Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ok canım ben bilgisayardayım bulayım hemencik@MiuLego müsait olduğunda dünkü spor listemizim son halini alıntı yapar mısın ben baktım biraz 6 kişi vardı en son gördüğüm listede telefon attı siteden.
Böyle toplu olunca yapmayanlar hevese gelir belki.ok canım ben bilgisayardayım bulayım hemencik
6 kişi mi spor yaptı sadece.Kızlar herkes yaptığı sporu listeye eklesin
1. anka_misali= 3 fast miles(45 dk) + 2 mil(30 dk), 60 squat, 60 dağ tırmanışı, 60 bridge, 150 jumping jack, 60 lungee (bittim)
2. Tevafuk: 60 dakika yürüyüş
3. Inci:3 fast mil leslie 6000 adim 60 dag tirmanisi
4. Miu 30 dk tempolu yürüyüş
5.umut : 30 dk koşu bandında interval şeklinde yürüyüş
6. florence_N: leslie 3 mile, 3x50 mekik, 2x15 ayak indir kaldır.
Anka
dağ tırmanışı nasıl terletiyor ya bugün yine yapıcam oğlum terlediğime inanmadı sırtıma bir dokundu şok oldubugün spor listesine bomba gibi gireceğim haaaadün detoks halsizliğinden hiçbirşey yapamadıydım
aynen aynen mesela öğleden sonra ilgileneceğim burada adı olmayanlarla az girenlerle bi mesaj hazırlıcam benBöyle toplu olunca yapmayanlar hevese gelir belki.
yok kız bu kadardı iştee. ama mesela korhini 2 saatlik yürüyüşü var eklememiş. dur ekleyim hemen6 kişi mi spor yaptı sadece.
Ben bunu bulmuştum ama daha ekleyen vardır diye arıyordum.
dağ tırmanışı nasıl terletiyor ya bugün yine yapıcam oğlum terlediğime inanmadı sırtıma bir dokundu şok oldu
yapmadıortim dün spor yapmadınmı seneylul7158eylul
Yok canim yapmadim dedim ya cok halsizdim detokstan mi uykusuzluktan mi bilemiyiyorum ama hicccc oturmadimortim dün spor yapmadınmı seneylul7158eylul
Ben 100 yapayım da sen gör
Kuzum ya sen söyle ben yapayım şöyle bir planım var köye gidecez akşama:) ızgaralık alıp ızgara yiyeyim diyorum salata ile olur mu ögle yapmayıp ara yaparım yoğurt gibitevafuk55 zortim öğle-akşam menün ne? Bak bugün ve yarın çoook hafif geçiriyoruz haaaa
yenicez herkesi ona göreee
![]()
geçmiş olsun korhi canımKızlar herkese günaydınnn
Dün 2 saat yürüdük eve geldik oğlan sabaha kadar ağladı.
sütünü içemedi.burnu tıkalı.geniz akıntısı var.sürekli serum fizyo.damlatıyorum.çekiyorum burnunu ama hep ağzından nefes alıyor tüm gece uyumadım.yavrum da uyumadı
Çok kötüyüm.. şu an diş hastanesine geldik.randevu almıştım önceden.dolgum düşmüştü.
Yavru kuşum arabada sızdı kaldı![]()
101 yaparımBen 100 yapayım da sen gör
Harika oluuur süper menüKuzum ya sen söyle ben yapayım şöyle bir planım var köye gidecez akşama:) ızgaralık alıp ızgara yiyeyim diyorum salata ile olur mu ögle yapmayıp ara yaparım yoğurt gibi![]()