112 kilodan 60 kiloya dusucem

Tebrik ederim sizi, umarım istediğiniz hedefe var olan motivasyonunuz hiç bozulmadan ulaşırsınız.Açıkçası beni heveslendirdiniz kilo verme konusunda.Hep bir bahanelerle bugün yarın derken erteliyorum.Şu an 107 kiloyum ve artık çok sıkıldım kilolu olma durumundan Önümüzdeki hafta diyetisyene gideceğim,bundan sonra sizi de sık sık takip edeceğim :)
Bol eksili günler diliyorum :)

Canım valla gerçekten istersen yaparsın benim istemekteden ziyade canıma tak etmişti suan kendime güvenim geldi basarabildigimi farkettim 2 aydan fazla oldu diyete başlayalı zaman zaman pes ettim Tika basa yediğim günlerde oldu ama genele baktığında 15 kilo verdim cok sukur ama daha tabi cook yolum var olsun şimdi acele etmiyorum inanıyorum eninde sonunda bu kilolar gidecek ve ben birgün burda artık 60 kiloyum benim maraton bitti arkadaslara başarılar dilerim dicem insallah

Inşallah canim o günler gelicek.
Azmin ve kararlılığın hiç bozulmasın.

Slm fatma....
Bende 95 im.
75 e dusmek istiyorum.
175 boyum uzun cunku...
bende sana eslik edebilirim. Neler yapiyorsun nasil besleniorsun?

Slm fatma....
Bende 95 im.
75 e dusmek istiyorum.
175 boyum uzun cunku...
bende sana eslik edebilirim. Neler yapiyorsun nasil besleniorsun?
Tabi sevinirim ben önce kendim verdim 7 kilo felan sonra diyetisyene gittim modamod uyamiyorum ama faydası oldu mesala kahvaltıyı hiç atlamıyorum ekmek olarak kepek ekmek kullanıyorum 1 saat yürüyüşü günlük mutlaka yapıyorum 2.5 litre suyu mutlaka iciyorum birde 5i biyerde bitki cayi en az 3 bardak iciyorum diğer öğünlerde de o gün ne yemek varsa az yiyip doymadan kalkiyorum bunlar olmazsa olmazlarim

Merhabalar baya ara verdim birazda aldım malesef ama hızlı bir şekilde yarın sabah başlıyorum umarım eski hızıma yetisebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…