Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla kız çok sinir oldum.. gülme komşuna :)))
Başıma ancak rüyamda gelebilir olmayan kaynana ve olmayan koca çıldırırrrrsıııııınnnn:rolleyes:

Ay takma be analı oğullu yapsınlar keyif.. ıyyy bekarken aklı nerdeydi acaba kaç kere böyle keyif yapıyolardı. Evlenince de bi oğul aşkı depreşiyo bunlarda anlamıyorum:KK4:

Başıma ancak rüyamda gelebilir olmayan kaynana ve olmayan koca çıldırırrrrsıııııınnnn:rolleyes:

Ay takma be analı oğullu yapsınlar keyif.. ıyyy bekarken aklı nerdeydi acaba kaç kere böyle keyif yapıyolardı. Evlenince de bi oğul aşkı depreşiyo bunlarda anlamıyorum:KK4:
Şimi biz yayladayız ya bura aile apartamanı.. yoksa taşındık biz uzağa.. buraya geldim geleli birlikte kahvaltı yaptık problem değil de.. Bugün de baş başa yapalım dedim. . Yoksa kV falan kötü değiller şükür orta şeker...

Kızlar bu arada yeşil kahve diye bişey var.. kavrulmamış kahve çekirdeklerinden yapılıyor. . Tadı biraz bitki çayına benziyo.. bağırsakları çok çalıştırıyor. . Isterseniz bi deneyin.. paketin arkasında faydaları yazıyo. . Saymakla bitmiyo..
Bende duymuştum canım.ama denemedim

Günaydın 12. Takımın fit ve güzel hatunlarına :halay:

Ben dehşet bir enerjiyle başladım güne. Tartıda gördüğüm rakam bana bu gün de detox yapmalısın diyor ama ben cesaret edemiyorum. Dışarı da çıkacağız bakalım. Amaaaa tartıda 64.9 gördümmmmmm duyduk duymadık demeyinnnnnnnnn.... :KK71: :KK71: :KK71:
Oooo şekerim harikasın maşallah ;) bende yapıcammmm çok etkili anlaşılan bu detox

Kahvaltı yapmam lazım üşeniyorum hazırlamaya.. keşke benim de hippo ve anka gibi bu işleri yapan yardımcım olsaydı evde:KK70:
Miucum Karatay kahvaltını sabah erken saatlerde yap bence.8.00-9.00 gbi bitmiş olursa kahvaltı metabolizman 5km koşmuş kadar hızlanıyor ;)

Miucum Karatay kahvaltını sabah erken saatlerde yap bence.8.00-9.00 gbi bitmiş olursa kahvaltı metabolizman 5km koşmuş kadar hızlanıyor :KK66:
Uyanamıyorum ki ben ya.. aslında mesela hala yapmadım ben. Bu saatlerde yapmak da zararlı olabilir mi korhi? Sonuçta baya ağır bir kahvaltı. Bu saatlere kalınca yapmayayım mı sence?

Uyanamıyorum ki ben ya.. aslında mesela hala yapmadım ben. Bu saatlerde yapmak da zararlı olabilir mi korhi? Sonuçta baya ağır bir kahvaltı. Bu saatlere kalınca yapmayayım mı sence?
Canım yap yine sen.akşama da geç acıkırsın.hafif yer günü kaparsın

Back
X