- 26 Kasım 2014
- 132
- 83
- 38
- 40
- Konu Sahibi fatma zehra
-
Aramızda bir kilo var. Bende 106.8 im ve hedefimiz ayni :) Birde sen çocuklu ben çocuksuz
Veririz inş canım sıkma canını ben ogluma 80 kilo hamile kaldım 92yle bitirdim çok rahat geçti kiloları sonra aldım çocuğu çok istiyosan 80e düşünce hamile kalırsın sonra devam edersin
Yok ben bekarım zaten :) Sadece senin çocuğun var da kilom var, yine bana göre iyisin demek istemiştim :)
Oo iyi o zaman sen daha kolay verirsin Inan evlendikten sonra daha zor oluyo birbirimize destek olalım kurtulalim bu kilolar dan adin neydi bu arada
Nasıl gidiyo canım bugün neler yaptın ben diyetisyene gittim tahlil yapildi sonuca göre diyet vericek kilo durumun nasıl ilerleme varmiInşallah dediğin gibi olur, benim için iyi olur yani öyle olmasi :)
Hedef aynı, kilo aynı sayılır, destek olalım tabi
Tebrik ederimEvet. 105.8 geldim bu sabah tartida. Basım çok ağrıyor bugün, bünyem alışamadı henüz diyete
Canım Nerelerdesin kilo durumu nasıl devam ediyormusunAramızda bir kilo var. Bende 106.8 im ve hedefimiz ayni :) Birde sen çocuklu ben çocuksuz
o çay tarifini bende alabilirmiyim :) 20 kg vermem lazım 80 den 60a yolculuk. eğer yazarsan cok sevinirim. bu arada sayfa sahibini tebrik ederim kötü değil iyi gidiyorsun yavaş olsun bişi olmaz sağlam gider kiloların almazsın geri :)Merhaba kulube yeni uye oldum ve ilk mesajimi size yaziyorum
Bende diyetteyim 10 kilo verdim bi 10 daha vercem.
Istersen bi cay tarifi biliyorum metabolizmayi hizlandiriyo ben iciyorum.
Insallah verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?