11 yıl onceki bebegimin ikili test sonucunu buldum

Gerçekten yA, ben de kendimi hızlı yaşadı sanırdım şimdi çevremdeki hiç ummadığım insanlara ve Buradakilere şaşkınlıkla akıl veriyorum:)
Çok ütopik bir şey bu benim için de. İnsan ister istemez şey diyor HANİ MARJİNAL BİZDİK

Bu DNA testi değil ki abla? Madem şüphen var kocana söyle DNA testi yaptırsın. Yok kocama söyleyemem dersen sesini kesip sessizce oturmaktan başka çaren yok.

Öff canın sıkıldıkça gelip burda saçmalayıpdurma
Okumayabilirsiniz. Bu bir rahatsızlıksa eğer Allah kimseye vermesin. Ben öyle boş okumamış, gün görmemiş cahil biri de değilim. Ama bu sandıklarım gayet şu an benim için olabilitesi yüksek şeyler.

Kuşku böyle bir şey olsa gerek. Ya konu sahibi paranoya yapmış konuyu ya da konu fake

Okumayabilirsiniz. Bu bir rahatsızlıksa eğer Allah kimseye vermesin. Ben öyle boş okumamış, gün görmemiş cahil biri de değilim. Ama bu sandıklarım gayet şu an benim için olabilitesi yüksek şeyler.
Yahu adamdan ayrıldıktan sonra regl olmuşsun sence çocuğun eski sevgilinizden "olabilitesi" varmı? Gereksiz yere kendinizi üzüyorsunuz paronoya yaparak. Cahil biri değilsen bu ihtimali düşünmezsin sürekli konu açmazsın.

Bu DNA testi değil ki abla? Madem şüphen var kocana söyle DNA testi yaptırsın. Yok kocama söyleyemem dersen sesini kesip sessizce oturmaktan

kadın normal düşünemiyor. tedavi olması lazım. dalga geçilecek bir konu değil bence. en ufak bir ihtimal kırıntısı onun içini kemiren bir yığın sıkıntıya sebep oluyor. sizi ciddiye alabilir.
Şu an gözümde yaşlarla sizi okuyorum. Ben ne fake im ne erkek böyle bir şey bana olabilirmiş gibi geliyor. Düşündükçe ruhum daralıyor düşünmeden edemiyorum böyle bir durum olabilir mi diye size tüm samimiyetimle soruyorum

Asla olmaz. Ben sizin gerçek olduğunuza ve şüphelerinize, kendinizi bir türlü ikna edemediğinize inanıyorum. Ama size nasıl yardımcı olacağımı, nasıl ikna olabileceğinizi bilmiyorum. Asla böyle bir durum olmaz. Çocuk eşinizden. Lütfen bu vesveseleri kafanızdan atmaya çalışın. Kendinize ve ailenize çok zarar verirsiniz. Gerekirse gidin bir kadın doğum doktoruna. Onun açıklamaları belki sizi ikna eder.

Esinizden onceki iliskiniz yumurtlama donemine denk gelmedi
Adamin sperm sayisi dusuktu
Sizin o ay yumurtaniz olusmamisti
Bu sekilde dusunun telkin edin kendinizi
Hicbir insan 47 haftalik dogmadi dunyada
Ama siz bu bilgiyi kabullenmeyi reddediyorsunuz
O yuzden ilk yazdiklarimi okuyup o yeni bilgilere inanin
Dusundugunuz ve inandiginiz sey dogru degil
Cocugunuz eski sevgilinizden degil

Çok teşekkür ederim gerçekten güç verdiniz. Evet kendimi ikna edemiyorum beynim bu durumu sürekli düşünüyor ama kötüsünü düşünüyor hep... gerçekten çok iyisiniz çok sağ olun

2 gebelik gecirdim.
Ikisinde de uste gorme denilen olayi yasadim.

Uste gorme kesinlikle ama kesinlikle adet kanamasina benzemiyor.

Bir pedi doldurmayacak yogunlukta kahverengi bir sivi akısi oluyor, bu sivi sumuksu kivamda oluyor bu 1.

Ikinci olarak ilk gebeligimde yaklasik 20.haftaya kadar surekli kanama yasadim, ikinci gebeligimde de 10.haftaya kadar yasadim.
Bu gebelik suresince yasanan kanamalar da kesinlikle adet kanamasindan cok cok farkli. Canli kirmizi renkte ve oldukca civik.

bu anlattiklarimi ust uste 2 adet gordugunuz halde bunlarin gebeliginiz icinde olup olmadigini ayirt edemediginizi soylediginiz icin, iciniz ferahlasin diye yaziyorum.

Bu arada ciddi paranoya atagi yasiyor oldugunuzu dusunuyorum, su duygularinizi esinize izah etme sansiniz olmayabilir, tedavi gormelisiniz. Icinizi ferahlatin, nefes egzersizleri doktor gorusmenize kadar sakinlesmenize yardımcı olabilir.

Cok gecmis olsun. Cocuk eşinizden, dert etmenize hic gerek yok.

Ya bide çocuğa bi bakın hiç mi babasına benzemiyor. Benim çocuklar babanın kopyası resmen. Böyle bi durum olsa aynı gün başkası ile yatmış olsam yine emin olurdum babasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…