acıktım akşam da yemedim bişey yine.dün öyle denk geldi aslında akşam erken olduGeçmiş olsun canım.memün güzel ama az yemişsin.acıkmadın mı akşam?
evet gülüm yeni yeni topluyorum şimdi kendimi yarın inşallah detoksu yapıcam bugün hastanede geçecekBakalım cumaya ne olacak
Ben de artıdayım ama moralim çok iyi biz bu işi başaracağızevet gülüm yeni yeni topluyorum şimdi kendimi yarın inşallah detoksu yapıcam bugün hastanede geçecek
evet evet bende iyiyim.benim sıkıntı moralde zaten başıma ne geldiyse o moralden geldiBen de artıdayım ama moralim çok iyi biz bu işi başaracağız
Şimdi yapacam canımtevafuk55 kuzum günaydın. Uzaktan uzaktan bakmasana ya az sohbet edelim. Kilo bildirimini de yap o arada
Tabiki gitmemiştir o ödemdir illaki çünkü uyku çook önemli hiç moralini bozma balımŞimdi yapacam canımcumartesi sabaha göre eksideyim ama cumaya göre artıdayım.. cumartesi sabah 63.7 ydim bu şabah 62.8 +300 yani çok uykusuzum ödem olmuş olabilir. Iki günüm boşa gitmemeistir di mi
Geçti gitti artık moral değişimlerini diyetimize yansıtmıyoruzevet evet bende iyiyim.benim sıkıntı moralde zaten başıma ne geldiyse o moralden geldi
Şişkinliki kornetten mi anlamadım. Millet patır patır vermiş. Ben normal yoğurtla yaptım, ondan mı yoksa. .florence_N tebrikler cumaya daha da eksiler gelecek
Sağol bebeğim ama wc ye çıkamadım az gitti ya
Bilemedim ki belki bir iki güne etkisi belli olcaktır..Şişkinliki kornetten mi anlamadım. Millet patır patır vermiş. Ben normal yoğurtla yaptım, ondan mı yoksa. .
az mı gitmişSağol bebeğim ama wc ye çıkamadım az gitti ya
Evet canım bu hafta listedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?