11 yıl onceki bebegimin ikili test sonucunu buldum

Bebeğiniz kaç haftalık doğdu.
Dediğinize göre 39 haftalık.
39 hafta önce kimle ilişki yaşadınız dediğinize göre eşinizle.
O zaman baba bilimsel olarak belli.
Diğer konunuza baktım çocuklarım eşimin kopyası demişsiniz buda ikinci kanıt.
İkna olmadıysanız dna testi yaptırın.

Bu dediklerim sizin yazdıklarınızdan hareketle bu arada 39 hafta eşimle birlikte oldum dediniz.Farklı bir durum varsa bilemem.

Dna testi yaptırmak çok zor değil.
Özel labaratuvarla

Bununla alakalı 100 konuda açsanız farklı yorum alamassınız.
Dna testi yapmadan hiçkimse bilemez bunu.

Hatırlayamıyorum. Ben o ilişkiden sonra 2kere adet gördüm ilk ilişkiden ise 47. Haftada dogum yapmam gerekiyordu. Ama sat e göre 39 3 te normal dogum yaptim. Siz ce arada 7 8 haftalik bir fark olsaydı Dr farkeder miydi?
Abla 2 kere adet olmuşsun 47hafta neya normal dogum yapmişsiniz işte 39haftada çocuk şimdiki kocanizdandir ama siz o biri adamdan olmasini istiyorsunuz galiba anlamadim
11yil onceki adam için şimdiki evliligini resmen tehlikeye atiyorsunuz bu duşuncelerle eşiniz bu duşuncelerinizi gorse ve duysa ne olurdu bilemem

M migrenimsi çok güzel açıklamış.
Bebek eşinizden.
Kuruntu yapmanızın esas nedeni nedir? Allah korusun çocuğunuzda genetik bir rahatsızlık mı var, ya da özellikleri eşinize hiç benzemiyor mu? Eski sevgiliniz içinizde uhde mi kaldı? Olabilir, sizi anlamaya çalışıyorum, ancak temelde takıldığınız şey çocuğununuzun babasının başka biri olduğu olmamalı. Temel korkunuz ne ona odaklanın. Güzel bir ayrılık konuşmasının olmaması mı? Eski sevgilinizin sizi tehdit etmesi yA da çocuk benden olabilir diye kafanızı kurcalaması mı? Nedir?

Diğer konunuza ve yorumlarada baktım aklıma bir şey geliyor fakat iftira atmakta istemem inşallah böyle bir şey değildir ve linç yerim razıyım.Çocuğunuzun diğer adamdan olmasını isteme gibi bir durumunuz yok demi.

Hayır bunu tabi ki istemiyorum kocamı seviyorum bu ona çok büyük kötülük olur

Hayır kesinlikle. Bu korkunç bir şey benim icin

Üşenmedim, eski konunuzu okudum.

Çocuğunuz zaten babaanne, baba kişilerine kopya diyeceğiniz kadar çok benziyormuş. 39+3’te doğurduğunuz çocuk da kocanızdan. Boşuna vesvese yapmayın

:) insanlarda gebelik süreci 42 hafta içinde tamamlanmalıdır. Ultrason verileri sat a uygun değilse doktorunuz zaten farkederdi. Böyle birşey mümkün değil

Bu saydiklarinizdan genetik rahatsızlık, eskinin içimde uhdesi vs kesinlikle yok görsem belki tanıyamam bile hemen. o zaman da pişman olmuştum yaptığım şeye zaten. Bu olay durup dururken acaba olabilir mi şüphesi uyandırdı ve bu şüphem katlandı ve beni yiyor şuan. Eşime böyle bir kötülük yapmam benim için çok korkunç mahvolirm

Üşenmedim, eski konunuzu okudum.

Çocuğunuz zaten babaanne, baba kişilerine kopya diyeceğiniz kadar çok benziyormuş. 39+3’te doğurduğunuz çocuk da kocanızdan. Boşuna vesvese yapmayın
Teşekkür ediyorum çok iyisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…