ilaca başladım ama bugün daha kötüyüm düşünmeden yapamıyorum ya eşimden değilse...bugün 12 haftalikken yaptirdigim 2 li test sonucunu buldum anlayanlariniz illa ki vardır bu test gebelik yaşını doğru verir mi?
Kızlar yine ben...geçen 11 yıl önce bir ilişkim olduğunu ayrilip 7 hafta sonra da şimdiki eşimle ilişki yaşayıp hamile kaldığımı sonrasında evlendigimizi vs vs yazmıştım. Cocuk ilk ilişki yaşadığım kişiden olabilir mi diye sormuştum sizde olmaz psikiyatriye git benzeri şeyler söylemiştiniz. Ben gittim ilaca başladım ama bugün daha kötüyüm düşünmeden yapamıyorum ya eşimden değilse...bugün 12 haftalikken yaptirdigim 2 li test sonucunu buldum anlayanlariniz illa ki vardır bu test gebelik yaşını doğru verir mi?
Abla 2 kere adet olmuşsun 47hafta neya normal dogum yapmişsiniz işte 39haftada çocuk şimdiki kocanizdandir ama siz o biri adamdan olmasini istiyorsunuz galiba anlamadimHatırlayamıyorum. Ben o ilişkiden sonra 2kere adet gördüm ilk ilişkiden ise 47. Haftada dogum yapmam gerekiyordu. Ama sat e göre 39 3 te normal dogum yaptim. Siz ce arada 7 8 haftalik bir fark olsaydı Dr farkeder miydi?
Eski konusunda 2 kızım eşimin kopyası diyor takıntı yapmış.Bahsettiği doğum haftasına göre eşinden kesinCocuk esinize hic mi benzemiyor?
Diğer konunuza ve yorumlarada baktım aklıma bir şey geliyor fakat iftira atmakta istemem inşallah böyle bir şey değildir ve linç yerim razıyım.Çocuğunuzun diğer adamdan olmasını isteme gibi bir durumunuz yok demi.Kızlar yine ben...geçen 11 yıl önce bir ilişkim olduğunu ayrilip 7 hafta sonra da şimdiki eşimle ilişki yaşayıp hamile kaldığımı sonrasında evlendigimizi vs vs yazmıştım. Cocuk ilk ilişki yaşadığım kişiden olabilir mi diye sormuştum sizde olmaz psikiyatriye git benzeri şeyler söylemiştiniz. Ben gittim ilaca başladım ama bugün daha kötüyüm düşünmeden yapamıyorum ya eşimden değilse...bugün 12 haftalikken yaptirdigim 2 li test sonucunu buldum anlayanlariniz illa ki vardır bu test gebelik yaşını doğru verir mi?
Gerçekten yA, ben de kendimi hızlı yaşadı sanırdım şimdi çevremdeki hiç ummadığım insanlara ve Buradakilere şaşkınlıkla akıl veriyorum:)Vay be amma hızlıymışsın zamanında he. Eski çapkınlardan kim kaldı?
Hayır kesinlikle. Bu korkunç bir şey benim icinDiğer konunuza ve yorumlarada baktım aklıma bir şey geliyor fakat iftira atmakta istemem inşallah böyle bir şey değildir ve linç yerim razıyım.Çocuğunuzun diğer adamdan olmasını isteme gibi bir durumunuz yok demi.
Bu saydiklarinizdan genetik rahatsızlık, eskinin içimde uhdesi vs kesinlikle yok görsem belki tanıyamam bile hemen. o zaman da pişman olmuştum yaptığım şeye zaten. Bu olay durup dururken acaba olabilir mi şüphesi uyandırdı ve bu şüphem katlandı ve beni yiyor şuan. Eşime böyle bir kötülük yapmam benim için çok korkunç mahvolirmM migrenimsi çok güzel açıklamış.
Bebek eşinizden.
Kuruntu yapmanızın esas nedeni nedir? Allah korusun çocuğunuzda genetik bir rahatsızlık mı var, ya da özellikleri eşinize hiç benzemiyor mu? Eski sevgiliniz içinizde uhde mi kaldı? Olabilir, sizi anlamaya çalışıyorum, ancak temelde takıldığınız şey çocuğununuzun babasının başka biri olduğu olmamalı. Temel korkunuz ne ona odaklanın. Güzel bir ayrılık konuşmasının olmaması mı? Eski sevgilinizin sizi tehdit etmesi yA da çocuk benden olabilir diye kafanızı kurcalaması mı? Nedir?
Teşekkür ediyorum çok iyisinizÜşenmedim, eski konunuzu okudum.
Çocuğunuz zaten babaanne, baba kişilerine kopya diyeceğiniz kadar çok benziyormuş. 39+3’te doğurduğunuz çocuk da kocanızdan. Boşuna vesvese yapmayın
Acele etmişsin, 47 hafta tuttuğunu iddia eden var burda utan sksksksksk47 haftalık hamilelik mi? O sırada 33. haftada hamileyken doktora “doğurayım artık yahu” diye sızlanan ben dkfmmg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?