112 kilodan 60 kiloya dusucem

Aramızda bir kilo var. Bende 106.8 im ve hedefimiz ayni :) Birde sen çocuklu ben çocuksuz

Veririz inş canım sıkma canını ben ogluma 80 kilo hamile kaldım 92yle bitirdim çok rahat geçti kiloları sonra aldım çocuğu çok istiyosan 80e düşünce hamile kalırsın sonra devam edersin

Veririz inş canım sıkma canını ben ogluma 80 kilo hamile kaldım 92yle bitirdim çok rahat geçti kiloları sonra aldım çocuğu çok istiyosan 80e düşünce hamile kalırsın sonra devam edersin

Yok ben bekarım zaten :) Sadece senin çocuğun var da kilom var, yine bana göre iyisin demek istemiştim :)

Kilolari artık diyetisyen desteğiyle vericem benden bu kadar benim yontemlerimle sağlıksız oluyo daha bilinçli olmam lazim

Birgün bu sayfada artık 60 kiloyum hedefime ulaştım yazısını yazmak için sabirsizlaniyorum biliyorum önümde üzümün bir yol var ama olsun ben kendime güveniyorum o günler gelecek...

Merhaba kulube yeni uye oldum ve ilk mesajimi size yaziyorum
Bende diyetteyim 10 kilo verdim bi 10 daha vercem.
Istersen bi cay tarifi biliyorum metabolizmayi hizlandiriyo ben iciyorum.
Insallah verirsin

Merhaba kulube yeni uye oldum ve ilk mesajimi size yaziyorum
Bende diyetteyim 10 kilo verdim bi 10 daha vercem.
Istersen bi cay tarifi biliyorum metabolizmayi hizlandiriyo ben iciyorum.
Insallah verirsin
o çay tarifini bende alabilirmiyim :) 20 kg vermem lazım 80 den 60a yolculuk. eğer yazarsan cok sevinirim. bu arada sayfa sahibini tebrik ederim kötü değil iyi gidiyorsun yavaş olsun bişi olmaz sağlam gider kiloların almazsın geri :)

Merhaba hanimlar

1 elma, 1 limon, bir tutam biberiye,
4,5 tane karanfil,10 tane karabiber
1 poset meyvali cay (istege gore)
1 litre su
Hepsini kaynat demlendikten sonra ic
Afiyet olsun
Metabolizmayi hizlandiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…