12 Haziran Transfer Yapılanlar

Merhabalar. 3. Gün embriyosu kalitesiz mi demek? 4. Güne kadar gitmez diye düşündükleri için 3. Gün dolduruyorlar değil mi?

Ben de baktım prospektüse ama hep kas içine diyor
Farklı mı bu ilaç
Canım i.m dediği kas içine yani kalçadan dediğiniz. S.C subkutan yani deri Altına şu koldan ve göbekten küçük iğnelerle yaptığımız. Bunda kutunun üstünde ikisi de yazıyor yani iki türlüde yapılır. Denk geldim bilgilendireyim dedim

Kızlar malum normal test günümüz transferden 12 gün sonra. Peki sizler kaçıncı gün test yapacaksınız? Direkt kan testi mi vereceksiniz yoksa önce idrar testi mi yapacaksınız? Hadi yorumlalaşım
Ben ikisini de günü gelse bile yapamayacak gibiyim.Kendimi onlara alıştırdım galiba ve Negatifi görürsem kaldıramayacak gibiyim.Ama bir yaNdan da yapmamız lazım,o yüzden en son gün yani test günüm geldiğinde kan tahlili yaptıracağım.Çok korkuyorum bundan önce 3 tane başarısız tüp bebek denemem olduğu için.Ya yine olmazsa

Olumsuzlukları at kafandan lütfen. tamam çok ümitlenmek de iyi değil ama.... benim ilk denemem ve negatif görmekten acayip korkuyorum.

Kızlar ben de 12 Haziran transfer oldum ve belirtim yok test yaptırmaktan korkuyorum sonucu öğrenesim yok
Ben de 14 haziran’da Oldum transfer.Aynı durumdayım,korkudan deneyesim yok testi.Sizin kaçıncı gün embriyosu,kaç tane koyuldu?Ben de 2 tane 3.gün embriyosu var.Bundan önce 3 başarısız denenem var.

Ben de aynen bu sebepten yapmıyorum erken
Yarın 11. günüm
Az önce duşa girdim. Duştan önce wc ye girdim, afedersiniz peçeteye nokta gibi kahverengilik geldi az akıntıyla. Duşta da kasığım ağrımaya başladı hemen duşumu alıp çıktım. Ayaklarımı uzatıyorum ama korkuyorum adet mi olcam diye. Test günü 26 ama bat 25i

Adetin hep aynı gününde mi gelir?
Progestan da kullanıyodun di mi

Dur bakalım canım belki yerleşme kanamasıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…