- 21 Kasım 2017
- 29.232
- 127.539
- 598
Çok ütopik bir şey bu benim için de. İnsan ister istemez şey diyor HANİ MARJİNAL BİZDİKGerçekten yA, ben de kendimi hızlı yaşadı sanırdım şimdi çevremdeki hiç ummadığım insanlara ve Buradakilere şaşkınlıkla akıl veriyorum:)
Evet eltimin görümcesinin yengesi 48. Haftada doğdu burnu hortum gibi sizin çocuk öyle değilse sıkıntı yok.Nasıl yani 47 haftada dogum yapan birini mi duydunuz
Ben duydum 48. Iyi geceler. TşkNasıl yani 47 haftada dogum yapan birini mi duydunuz
Ciddi misinizBen duydum 48. Iyi geceler. Tşk
Bu DNA testi değil ki abla? Madem şüphen var kocana söyle DNA testi yaptırsın. Yok kocama söyleyemem dersen sesini kesip sessizce oturmaktan başka çaren yok.Kızlar yine ben...geçen 11 yıl önce bir ilişkim olduğunu ayrilip 7 hafta sonra da şimdiki eşimle ilişki yaşayıp hamile kaldığımı sonrasında evlendigimizi vs vs yazmıştım. Cocuk ilk ilişki yaşadığım kişiden olabilir mi diye sormuştum sizde olmaz psikiyatriye git benzeri şeyler söylemiştiniz. Ben gittim ilaca başladım ama bugün daha kötüyüm düşünmeden yapamıyorum ya eşimden değilse...bugün 12 haftalikken yaptirdigim 2 li test sonucunu buldum anlayanlariniz illa ki vardır bu test gebelik yaşını doğru verir mi?
Okumayabilirsiniz. Bu bir rahatsızlıksa eğer Allah kimseye vermesin. Ben öyle boş okumamış, gün görmemiş cahil biri de değilim. Ama bu sandıklarım gayet şu an benim için olabilitesi yüksek şeyler.Öff canın sıkıldıkça gelip burda saçmalayıpdurma
kadın normal düşünemiyor. tedavi olması lazım. dalga geçilecek bir konu değil bence. en ufak bir ihtimal kırıntısı onun içini kemiren bir yığın sıkıntıya sebep oluyor. sizi ciddiye alabilir.Ben duydum 48. Iyi geceler. Tşk
E bi sey kalmamis 2 yila daAklima ilk gelen buydu vallaama onlar 2sene hamile
Yahu adamdan ayrıldıktan sonra regl olmuşsun sence çocuğun eski sevgilinizden "olabilitesi" varmı? Gereksiz yere kendinizi üzüyorsunuz paronoya yaparak. Cahil biri değilsen bu ihtimali düşünmezsin sürekli konu açmazsın.Okumayabilirsiniz. Bu bir rahatsızlıksa eğer Allah kimseye vermesin. Ben öyle boş okumamış, gün görmemiş cahil biri de değilim. Ama bu sandıklarım gayet şu an benim için olabilitesi yüksek şeyler.
Bu DNA testi değil ki abla? Madem şüphen var kocana söyle DNA testi yaptırsın. Yok kocama söyleyemem dersen sesini kesip sessizce oturmaktan
Şu an gözümde yaşlarla sizi okuyorum. Ben ne fake im ne erkek böyle bir şey bana olabilirmiş gibi geliyor. Düşündükçe ruhum daralıyor düşünmeden edemiyorum böyle bir durum olabilir mi diye size tüm samimiyetimle soruyorumkadın normal düşünemiyor. tedavi olması lazım. dalga geçilecek bir konu değil bence. en ufak bir ihtimal kırıntısı onun içini kemiren bir yığın sıkıntıya sebep oluyor. sizi ciddiye alabilir.
Asla olmaz. Ben sizin gerçek olduğunuza ve şüphelerinize, kendinizi bir türlü ikna edemediğinize inanıyorum. Ama size nasıl yardımcı olacağımı, nasıl ikna olabileceğinizi bilmiyorum. Asla böyle bir durum olmaz. Çocuk eşinizden. Lütfen bu vesveseleri kafanızdan atmaya çalışın. Kendinize ve ailenize çok zarar verirsiniz. Gerekirse gidin bir kadın doğum doktoruna. Onun açıklamaları belki sizi ikna eder.Şu an gözümde yaşlarla sizi okuyorum. Ben ne fake im ne erkek böyle bir şey bana olabilirmiş gibi geliyor. Düşündükçe ruhum daralıyor düşünmeden edemiyorum böyle bir durum olabilir mi diye size tüm samimiyetimle soruyorum
Çok teşekkür ederim gerçekten güç verdiniz. Evet kendimi ikna edemiyorum beynim bu durumu sürekli düşünüyor ama kötüsünü düşünüyor hep... gerçekten çok iyisiniz çok sağ olunAsla olmaz. Ben sizin gerçek olduğunuza ve şüphelerinize, kendinizi bir türlü ikna edemediğinize inanıyorum. Ama size nasıl yardımcı olacağımı, nasıl ikna olabileceğinizi bilmiyorum. Asla böyle bir durum olmaz. Çocuk eşinizden. Lütfen bu vesveseleri kafanızdan atmaya çalışın. Kendinize ve ailenize çok zarar verirsiniz. Gerekirse gidin bir kadın doğum doktoruna. Onun açıklamaları belki sizi ikna eder.
Ya bide çocuğa bi bakın hiç mi babasına benzemiyor. Benim çocuklar babanın kopyası resmen. Böyle bi durum olsa aynı gün başkası ile yatmış olsam yine emin olurdum babasındanbakın hanımefendi burada bebeğiniz 6 cm büyüklükteymiş yani 12. hafta ile uyumlu
eğer önceki ilişkinizden olsaydı bebek 20. haftada olur 14-15 cm olurdu -aradaki farkı fark edin diye yazıyorum bebek 2-2.5 katı olurdu yani görülmeyecek bilinmeyecek bir fark değil. 1-2 haftadan bahsetmiyorsunuz. takipsiz bir gebe olsanız fark edilmez diyelim öyle de değil, takipli gebeymişsiniz. zaten doktor derdi size bebeğiniz 12. hafta ile uyumlu değil vs vs diye
ama sizin psikolojiniz normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?