- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ne güzel ben eşimle izlemeyeli çok oldu işten kızdan fırsat kalmıyor valla senin çocuklar büyük müBende balkonda takılıyorum. Eşim açtı yine bir çan çin çon filmi :)
Ben izlemiyorum ki. Sevmem eski zaman Çinli dövüş filmlerini. O kadar kanal gezerim 1 tane olmaz, o evde olduğunda mutlaka bulur :) 8, 6, 1.5 yasindalar. Senin?Ne güzel ben eşimle izlemeyeli çok oldu işten kızdan fırsat kalmıyor valla senin çocuklar büyük mü
Benim bir tane canım şu an Eylül'de 2 yaşına girecek ay nasıl o kadar çocuk ile ilgilenmek zor oluyor mu ben korkuyorum hem de istiyorum garip yaniBen izlemiyorum ki. Sevmem eski zaman Çinli dövüş filmlerini. O kadar kanal gezerim 1 tane olmaz, o evde olduğunda mutlaka bulur :) 8, 6, 1.5 yasindalar. Senin?
1 ve 2 zor oldu tabi. Ama 3. rahat. Abileri yardımcı oluyorlar sıkışınca. Büyük kurtardı kendini, ortanca da banyo yapmayı öğreniyor bu aralar. Geçen elim işte kirliydi, büyük oğlan en küçüğü banyo bile ettirdi. Maşallah diyim.Benim bir tane canım şu an Eylül'de 2 yaşına girecek ay nasıl o kadar çocuk ile ilgilenmek zor oluyor mu ben korkuyorum hem de istiyorum garip yani
Oh maşallah ne güzel oyunda oynuyırdurkar bugün bizim kız misafir gelen çocuk ile bir oynadı beni hiç bunaltmadı arkadaşı olsa rahat olacak kuzum demek ki1 ve 2 zor oldu tabi. Ama 3. rahat. Abileri yardımcı oluyorlar sıkışınca. Büyük kurtardı kendini, ortanca da banyo yapmayı öğreniyor bu aralar. Geçen elim işte kirliydi, büyük oğlan en küçüğü banyo bile ettirdi. Maşallah diyim.
Oynuyorlar da iki tane hocası olunca çok yaramazlık yapıyor küçük. Mutfak cekmecelerine tırmanıp tezgaha oturuyor. Bugün tuzla karabiberi ocağın üstüne dökmüş. Geçen gün de sütün içine kimyon dökmüştü :) Mutfağında kapı yok, sürekli peşindeyiz. Seninki tek ya sakindir. Kız bir de. Doğası sakin.Oh maşallah ne güzel oyunda oynuyırdurkar bugün bizim kız misafir gelen çocuk ile bir oynadı beni hiç bunaltmadı arkadaşı olsa rahat olacak kuzum demek ki
Evet ama mız mız bizim ki çok hemde kardeşi olsa ne yapar bilmiyorum yaniOynuyorlar da iki tane hocası olunca çok yaramazlık yapıyor küçük. Mutfak cekmecelerine tırmanıp tezgaha oturuyor. Bugün tuzla karabiberi ocağın üstüne dökmüş. Geçen gün de sütün içine kimyon dökmüştü :) Mutfağında kapı yok, sürekli peşindeyiz. Seninki tek ya sakindir. Kız bir de. Doğası sakin.
Kıskançlıktan çatlar :) O yaşta hepsi mızmız..Evet ama mız mız bizim ki çok hemde kardeşi olsa ne yapar bilmiyorum yani
Ay tek korkum o ne zaman geçiyor ki kıskançlık bıdıklardaKıskançlıktan çatlar :) O yaşta hepsi mızmız..
Masallah hilal 2 saat iyi yurumussunYürüyüşten yeni geldim kızlar 2saat olmuş
Süper hissediyorum
Iyi geceler fıstık
Canim benim Allah kolaylık versinOglum her ger oldugu gibi yine bana nobet tutturuyocok yorgunumm yaa bi uyuyup dinlenemiyorum ne tam dincim ne yerlerde surunuyorum mal gibi oldum
Canımmmmm ♡♡♡♡Bence korhi ve eylül:)
Zümrem 'ya harika otesisin
Menüler şahane kilolar korksun canım
Çoook güzel geçmiş detoks günün miucum.bol bol eksi olsun.ben fıstıklı baklavaya bayılırım ama en fazla 1 dilim yiyebilirim artık.hayır diyebilmen süper bişey
Kahvaltı 07:50
1 haşlanmış yumurta
1 etimek
1.5 kk peynir
Maydonoz,domates,salatalık
13:00 çorba
17:00 çorba
Su: 3 lt (1 ltsi soda yeşilçay limon kürü)
Spor:
30 dk yürüyüş bandında yürüyüş
Nelere hayır dedim
Fırından yeni çıkmış ılık çıtır çıtır fıstıklı baklava
@tevafuk55
Çok beğendim canım.sen bu şekilde devam etsen bir ayda 72-73 görürsün.bide kırmızı meyvelerin şeker oranı glisemik indeksi çok düşük.ara öğünde süper olmuşlarMenumu de paylasayim
Sabah 9
1.5 avuç içi lavaş
2 yumurtalı, keçi peynirli menemen.
Öğlen yok.
Ara 20 kiraz, vişne karışık
18:30
2 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt.
Edit:Su 3 lt şimdilik.
Günaydın canımmmmGünaydın kizlar günaydın ortimeylul7158eylul insallah bebek gec kalkarda uykunu alirsin
Çok güzell bravo canım gitsin kilolarSlm lar menüm
Sabah 8:00
Kk peynir
Domates salatalık
4 zeytin
Çay
1 kuru incir
12:00 dan 20:00 a 2 şer saat arayla detox çorbası
Su: 2,5 litre
Spor 30dk interval şeklinde yürüyüş
Kuru meyveleri sınırlı ama kuruyemişleri 1 avuç kadar yiyebikirsin canım sıkıntı olmaz.menü çok iyi beğendimm♡♡♡♡@anka_misali ve @MiuLego
Yarınki memümü paylaşayım dedim.
Sabah 2 yumurtayla omlet
Kk peynir
3-4 zeytin
Çay (yeşil çay olabilir)
Salatalık domates
1 ceviz 1 incir kurusu
Öğle ton balıklı salata
Akşam kabak yemeği
Şimdilik böyle ama kayısı kurusu ve çiğ badem alayım diyorum öğle menüsüne eklerim . Madem çerez yemem gerek. Öyle yapıym. Ne dersiniz. ?
Yada kabak çekirdeği nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?