- 26 Kasım 2014
- 132
- 83
- 38
- 40
- Konu Sahibi fatma zehra
-
Merhaba kulube yeni uye oldum ve ilk mesajimi size yaziyorum
Bende diyetteyim 10 kilo verdim bi 10 daha vercem.
Istersen bi cay tarifi biliyorum metabolizmayi hizlandiriyo ben iciyorum.
Insallah verirsin
Merhaba hanimlar
1 elma, 1 limon, bir tutam biberiye,
4,5 tane karanfil,10 tane karabiber
1 poset meyvali cay (istege gore)
1 litre su
Hepsini kaynat demlendikten sonra ic
Afiyet olsun
Metabolizmayi hizlandiriyo
Hadi bakalım kolay gelsin teşekkür ederim canımmerhaba bende burada devam etmek ıstıyorum senınle bende tam 105 kiloyum 55 i görmek istiyorum yarın baslicam inşallah hedefine ulaşırsın :)
bence güzel gidiyorsunuz.hiç moralinizi bozmayın.bende 103.400 ile başladım şu an 99.200 gr geliyorum.daha doğrusu çarşamba günü öyleydi.çarşambadan çarşambaya tartılıyorum çünkü.diyetisyen neler söyledi,nasıl bir liste verdi paylaşırmısınız?aynı kilolarla yola devam ediyoruz.ben akapunktura gittim.karbonhidrat diyeti verdi.belirli bir liste yok.diyetini gıdaların karbonhidrat değerlerine göre kendim oluşturuyorum.açk almıyorum ve rahat zihnim.yürüyüş verdi.günlük bir saat akşamları ama onu yapamıyorum.Diyetisyene Gitmediysen sana bir kaç öneri vereyim
sabahleyin kahvaltıdan önce icebiliyorsan bir bardak ılık suya limon sıkıp iç
Her sabah kahvaltıda mutlaka yumurta ye yumurta yediğim günler daha kolay kilo veriyorum yapabiliyorsanda en az yarım saat spor yada 1 saat yürüyüş le başlasan iyi olur 5 kiloyu kiloyu hemen atarsin ödem oluyo zaten
Haklısınız işte sabirsizlaniyo insan tabi ilk halime göre baya farketti kıyafetlerin den ama azimli yim gidecek bu kilolar12 kilo gitmiş hiç azımsamayın.yapmasanız yani kilo verme işi için bir adım atmasaydınız üste koymak yada yerinde saymakta vardı.az gibi ama kilo konusunda zaman geçtikçe daha memmun olacaksınız.az gibi görünen rakamlar bir yıl sonra büyük bir yekun tutacak zaten.şimdiden biraz rahatlamışsınızdır.kıyafetlerinizden hissedersiniz.sabır,sabır.bir anda almadık ki bir anda verelim değilmi?
tebrikler.3 lü rakamlarrdan kurtulmuşsunuz bu da büyük başarı aslında.Ve artık 3 rakam değilim 11ocak 99 kilo şimdi hedef 9 kilodan kurtulmak
Harika gidiyosn tebriklerVe artık 3 rakam değilim 11ocak 99 kilo şimdi hedef 9 kilodan kurtulmak
Tebrik ederim inşallah başarı hikayenizi okuruz112.8-98.4=14.4
14.4 kilo vermisim
18 Kasımda baslamistim
18 ocakta iki ay olacak bakalım 4 güne kadar verebilecekmiyim inş tam 15e tamamlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?