- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
Off nasil kahve istedi canimBuluruz inşallah güzel bir isim. Sabah karatay kahvaltısı yaptım çok iyi oldu. Şimdi kahve keyfi yapacağım. Sonra 3 fast miles (45 dk olan) akşama da mercimekli yoğurtlu semizotu salatası yiyeceğim.. Senin planlarında ne var.
Metro marketten aldim ithal midir ki acaba? Bi de kac ceviz yiyosunuz kahvaltida ekmek yerine?
Off nasil kahve istedi canim
Diger gruplari inceledim gecen gun. Millet deli gibi spor yapiyo. Acaba sporumu arttirsak biraz? Belirli bir sure ayni sporu yaptiginizda vucut daha az kalori harcamaya basliyo. Arada degistirmek lazim yoksa rutine bindiriyo vucut
İlk basladigimd ben de zorlanmıştım. Leslie 1 mile bile çok ağrı yapmıştı. Bir wc süresi 15 dk. Bence 1 mille başlasın yeni baslayanlar. Zamanla vücut alışıyor doğru, kesmiyor diye 70 dkya kadar çıkmıştım. Ramazanda ara verince düştü performansım gerçi. Zaten. Başı sonu çıkınca 12 dk falan kalıyor video. Sporsuz olmuyor. İlk 1 ay diyetsiz başladım ben, sadece ödem ve 1 kg verdim 1 ayda. Sonra interneti karıştırırken leslie yi öğrendim. 15 dk inanılmaz yorucu oldu, 3 gün hamlik ağrıların oldu, spor sonrası üşüme titreme uyuklama... Şükür aştım o günleri. Spor için kilo tablosu gibi bir tablo yapsak, yaptığı vs, ama ilk sayfada hergun nasıl ayarlanır güncel dursun diye bilemedimm. Liste gibi konu açalım desem ona yazmayı ben bile unutuyorum kaç gündür.Paketliyse üzerinde yazar. Paketli değilse bilemezsin. Karatay yapacaksan 7 tane yiyorum ben. Ama Karatay yapmayacaksan 3 yeter sanırım.
Gel sana da yaparımFal açarız arkasından
Yaa biz 2 mil yaptıramıyoruz ona alıştırsak çoğaltırız.ama ama ama bir suru bahane sıralıyorlar. Dedikodu gibi olmasın da
Vayssss gunaydin sana da bana bol bol etiket ve smiley koy yoksa ben anlamamam ne yaaa bak örneğin@silly evet farkındayım, bol bol etiket sana. Sana ve tüm arkadaşlara gunaydinlaaaaar.
hahahahaha bayıldım ya hahahahahah@MiuLego bak kızıyorum heee
Bende korhime zumreme bir şarkı armağan edeyimKorhilalp
Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz seni
aramakla geciyor
Günlerim yalniz seni
aramakla geciyor
Kader ayirdi bizi
elimizden ne gelir
sabrin sonu selamettir
basa gelen cekilir @MiuLego
Kader ayirdi bizi
elimizden ne gelir
sabrin sonu selamettir
basa gelen cekilir
ay sily örnekli anlatımVayssss gunaydin sana da bana bol bol etiket ve smiley koy yoksa ben anlamamam ne yaaa bak örneğin
eh işte kötüden halliceumut-16 canım günaydın
Moraller nasıl.. Umutsuzluğu attık mı kafadan? Kız senin adın bile umut aaa
Bak senin zayıflamak için çok da güzel bi nedenin var asla bırakamazsın..
Tamam canım inşallaheh işte kötüden hallice
teşekkür edrim .toparlıcaminşallah bugün kendimi
Benim menü
Sabah 8:00
Tb ekmeğinden kaşarlı tost
Çay
Öğle 13:00
Güveç yemeği
Ayran
Bir elma
15:00 türk kahvesi
Akşam 18:30
Menemen
Ayran
Çay
Su:4 litre su
Spor leslie 3 mil
Benim menü
Sabah 10:00
2 yumurta ile omlet
Kk peynir
1 dilim tb ekmek
Çay
Öğle 14:00
2 poğaça
Çay
1 dilim karpuz
Akşam 19:00
Yoğurtlu semiz otlu salata
Türlü
1 türk kahvesi
Spor 3 mil leslie
Su : 4 litre belki 4,5 oldu
Slm kızlar
Menüm
Sabah+öğle 12:00
Kk peynir
Közde 1 domates ve yeşil biber
5-6 yeşil zeytin
3 dilim sucuk
1 rafadan yumurta
Maydanoz
Çay.
1 kuru incir
Akşam 18:00
İskemder (tereyağsız tabikine)
Salata
1 orta şekerli kahve
Spor 7000 adım tempolu yürüyüş
Su: 3 litre
1 bardak süt
ben de detox 2. günündeyim .suyu zorlayarak içiyorum canımcımbu detoksun 2. günü beni inanılmaz zorluyor
bende bugün başladım detoksabu detoksun 2. günü beni inanılmaz zorluyor
oh şükür hadi bakalım :)Kızlar bizim uçak şimdi indi.. bavul bekliyorum. ..
Napim ayhahahahaha bayıldım ya hahahahahah
ay sily örnekli anlatım
ben de detox 2. günündeyim .suyu zorlayarak içiyorum canımcım
bende bugün başladım detoksa
Benimde yaaa cok sulu ve az malzemos olmuş... bol bol su alıyorum bi kase değil iki kase iciyorum.. birazdan da yesilcay suyu yapcamAnam umut sen de mi yapıyordunAsya sen de mi yapıyorsuuun?
Kızlar ben çorbayı aşırı sulu yapmışım bi de malzemeden cimrilik yapmışım o yüzden doymuyorum. Dün sıkıntı yoktu ama bugün zorladı namıssız. Su falan içerken değil de doyamadım bi. Gerçi bugün daha 1 kase içtim sadece. Ama 1. gün sonunda bu sabah tartı beni çok mutlu etti değer bence çektiklerimize
Umutcum dün ben spor yaptım ama bugün yapamıcam çünkü hal kalmıyor detoksdan sanırım..
evet gülüm yapıyorum da yalnız spor yapabilirmiyim bilmiyorum hiç halim yok zaten gece boyu uyanıktım 3 saat falan uyumuşumdur toplasan.inşallah yarın yaparım sporuda.Anam umut sen de mi yapıyordunAsya sen de mi yapıyorsuuun?
Kızlar ben çorbayı aşırı sulu yapmışım bi de malzemeden cimrilik yapmışım o yüzden doymuyorum. Dün sıkıntı yoktu ama bugün zorladı namıssız. Su falan içerken değil de doyamadım bi. Gerçi bugün daha 1 kase içtim sadece. Ama 1. gün sonunda bu sabah tartı beni çok mutlu etti değer bence çektiklerimize
Umutcum dün ben spor yaptım ama bugün yapamıcam çünkü hal kalmıyor detoksdan sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?