- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Bak canım sen çok iyi niyetlisin ama bu insanlar bunu hal etmiyor. Bana eşim bazen çok değiştin der, evet salaklığımla iyi niyetimle kazık yiye yiye değiştim diyorum. Sen eşimin son iyi arkadaşı falan demişsin de eşin senin rahatsız olduğunu bile bile mesafe koyuyor mu ? Hayır. Sen rahatsız olduğun halde napayım deyip çekiliyor kenara. Hamilesin üstelik, seni kimsenin huzursuz etmeye hakkı yok. Öncelikle eşine bir şey demeden kızın numarasını sil telefonundan. Biraraya gelince de mutfakta yada wc de elbet bir araya gelirsin , ayrılmanıza yakın söyle ne diceksen. Hatta keşke numara aldığı zaman arayıp böyle şeyleri sevmem mesafemizi koruyalım deseydin, inceldiği yerden kopsun valla. Sen eşini zor duruma sokmamak için hep idare etmişsin ama eşin de yaprak kımıldamamış. Kızı bozman lazım . Çünkü böyle devam ederse ilerde kız iyice samimi davranacak burda gelip arkadaşının eşi benim kocamdan mı hoşlanıyor diye konu açtırır bu kız sana.
Ama zaten hamileyken yapmak istemiyor ve bir kere aşırı heyecanla yaptığı için yetmıştır ona tabi size yetmemistir o ayrı.
Bide ben şeyi merak ettim onlar gelmeden yattiniz mi yatmadiniz mi ?
Eşin bu çocukla ara bozmaz yazmistiniz. Sizi saf dışı bırakıp 3 ü bulusmasin o zamanda.Haklisinizo zaman ben biraz ara bozayim. Yani mizikçi oyuncu olayim. Hicbirseyden memnun olmayip , kendi isteklerimi yaptirmak icin laf falan sokayim. Ortama uymayayim
Belki o zaman ortam gerilir ve gorusmeyi keseriz. Aklima baska birsey gelmiyor.
Sen bidaha karsilasmamalarini sagla yeter baska bi yazında gordum ayrica arada 10 yaş var o ne labalilik abi niye demiyor ne bu rahatlık benim esim benden büyük arkadasi adımı kullanıyor diye sert bişekilde uyarmsti yenge diceksin diye boyle seyler onemli ya bilemedm suç eşinizde oldgu kadr arkadasinzdada vsr
Eşin bu çocukla ara bozmaz yazmistiniz. Sizi saf dışı bırakıp 3 ü bulusmasin o zamanda.
Ay bende bu akşam ne kurdum besen bana bakma en iyisi Sherlock olasim tuttu.
Buluşacağınız zaman istemediğini söyle, ilk birkaç sefer eşin zorlasa da bir zaman sonra seni ikna etmekten bıktığı için arkadaşıyla kendisi birebir görüşür belki. Kıza da biraz soğuk davran, eşini sosyal medyada falan da ekler bu rahatlıktaki biri. Bir daha böyle bir şey rastlarsan da mesaj at yada delil olmasın istersen gördüğünde söyle rahatsız olduğunu. Araları da bozulursa bozulsun. Erkeklerin kendi yakın arkadaşlar diye eşlerini de samimi yapmaya çalışmalarından nefret ediyorum.Haklisinizo zaman ben biraz ara bozayim. Yani mizikçi oyuncu olayim. Hicbirseyden memnun olmayip , kendi isteklerimi yaptirmak icin laf falan sokayim. Ortama uymayayim
Belki o zaman ortam gerilir ve gorusmeyi keseriz. Aklima baska birsey gelmiyor.
3 4 yaş degil bu 10 yaş ne samimiyeti ya boşversene sen bebeğine odaklan geriside dedgm gibi gorusmeSanirim onu esiminn arkadasi soylemis abi abla deme diye. Aradaki samimiyeti bozmamak icin. Hay samimiyetine....
Buluşacağınız zaman istemediğini söyle, ilk birkaç sefer eşin zorlasa da bir zaman sonra seni ikna etmekten bıktığı için arkadaşıyla kendisi birebir görüşür belki. Kıza da biraz soğuk davran, eşini sosyal medyada falan da ekler bu rahatlıktaki biri. Bir daha böyle bir şey rastlarsan da mesaj at yada delil olmasın istersen gördüğünde söyle rahatsız olduğunu. Araları da bozulursa bozulsun. Erkeklerin kendi yakın arkadaşlar diye eşlerini de samimi yapmaya çalışmalarından nefret ediyorum.
3 4 yaş degil bu 10 yaş ne samimiyeti ya boşversene sen bebeğine odaklan geriside dedgm gibi gorusme
Olabilir yani gerçekten bu sefer hepten sinir olursun.Valla cnm olurmu olur.ben hamileyim cikamam dersem bunlar 3lü de takilabilir. Yani esim arkadsiyla bulusur. Arkadas sozlusunude getirir. Abooo
Aynen öyle, bensiz üçlü takılabilirler demişsin. Hamileliğini bahane ettiğinde eşin seni yalnız bırakıp gidemez heralde. Öyle bir ihtimal varsa da kız fazla laubali hoşlanmıyorum de dürüstçe. Eşin üçlü takılamaz senden çekinmesi lazım. Hamileliğini bahane etme yani direkt sevmediğini söyle, eşimin bu tarz olmasa da sevmediğim bir arkadaşı vardı eşiyle. Uzun süre sonra araları bozuldu kurban kesecektim sevinçten nerdeyse. Çünkü ben mesafe koysam da eşim hayır diyemezdi bıkmıştım. Kıza söyledim valla rahatsız olduğumu, bizim sorunumuz sürekli arayıp bize kaynak olmalarıydı. En son söyledim rahat etmiştim, araları başka sebepten bozuldu gerçi ama benimde içimde kalmamıştı diyeceklerim.Bu arkadasla ailecek surekli gorusecegimizi biliyordum ama kizla esimi boyle tahmin etmiyordum. Bozulacaksa baştan bozulmasi daha iyi
Aynen öyle, bensiz üçlü takılabilirler demişsin. Hamileliğini bahane ettiğinde eşin seni yalnız bırakıp gidemez heralde. Öyle bir ihtimal varsa da kız fazla laubali hoşlanmıyorum de dürüstçe. Eşin üçlü takılamaz senden çekinmesi lazım. Hamileliğini bahane etme yani direkt sevmediğini söyle, eşimin bu tarz olmasa da sevmediğim bir arkadaşı vardı eşiyle. Uzun süre sonra araları bozuldu kurban kesecektim sevinçten nerdeyse. Çünkü ben mesafe koysam da eşim hayır diyemezdi bıkmıştım. Kıza söyledim valla rahatsız olduğumu, bizim sorunumuz sürekli arayıp bize kaynak olmalarıydı. En son söyledim rahat etmiştim, araları başka sebepten bozuldu gerçi ama benimde içimde kalmamıştı diyeceklerim.
Olabilir yani gerçekten bu sefer hepten sinir olursun.
Abiye takilma bence bende eşim benden büyük olduğu için onun arkadaşları da otomatik olarak büyük oluyor ve abi demiyorum. Tuhaf geliyor eşimin kanka gibi konustuguna abi-abla demek.
Bunlar dışında bir şey var mı sinirini bozan hani belki hamilelik yapmıştır boyle düşünmeni sadece iki sebepse
Sizin eşte de sıkıntı var kızdan dha çok sanırım. Defalarca söylediğiniz halde akillanmiyor heralde.Laf atiyordu eşim kiza. Hahaha iste x beni daha cok seviyor bizim aramizi kimse bozamaz bak seni aramadi beni aradi diye.
Ki eşim bunu bitek benim kuzenime yapar. Ugrasir yani. Ama baska kimseyle boyle ugrastigini laf attigini gormedim.
Birde gecen baska bir arkadasinin esinden bahsediyorduk. Ben dedimki kiza kanim isinmadi. O da dediki evet benimde isinmadi hic gorusmeyelim sen bilirsin dedi.
Bende tamam dedim xlerle de gorusmeyelim ( sakasina ) o da dddiki yok o kiz oyle soguk degil.
Yani ona kanin isindi ddm o da arkadasim icin katlanilmayacak bir kiz degil dedi.
Zaten dediğiniz gibiyse siz gitmeseniz eşiniz tek gider, sonra da haberim yoktu kızın orda olduğundan der. Biz sevgiliyken bu sebepten tartışırdık, bana ne var hep beraber takılsak derdi , halbuki arkadaşları zorladığından onlara bir şey diyemiyordu. Sonra evlendikten sonra da sırf bu tarz olaylardan dolayı çok temkinli davranmaya çalıştım . Sırf yine sınırı aşan tipler olur da sinirim zıplar diye. Şimdi bilir rahatsız olduğumda direk lafımı esirgemeyeceğimi. Tabii bazen yine zorla katıldığım arkadaş ortamları oluyor, ama tekrar tekrar zorlarsa da kavga edip gidiyorum ki zevk almadığımı anlasın. Yada eşlerine diyorum ben pek toplu görüşmeyi sevmiyorum diye. Yani ikimizin de sevdiği bir çift olur başım gözüm üstüne, ama tek taraflı olmuyor bu işler.Maç izleme vs den bahsediyorum. Dogal olarak arkadasinin ailesiyle yasadigi bir ev var. Esiimi cagirsa esim gitse dogal olarak kizda orda olur.
Keske bizde de oyle bir durum olsada sebep ben olmasam. Ara ara lafta sokuyorum ama anlamiyorlar. Siz de esinizle kavga ediyormuydunuz hayir diyemedigi icin.
Sizin eşte de sıkıntı var kızdan dha çok sanırım. Defalarca söylediğiniz halde akillanmiyor heralde.
Sanırım gerçekten esinize karşı cizginizden çıkıp gorusmeme kararı aldirabilirsiniz( bagirarak vs yani)bazen sadece bu dilde anlıyor insan malesef. Yüksek sesle sizi rahatsiz eden seyleri söyleyin umarim o da farkına varir.
Zaten dediğiniz gibiyse siz gitmeseniz eşiniz tek gider, sonra da haberim yoktu kızın orda olduğundan der. Biz sevgiliyken bu sebepten tartışırdık, bana ne var hep beraber takılsak derdi , halbuki arkadaşları zorladığından onlara bir şey diyemiyordu. Sonra evlendikten sonra da sırf bu tarz olaylardan dolayı çok temkinli davranmaya çalıştım . Sırf yine sınırı aşan tipler olur da sinirim zıplar diye. Şimdi bilir rahatsız olduğumda direk lafımı esirgemeyeceğimi. Tabii bazen yine zorla katıldığım arkadaş ortamları oluyor, ama tekrar tekrar zorlarsa da kavga edip gidiyorum ki zevk almadığımı anlasın. Yada eşlerine diyorum ben pek toplu görüşmeyi sevmiyorum diye. Yani ikimizin de sevdiği bir çift olur başım gözüm üstüne, ama tek taraflı olmuyor bu işler.
Eşiniz onun arkadaşıyla samimi olmanıza bir şey der mi? Yani kendisi de rahatsa bu konularda sizi zor anlar, kendisi kıskanç biriyse ama size hak vermesi lazım. Kız belki de farkında bile değil rahat davrandığının. Hamileliğinizde stres yaşamayın boşuna, görüşmek istemiyorum deyin olsun bitsin en iyisi. Umarım siz de kurtulursunuz yakın zamanda.Bende ayni şeyi düsünüyorum. Bizim cevrede hep cocuklari olunca goruşmeler azaldi. Cogu zaman kimseyle gorusmuyorduk. Yani 2-3 cift kaldi 1 ide bu arkadaşlar..
Siz iyi kurtulmussunuz ne mutlu size.
Yorumlara ve konuya dumur oldum. Hissetmek ve kuşkulanmak için bazen hiçbir sebebe gerek yoktur ama adamın parfüm sıkması bile kur yapma unsuru olarak görülmüş. Yorumlarda da hep kızı nasıl uzak tutabileceğine dair tavsiyeler verilmiş gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Konu sahibinin eşi arkadaşını çok seviyormuş ve bu kız o arkadaşın nişanlısı. Yani çok sevdiği arkadaşının nişanlısına cinsel ya da duygusal bir şeyler hissedebiliyorsa öyle eşi atın çöpe gitsin çünkü cidden karaktersizliğin dibi oluyor ve burda kızı uzaklaştırmak dert edilecek son şey olur sanırım. Ayrıca bazı insanların kültürel yapısı farklıdır,ben o kızın sadece konu sahibinin eşiyle bu şekilde yanak değdirerek tokalaştığını sanmıyorum yaşının getirdiği atılganlık ve biraz da toylukla bu şekilde davranıyor muhtemelen. Kızın aklından bile geçmiyordur buna bozulduğunuz. Hamilelikte cinsel soğukluk olabilir bunun psikolojik açıklamaları var zaten araştırabilirsiniz bir de bu süreçte aranız gerildiyse misafir gelecek olması biraz olsun sosyalleşmek onu sevindirmiştir yani o 5 dakikadaki coşku oleyy kız gelecek gözüm şenlenecek coşkusu değildir arkadaşlarım geliyor keyifli vakit geçireceğiz coşkusudur. Ayrıca eşinizin sizi “kardeşinizden” kıskanması iyi bir şey değil, sanki çok normal bir durummuş gibi yazmışsınız ama söyleyeyim dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?