- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
- Konu Sahibi paradiseislander
-
Hoşgeldin aramızaMerhaba dün 5.gün embriyosu transferim yapıldı. Siz de durumlar nasıl
Aynen bende de yaş 35 ti evlenirkenBiz de çok geç evlendik .35 yaşında :))5 yıldır denedik olmadı.Bu 4.deneme,14 Haziran’da transfer oldum.İnşaallah bu kez yüzüm güler.İsteyen herkesin kucağına tatlış sağlıklı güzel melekler ver yarabbim
Var mı sizin çocuğunuz?İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleriAynen bende de yaş 35 ti evlenirken
Yok çocuğumVar mı sizin çocuğunuz?İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleriKaçıncı denemeniz?Transfer oldunuz mu?
Merhabalar. Bugün 3.gün embriyosu olarak iki embriyo transfer edildi. Halen hastanedeyim çok yeni. Birbirimize destek olalım istedim
Hakkımızda hayırlısı olsun.. zor bir süreç yıpratıcı.. benimde başarısız 2 aşılamam var. Hiç hamilelik yok. Umarım güzel sonuçlar alırız..14 Haziran transfer ,2 adet 3.gün embriyosu.Bu 4.denemem.Hiç hamilelik yok.
İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah.. büyük ihtimal bende erken yaparım ama çokta değilMerhaba canım hayırlı olsun inşallah2 adet 5. Gün embriyosu test tarihim 28 Haziran ama daha erken yapacağım şüphesiz
Hoş buldumHoşgeldin aramıza
Bekliyoruz
Ben de 14 Haziran’da transfer oldum ,benim de inşaallah ilk olacak(lar) ,tutunur(lar)saYok çocuğum
İlk tüp bebek denememiş öncesinde 4 aşılama var
12 Haziran transfer oldum
İnşaallah arkadaşımHakkımızda hayırlısı olsun.. zor bir süreç yıpratıcı.. benimde başarısız 2 aşılamam var. Hiç hamilelik yok. Umarım güzel sonuçlar alırız..
5.gün embriyosuİnşaallah arkadaşımSizin embriyolar kaç günlük?
Ben de aynı durumdayım. Salı günü gidip görüşeceğim. Hidrosalpinks var her iki tüpümde de. Laparoskopi ile tüp bebek tedavisine başlamadan önce tüpleri ya bağlatmam ya da aldırmam lazımmış. Sizde de öyle mi?Bende hidrosalpinks var laparoskopi olmam lazım siz nerde oldunuz acaba
Hadi inşaallah hayırlı haberlerini almak dileğiyle5.gün embriyosu
Ben oldum ameliyat, aldırdım tüpleri. İlk denememde uyardı doktor sol tüpte var hidsalpenks diye , o zaman yaş 36 olmak üzereydi aldırmak istemedim. İkincide de aldırmadan denedim. İki denememde başarısız oldu. 3. denemede doktor ameliyat etti , çünkü diğer tüp de enfekte olmuştu. Sonra transfer oldum , tüpler alınmasına rağmen yine başarısız oldu. Şimdi 4. denemedeyim :) Transfer oldum 6 gün önce, hayırlısı :)Tüpleri bağlattıktan sonra ya da aldırdıktan sonra artık doğal yolla hamile kalamıyorsunuz.Ben de aynı durumdayım. Salı günü gidip görüşeceğim. Hidrosalpinks var her iki tüpümde de. Laparoskopi ile tüp bebek tedavisine başlamadan önce tüpleri ya bağlatmam ya da aldırmam lazımmış. Sizde de öyle mi?
Evet ama zaten bu şekilde de hamile kalamayacağım. 31 yaşındayım ama aldırmam gerekiyor. Korkum laparoskopi sırasında yumurtalıklara zarar gelmesi. Öyle bir ihtimalden bahsedildi mi size? Bu arada inşallah sağlıkla tutunur bebeğinizBen oldum ameliyat, aldırdım tüpleri. İlk denememde uyardı doktor sol tüpte var hidsalpenks diye , o zaman yaş 36 olmak üzereydi aldırmak istemedim. İkincide de aldırmadan denedim. İki denememde başarısız oldu. 3. denemede doktor ameliyat etti , çünkü diğer tüp de enfekte olmuştu. Sonra transfer oldum , tüpler alınmasına rağmen yine başarısız oldu. Şimdi 4. denemedeyim :) Transfer oldum 6 gün önce, hayırlısı :)Tüpleri bağlattıktan sonra ya da aldırdıktan sonra artık doğal yolla hamile kalamıyorsunuz.
Yaa ne güzel sevindim kaçinci denemeniz kaç embrıyo transfer ettiAynen bizimkisi de Cihan doktor
Canım bahsedilmedi.Yapan doktor iyi bir profdu sıkıntı olmadı.Evet ama zaten bu şekilde de hamile kalamayacağım. 31 yaşındayım ama aldırmam gerekiyor. Korkum laparoskopi sırasında yumurtalıklara zarar gelmesi. Öyle bir ihtimalden bahsedildi mi size? Bu arada inşallah sağlıkla tutunur bebeğiniz
Birinci bizimYaa ne güzel sevindim kaçinci denemeniz kaç embrıyo transfer etti
Ameliyatı yapan doktorunuz kimdi acaba?Canım bahsedilmedi.Yapan doktor iyi bir profdu sıkıntı olmadı.
Prof. Dr. Sait Yücebilgin (İzmir'de, Ege Üniversitesi Hastanesinde oldum).Ameliyatı yapan doktorunuz kimdi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?