- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
- Konu Sahibi paradiseislander
-
Yarın 10. günüm, salı idrar, çarşamba kan vermeyi düşünüyorum gibiyimKızlar malum normal test günümüz transferden 12 gün sonra. Peki sizler kaçıncı gün test yapacaksınız? Direkt kan testi mi vereceksiniz yoksa önce idrar testi mi yapacaksınız? Hadi yorumlalaşım
Çok teşekkür ederimProf. Dr. Sait Yücebilgin (İzmir'de, Ege Üniversitesi Hastanesinde oldum).
Canım i.m dediği kas içine yani kalçadan dediğiniz. S.C subkutan yani deri Altına şu koldan ve göbekten küçük iğnelerle yaptığımız. Bunda kutunun üstünde ikisi de yazıyor yani iki türlüde yapılır. Denk geldim bilgilendireyim dedimBen de baktım prospektüse ama hep kas içine diyor
Farklı mı bu ilaç
Ben ikisini de günü gelse bile yapamayacak gibiyim.Kendimi onlara alıştırdım galiba ve Negatifi görürsem kaldıramayacak gibiyim.Ama bir yaNdan da yapmamız lazım,o yüzden en son gün yani test günüm geldiğinde kan tahlili yaptıracağım.Çok korkuyorum bundan önce 3 tane başarısız tüp bebek denemem olduğu için.Ya yine olmazsaKızlar malum normal test günümüz transferden 12 gün sonra. Peki sizler kaçıncı gün test yapacaksınız? Direkt kan testi mi vereceksiniz yoksa önce idrar testi mi yapacaksınız? Hadi yorumlalaşım
Olumsuzlukları at kafandan lütfen. tamam çok ümitlenmek de iyi değil ama.... benim ilk denemem ve negatif görmekten acayip korkuyorum.Ben ikisini de günü gelse bile yapamayacak gibiyim.Kendimi onlara alıştırdım galiba ve Negatifi görürsem kaldıramayacak gibiyim.Ama bir yaNdan da yapmamız lazım,o yüzden en son gün yani test günüm geldiğinde kan tahlili yaptıracağım.Çok korkuyorum bundan önce 3 tane başarısız tüp bebek denemem olduğu için.Ya yine olmazsa
AA üç tane de mi koyuyuyolar ben iki diye biliyorum yaş kaçBirinci bizim
3 tane bakalım
Siz hangi aşamadasınız
İki tane koyuluyor ama üçüncüsünün gelişimi iyi değildi, geriydi,yani dondurulamayacaktı o yüzden onu da koydularAA üç tane de mi koyuyuyolar ben iki diye biliyorum yaş kaç
Bide ücüz tutuyor muş canım belli olmaz toplam üç tane mi döllendi embrıyo test gununuz ne zman kaçinci gun bugunİki tane koyuluyor ama üçüncüsünün gelişimi iyi değildi, geriydi,yani dondurulamayacaktı o yüzden onu da koydular
Evet elde olan 3 tüBide ücüz tutuyor muş canım belli olmaz toplam üç tane mi döllendi embrıyo test gununuz ne zman kaçinci gun bugun
Ben de 14 haziran’da Oldum transfer.Aynı durumdayım,korkudan deneyesim yok testi.Sizin kaçıncı gün embriyosu,kaç tane koyuldu?Ben de 2 tane 3.gün embriyosu var.Bundan önce 3 başarısız denenem var.Kızlar ben de 12 Haziran transfer oldum ve belirtim yok test yaptırmaktan korkuyorum sonucu öğrenesim yok
Canım hadi hayırlısı az kalmış test gününe.İnşaallah sağlıkla güzel haberler alırsın.Ben de 26’sında test yaptıracağımEvet elde olan 3 tü
10. gündeyiz
Siz ne durumdasınız?
5. Gün embriyosu 2 tane koyulduBen de 14 haziran’da Oldum transfer.Aynı durumdayım,korkudan deneyesim yok testi.Sizin kaçıncı gün embriyosu,kaç tane koyuldu?Ben de 2 tane 3.gün embriyosu var.Bundan önce 3 başarısız denenem var.
Günün gelmeden test yapma bence, erken yapıp yanlış sonuç almaktansa günü beklemek daha iyi benceKızlar ben de 12 Haziran transfer oldum ve belirtim yok test yaptırmaktan korkuyorum sonucu öğrenesim yok
Zaten korkuyorumGünün gelmeden test yapma bence, erken yapıp yanlış sonuç almaktansa günü beklemek daha iyi bence
Ben de aynen bu sebepten yapmıyorum erkenGünün gelmeden test yapma bence, erken yapıp yanlış sonuç almaktansa günü beklemek daha iyi bence
Az önce duşa girdim. Duştan önce wc ye girdim, afedersiniz peçeteye nokta gibi kahverengilik geldi az akıntıyla. Duşta da kasığım ağrımaya başladı hemen duşumu alıp çıktım. Ayaklarımı uzatıyorum ama korkuyorum adet mi olcam diye. Test günü 26 ama bat 25iBen de aynen bu sebepten yapmıyorum erken
Yarın 11. günüm
Adetin hep aynı gününde mi gelir?Az önce duşa girdim. Duştan önce wc ye girdim, afedersiniz peçeteye nokta gibi kahverengilik geldi az akıntıyla. Duşta da kasığım ağrımaya başladı hemen duşumu alıp çıktım. Ayaklarımı uzatıyorum ama korkuyorum adet mi olcam diye. Test günü 26 ama bat 25i
Dur bakalım canım belki yerleşme kanamasıdırAz önce duşa girdim. Duştan önce wc ye girdim, afedersiniz peçeteye nokta gibi kahverengilik geldi az akıntıyla. Duşta da kasığım ağrımaya başladı hemen duşumu alıp çıktım. Ayaklarımı uzatıyorum ama korkuyorum adet mi olcam diye. Test günü 26 ama bat 25i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?