12 Haziran Transfer Yapılanlar

CAnım bir sıkıntı çıktı mı merak ettim?Gittin mi doktora?İnşaallah güzel ve hayırlı haberlerini alırız.Umarım yerleşme kanamasıdır.8.gün yerleşme kanaması olanları okumuştum forumda.Seninle aynı gün test günümüz.O yüzden olabilir çünkü dün 7,bugün 8.Ben de olmadı ama genelde iyiye işaret o kahverengi leke.Yeterki kırmızı olmasın rengi.

Bir daha leke olmadı. O yüzden dr gitmedim. Dediğin gibi dün 7.gündü. umarım yerleşiyordur

Kızlar sivilce çıkması problem mi ? Yani bazı yerlerde sivilce çıkınca gebelik olmuyo bilmem ne yazmışlar estrofem sivilce yapmıyor mu artık herşeyi takar oldum ya test günü yaklaştıkça çekilmez oldum

Benimde bugün 11.günüm.2.gün embriyosu.normalde bugün regl günümdü ve şuan acaip ağrım var.deli gibi sitede benim gibi olan var mı die araştırıyorum sabahtan beri umut verici bi paylaşım da bulamadım.var mı aranızda benim gibi olan

Canım benim de 11. günüm
Sabah dayanamadım evde test yaptım koca bir tek çizgi çıktı
Benim regl geçeli 4. gün
Sen progestan kullanıyo musun

Canım benim de 11. günüm
Sabah dayanamadım evde test yaptım koca bir tek çizgi çıktı
Benim regl geçeli 4. gün
Sen progestan kullanıyo musun
Bende 9.günü yapmıştım kuzucum bende de tertemiz bi tek çizgi çıkmıştı.öldüm ağlamaktan progestan kullanıyorum.senin kaçıncı gün embriyosu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…